Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

יש לי סיאט איביזה FR 2015, ברגע שאני מדליק את הרכב. יש 4 אופציות במתג האורות

1) 0 - האורות חנייה קדמיים ואחוריים דולקים, בנוסף לכך גם האורות דרך דולקים, התאורה בתוך הרכב כבויה.

2) AUTO - האורות חנייה קדמיים ואחוריים דולקים, בנוסף לכך גם האורות דרך דולקים, התאורה בתוך הרכב דלוקה לפי התאורה מחוץ לרכב( חיישן אור).

3) אורות חנייה- האורות חנייה האחוריים והקדמיים דולקים, התאורה בתוך הרכב דלוקה.

4) אורות דרך- האורות חנייה קדמיים ואחוריים דולקים, בנוסף לכך גם האורות דרך דולקים, התאורה בתוך הרכב דלוקה.

עכשיו המצב הזה מעצבן כי אני רוצה שלפחות במצב 0 כל האורות יהיו מכובים.

איך אני מסדר את זה ככה שהאורות חנייה והאורות דרך לא ידלקו במצב 0?

זה יכול ליצור בעיה מסוימת בחשמל של הרכב הפתרון?

תודה רבה

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנושא די נטחן בפורום.

יש לך 2 ברירות. מכיוון שלא ניתן לכבות בשום פנים ואופן את התאורה המעצבנת הזו ביום, וכדי לא לחמם יתר על המידה את הפנסים הקדמיים בימי הקיץ הלוהטים שלנו, או שתדליק את אורות החנייה ביום קבוע, או שתיגש למוסך מורשה שלהם ותבקש שינתקו לך במצב "0" את הפנסים הקדמיים. כרוך בהוצאת מפסק האורות ממקומו וחיתוך של חוט מסוייים.

קח בחשבון שאת אור החנייה+אור מספר, לא ניתן לנתק בשום מצב. ,תאורת לוח המחוונים, היא בכל מקרה בעזרת לדים, כך שאין לך ממה לחשוש.

פורסם

מה רע בלנסוע עם אור דלוק? רואים אותך טוב יותר, הרי בדיוק בשביל זה הוא נועד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כעקרון יש את השיטה של להתחבר עם תוכנה ומתאם מיוחד לרכב שלך עם מחשב נייד , ודרך התוכנה למצוא את הגדרות החשמל - הגדרות התאורה ושם קצת לחפור ולשנות את מצב האורות של הרכב .

אבל זה מצריך ידע מסויים בתוכנה הזאת , כי אם לא , אתה עלול להיכנס להגדרות שלא צריך , לשנות משהו שלא צריך ואף לגרום נזק מסויים לרכב שלך .

חוץ מזה זה גם יכול לפגוע באחריות במידה ויקרה משהו כי אז יפילו את המקרה עליך , על זה שהתעסקת במערכת החשמל והמחשוב של הרכב .

אז עוד פעם , אם מכירים את התוכנה ויודעים מה עושים , זה בסדר , אם לא או שיש ספק , עדיף לא לגעת .

או שפשוט לפנות למישהו שכן מכיר איך לעשות זאת בוודאות ואתה גם מכיר אותו טוב אז זאת גם אפשרות .

אם לא שני אלו , אז לדעתי הדבר האחרון שנישאר זה למצוא דיבור טוב עם המתקין בחנות של היבואן ולבקש יפה שיסדר את זה , במידה וגם הוא מכיר איך לעשות זאת , שזה לא תמיד ככה .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אין שום סיבה לנתק את אורות היום.

מדובר באור יום ייעודי שהוכח כמסייע להפחית כמעט את כל סוגי ההתנגשויות, אך העלויות הנלוות לפעולתו אפסיות ולמעשה אינן מורגשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כמה סיבות, הענין הוא שיש מתג ואני רוצה שיהיה בו ענין מסוים, במצב הזה המתג די מיותר.

דבר שני והכי חשוב זה הענין שברגע שיש יום שימשי הפנסים מתחממים מאוד.

אני לא רוצה להגיע למצב שהפנסים ידהו.

וזה מיותר

פורסם

אתה לא רציני. הdrl לא מחממים ברמה כזו שהפנסים ידהו. אם אתה עד כדי כך חושש מבלאי לא היית צריך לקנות רכב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה הקשר לא לקנות את הרכב? אני מאוד מרוצה ממנו. לכן אני רוצה לשמור אליו

ואלו לא פנסי DRL אלו האורות דרך הרגילים

פורסם
ברגע שיש יום שימשי הפנסים מתחממים מאוד. אני לא רוצה להגיע למצב שהפנסים ידהו.

וזה מיותר

בראש שלי "מניעת התנגשויות" > "דהיית פנסים". מה גם שחלק מן ההתנגשויות שנמנעות הן התנגשויות מהסוג החמור כמו פגיעה בהולכי רגל (!), פגיעת חזית-צד בצמתים מכל הסוגים, והתנגשויות חזיתיות.

העלויות הנלוות לאורות דולקים ביום הן קטנות, גם בבלאי הנורות וגם בצריכת הדלק ובטח שבעומס על מערכת החשמל ברכב. כשמדובר באור יום ייעודי העלויות הקטנות הופכות לזניחות והלכה למעשה בלתי מורגשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מה רע לשים על AUTO ולשכוח מההתעסקויות עם התאורה ברכב ?

אצלי זה קבוע על AUTO ונהנה מכל זה , נכנס לחניון והאור נדלק , תענוג.

כנ"ל חיישני גשם אצלי על AUTO , עובד מצויין

פורסם

ברכב הקודם האורות חנייה היו נידלקות כDRL זה עוד בסדר

ברכב הזה האורות הראשיים נדלקים וזאת מנורה חזקה.

מצב אוטומת לא פוטר את הבעיה מאחר והוא מדליק ומכבה רק את התאורה הפנימית שברכב מכיוון שהאורות דרך דולקים גם ככה בשתי המצבים

זה גורם למצב אוטומת גם להיות לא הכרחי בגלל זה אני רוצה לסדר את זה

• תוכן חדש...