Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בשנתון 2015 כל האורות כבויים, גם אורות אחוריים וגם הפנסים הראשיים.

בדקתי גם בדגמים הרגילים וגם בדגם ה- GTI החדש. שים לב שיכול להיות שזה קורה בגלל שבשנתון 2015 הוסיפו נורות הלוגן DRL למטה, אבל בשורה התחתונה כל האורות כבויים. מצרף צילומי מסך מיוטיוב.

GTI אחורי.jpg

GTI קדמי.jpg

פולו רגילה אחור&#1.jpg

פולו רגילה קדמי.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

מוזר מה שאתה אומר, גם אני ראיתי אשכולות של אנשים עם פולו ששואלים איך לכבות הDRL.

בנוסף לכך למה שרק סיאט יעשו את השטות הזאת.

הרי ההנהלה שלהם משותפת

פורסם

אבל DRL אלו 2 הנורות הקטנות שאתה רואה דולקות בפולו למטה, זה לא מפעיל את התאורה הראשית, התאורה האחורית והתאורה הפנימית. אני לא הייתי מבטל נורות לד או הלוגן DRL ייעודיות. יכול להיות שהיו אשכולות לגבי כיבוי DRL בפולו, אבל זה לא קשור אליך.

הבעיה אצלך היא שהיצרן החליט לחסוך בהתקנת נורות DRL ייעודיות ופשוט הפעיל את כל תאורת הרכב - מעשה דבילי כשלעצמו. לך אין תאורת DRL בכלל. הפתרון אצלך הוא ניתוק כל התאורה ונסיעה ללא אורות כלל. מכיוון שהיבואן עשה זאת בעבר והפסיק, פנה ליצרן עצמו ותתלונן. למיטב ידיעתי הבעיה היא רק באיביזה.

פורסם

אחי אתה טועה....

לרכב יש נורה לאור דרך, נורה לאור גבוה, נורת חנייה קטנה, נורת איתות

בכל רכבי vw החדשים ללא תאורת לד הנורות הראשיות דולקות.

זה לא משהוא מיוחד לסיאט

פורסם

אני מצטער, אבל אתה טועה. צירפתי תמונות, אי אפשר להתווכח עם הוכחות מצולמות.

לפולו החדשה יש את כל הנורות שכתבת + עוד זוג נורות שרק הן דולקות ביום, ואותן אתה רואה עובדות בתמונות.

בפולו הנ"ל אין תאורת לד (יש תמורת עוד 800 יורו), אבל גם במצב כזה יש נורות DRL ומלבדיהן כל התאורה ההיקפית והפנימית של הרכב כבויה.

המצב זהה גם בפאביה החדשה שמשווקת כאן משנת 2010. שלי מודל 2008 והאורות כבויים לגמרי.

פורסם

בעיה רצינית הסיפור הזה, דיברתי עם המון מוסכים מורשים, אף אחד לא מעונין לבצע את הניתוק הזה. המוסך המורשה בבני ברק חזר אלי ואמר לי שהם לא עושים את זה.

אמרתי לו שהוא יודע שזה גורם לפנס להיסדק מבפנים.

והוא אמר שאין מה לעשות בנידון.

ממש בעיה מעצבנת.

מישהוא יודע מה המספר של השירות לקוחות של צמפיון?

פורסם
תגידו, ברגע שאנתק רת הכבל זה יכול להשפיע על שאר מערכות החשמל?

לא קורא שום דבר. והם כן עושים את זה, אבל בטלפון יגידו לך שלא עושים, כי הם לא מעוניינים בלטפל אחר כך ברבבות בעלי איביזה עם אותה בעיה כמו שלך ושלי.

אין פיוז מיוחד רק לזה, אלה משותף עם עוד הרבה דברים. אל תנתק אותו.

אל תהיה עקשן. גש עם החוברת, ותראה להם שרשום במפורש שניתן לנתק את אורות הדרך, אבל זה לא מצליח לך.הם ינסו בעצמם וזה גם לא יצליח להם. אחרי שיחה קצרה עם הממונים שלהם, יקבלו אישור ויבצעו את העבודה בתוך דקות.

להמשיך להתלונן כאן, זה לא יפתור לך את הבעיה.

פורסם

אתה ממשיך לטעון שהעניין גורם לסדקים במפנים וכך לא תקבל את מבוקשך מהיבואן, מכיוון שהדבר לא נכון והיבואן יודע זאת, מה גם שלא אכפת לו להחליף לך את הפנסים במסגרת האחריות במקרה ואכן יקרה משהו (זאת בניגוד לאלטרנטיבה לחתוך לך חוט).

פורסם

ניסיתי איתם מאוד קשה, ההגעתי עד למנהל המוסך בחיפה, הם טוענים שאין איך לבטל את התאורה הזאת סיפור איתם.... ממש מעצבן

פורסם

יש לי רעיון מהפכני, פורץ-דרך, סטרט-אפ, חזון לא-נפרץ - אולי תניח לאורות כמו שהם?

עזוב את היתרונות הבטיחותיים. עזוב את זה שהעלויות אפסיות.

פשוט כמות ההשקעה שלך בעניין המטופש הזה היא מפתיעה, ולא לטובה...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...