Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שמישהו יזרוק איזה משפט לא במקום והתרד יתדרדר כל הכבוד על היוזמה...

אם המחיר זול משמעותית אני בפנים גם כן קיט שתי דלתות+בגאז'

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אף אחד בתור מתקין לא יפרסם כאן מחירים והצעות. ההצעות היחידות שיכולות להיות הן ממפרסמים מורשים בפורום או בהתארגנות פרטית. במידה וחנות/מתקין מעוניינים להציע הצעה מיוחדת לחברי הפורום עליהם לפנות אליי בה"פ קודם לכן.

פורסם

אני אברר את המחיר מחו"ל, אני רק אבקש מכם בקשה אחת, שמישהו באופן מסודר יארגן בערך כמות יעד, בערך שיגיד לדוגמא 8-10 חבילות של BULK או משהו כזה, כדי שאני אוכל לברר...

לי אין זמן לארגן את זה כי אני עובד בעקרון, אבל אחרי שמישהו פה יתן לי כמות משוערת אני מבטיח לברר את זה מול הספק בחו"ל, לגביי יכולת הקנייה אין לכולם מה לדאוג, לי יש אשראי עסקי ויש לי מסגרת מאוד גבוהה מה שיאפשר לבצע עסקה בסכום גבוה, ומה שייתן מרץ ורצון לספק/חנות/מישהו מחו"ל לבצע את העסקה!

בברכה

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

מנסיון שלי עם הפורום

20 איש קפצו ברגע שתארגן מחיר כולם יעלמו

בכול מקרה במידה והמחיר יהיה באמת משתלם ולא 50 שקל פחות אני בפנים ( מילה שלי.)

פורסם
קדימה - מי מרים את הכפפה ומתחיל להתקשר למוכרים?

אני אנסה לברר מחירים בחברות שאני עובד איתם, אם המחיר יהיה נמוך משמעותית אני אפנה לאייל.

פורסם

לא יודע לגבי "השתפנויות" מאחר ולא לקחתי חלק מעולם בקנייה משותפת ולא ממש זכורה לי קנייה שכזו מאז שנרשמתי לםורום (יכול והייתה ואני ממש לא זוכר...) אך אני מקווה שאם יש כמה אנשים שבאמת רוצים לאטום ונצליח לארגן הנחה יפה - עשינו מעשה יפה.בכול אופן - יש פה לא מעט אנשים שמכירים חנויות/שמעו על וכו' שיכולים לתת לנו כמה שמות/מיקומים מהם ניתן לרכוש.

מאחר ולרוב האנשים אין רקע קודם - ניתן לפנות למתקינים ולרכוש מהם גם ציוד וגם התקנה (ותוסיף על זה את אותם אלו שירכשו מאותו מתקין ציוד נוסף) - יש פה כח קנייה רב. אני משוכנע שנוכל בכך למצוא דילים מאוד משתלמים.

אני מתנדב להוביל שלב ראשון: אנא שילחו בפרטי בלבד: שמות של מתקינים + מחירים + המלצות + מיקום. המחירים הזולים ביותר שימצאו יהוו מחיר בסיס.

אני ארכז את המידע לכדי רשימה ואפיץ אותה לאותם משתמשים אשר יתנדבו להוביל שלב שני.

שלב שני (שדורש לא מעט זמן ואותו לצערי מפאת חוסר זמן לא אוכל לקחת על עצמי):

שלושה מתנדבים כך שיהיה נציג מכול אזור בארץ (צפון,מרכז,דרום).

עליהם למצוא את ההצעות הזולות ביותר הנמוכות ממחיר הבסיס. יש לפנות למספר חנויות (חלקן יומלצו ע"י היבואן פה בארץ, הווה אומר אוטופרט - אודי) ולמצוא את ההצעות המשתלמות ביותר. יש להגיע למס' מתקינים מצומצם אך שיהיה מתקין אחד מכול אזור בארץ כך שכלל אנשי הפורום המעוניינים, יוכל לבצע עבודה זו.

את הממצאים יש לפרסם במסגרת זמן סביר.

לדעתי יש להעניק לכול הנושא לפחות כ-30 יום.

פורסם

מי שמתעסק הרבה עם איטום זה סאונד FX והם מאוד קרובים לפורום

אולי הם יוכלו לתת לנו מחיר מיוחד לאתר ?

אייל יש מצב שאתה מדבר בשם האתר עם אריאל ?

תארגן קנייה קבוצתית לפורום זה יהיה מין התחשבות קטנה בגולשים זה יכול להיות מצויין !

פורסם

אני מתנדב לשלב השני. שיהיה מחיר בסיס אני יבדוק אצל מתקינים באזור צפון. באזור נצרת אצל הערבים, יש להם מחירים טובים . אני לא חושב שיש לו במלאי דיינמאט אבל הוא עובד אם אוטופרט והוא קונה הרבה אז אולי הוא ישיג מחיר טוב. בכל מקרה אם הקנייה תהיה בארץ אתם לא חושבים שדרך היבואן זה יצא הכי זול? כך בעצם המוצר עובר פחות ידיים. זה גם די משתלם לאוטופרט.. אם המחיר יהיה טוב אני מאמין שתהיה עוד קבוצה בעתיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...