Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצירה לרגע בחניית נכה של שכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חניית נכה שמסומנת ע"י העריה יכולה להאכף רק ע"י העריה ולא המשטרה !

באגף התנועה מציינים כי עבירה זאת מוגדרת על ידם כעבירת "בריונות כביש" ועל כן נאכפת באופן ממוקד ומתחילת 2011 נרשמו יותר מ-15 אלף דו"חות.

"אכיפת החוק בנושא חניית הנכים הינה משימה מוסרית ותעבורתית המתבצעת מדי יום על ידי שוטרי משטרת ישראל"

(רנ"צ יוחנן דנינו, 30.10.2011)

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב חניית נכה שמסומנת עם מספר עי העריה היא נאכפת עי עריה ודינה קנס 500 שח. חניה שמסומנת עי תמרור עם כסא. גלגלים כחול יכולה להאכף עי משטרה 1000 שח קנס

פורסם

כל שקל שאני אשלם , מי שגרם לי לשלם אותו ישלם כפול ...

מניסיון .

גם בריונות בכביש וגם מחוץ לכביש?

למה שמישהוא "ישלם כפול" בגלל שאתה ביצעת עבירה?

YANIVALON,

אולי אתה צודק אבל זה לא נשמע הגיוני.

אולי לפקח אסור לתת דו"ח על תמרור משטרה אבל לאסור על שוטר לתת קנס זה נשמע לי הזוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כי הוא בנאדם רע .

ואנשים רעים בד'כ משלמים .

עמדתי דקה וחצי עם מאתיים עיניים למראות למקרה שהנכה ירצה להכנס ככה שאני אוכל לצאת ..

אבל אם הדקה וחצי הזאת גרמה ל'גברת' לצאת אל המרפסת ולצלם אותי בחצי דקה הזו בידיעה שזה לא מפריע לאף אחד ובטח שלא ''תקעתי'' את הנכה צופר ומחכה אז אם אתה עד כדי כך רע , אל תצפה שאנשים יהיו רעים אליך .

הדיון נגמר בנושא הזה.

תודה לכולם על העזרה .

פורסם
חניית נכה שמסומנת ע"י העריה יכולה להאכף רק ע"י העריה ולא המשטרה !

לא רלוונטי בכלל.

מבחינה חוקית : המשטרה רשאית לאכוף את כל חוקי התעבורה, כאשר סמכות העיריה מוגבלת לאכיפת עבירות מסויימות.

מבחינה מעשית – המשטרה עשתה "תיעדוף", והוחלט כי עבירות יחסית קלות, אשר נמצאות בסמכות העיריה – יאכפו ע"י העיריה. הרעיון כאן הוא להמתקד בעבירות הנחשבות יותר חמורות ולהשאיר לעיריה לטפל בעבירות קלות יחסית. זה עדיין לא אומר שלמשטרה אין סמכות לאכוף עבירות אלו.

פורסם

אין להם סמכות בגלל שחניות מסומנות ע"י עריה בחוק עזר ערוני, תנסה להזמין שוטר ותראה את התגובה שלהם.

כל עוד אין הפרעה לתנועה הם לא מתערבים.

פורסם
וחוץ מזה אני לא מבין את פותח השרשור, אם עשית עברה תשלם עליה ועל תבכה לכל העולם !

לא זכור לי "שבכיתי" על משהו, תלמד לקרוא עילג.

פורסם (נערך)
חניית נכה שמסומנת ע"י העריה יכולה להאכף רק ע"י העיריה ולא המשטרה !

שוב חניית נכה שמסומנת עם מספר עי העריה היא נאכפת עי עריה ודינה קנס 500 שח. חניה שמסומנת עי תמרור עם כסא. גלגלים כחול יכולה להאכף עי משטרה 1000 שח קנס

שוטרים לא אוכפים חניות זה באחריות הרשוית המקומיות

אתה פולט שטויות יותר מהר ממה שקלצ'ניקוב פולט צרורות.

כמה בורות אתה מפגין לאורך כל כך הרבה הודעות ומטעה את הציבור.

ולמען האנשים שחשבו להקשיב לך בטעות, הנה האמת:

חנית נכה יכולה להאכף גם ע"י העירייה וגם ע"י המשטרה.

חנית נכה שמסומנת עם מספר מתחלקת לשני סוגים של חניות, הראשונה החניה מסומנת ע"י תמרור 437 (תמרור כחול עם כסא גלגלים) ומתחתיה מספר הרכב שלו שמורה החניה (במקרה זה הקנס הינו 1,000 ש"ח) ובמקרה השני חניה המסומנת על גבי הכביש בתמרור 820 (תמרור מעטפה) ובנוסף תמרור הוריה שבו כתוב שהחניה שמורה לרכב נכה שמספרו XXXXXXX (במקרה זה הקנס הינו 250 ש"ח).

שוטרים אוכפים את חוקי התעבורה ובכללם גם חניות ואפילו חניות של נכים רחמנא ליצלן.

עריכה: והנה בזמן שכתבתי את התגובה הצלחת לפלוט עוד שטות יותר מהר משתינוק פולט גרבר:

אין להם סמכות בגלל שחניות מסומנות ע"י עריה בחוק עזר ערוני, תנסה להזמין שוטר ותראה את התגובה שלהם.

כל עוד אין הפרעה לתנועה הם לא מתערבים.

מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?

חניות ותמרורים בתחום העירוני מאושרים ע"י רשות תמרור מקומית שבה יושבים בין היתר קצין משטרה ומהנדס תנועה וכל ההחלטות על תמרורים שיוצבו בשטח העירוני הם בסמכותם וכפופים לפקודת התעבורה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אז אני יכול לומר לך את התגובה של המשטרה כי אני בורג קטן במערכת וטיפלתי בעשרות אירועים מסוג זה שנגמרו תמיד ברישום דוח משטרתי.

• תוכן חדש...