Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצירה לרגע בחניית נכה של שכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום הורדתי את אישתי להוציא את הילדה מהגן , הכל עמוס למי שמכיר , ופשוט עצרתי לאישתי בחנייה של אחד השכנים (שלא היה במקום) כדי שאישתי תוכל לצאת מהאוטו .

יש לציין שלא נשארתי במקום ונסעתי לאחר מכן , לא כיביתי את הרכב , ולא עמדתי שם רק עצרתי שהיא תוכל לצאת מהרכב ..

לפני שנסעתי ראיתי (כנראה) את בעלת החנייה במרפסת נראה לי מצלמת לא סגור על זה ...

האם יש מצב לקבל דוח בסיטואציה כזו ?

תודה

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אם היא צילמה , ואכן תעשה עם זה משהו , מה היה צריך לקרות שאני אקבל דוח ?

לא אהיה באוטו והאוטו היה צריך להיות מכובה ?

8)

פורסם

טכנית היא יכולה לגשת עם התמונה (בהנחה שמהמרפסת שלה רואים לוחית רישוי שלך ושמהמרחק הזה ניתן לראות בבירור את הספרות בלוחית רישוי) לתחנת משטרה ולהגיש תלונה, טכנית משם אפשר להנפיק לך דו"ח על סמך העדות שלה.

בפועל כנראה שהיא לא תעשה את זה וכנראה שלא ינפיקו דו"ח גם אם היא תיגש, ורוב הסיכויים שממרפסת לא רואים לוחית רישוי (בבית פרטי אולי, גם לא תמיד, בבניינים יש פחות סיכויים).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זאת אומרת שהחוק אומר גם אם עצרתי לרגע ולא שמתי לב שזו חניית נכה אני מקבל דוח ?

בנאדם לא יכול לטעות ?

לעצם העניין לא נשארתי לחנות שם, עזבתי את החניה מיד לאחר מספר דקות בודדות ..

פורסם

בנאדם לא יכול לטעות ?

לעצם העניין לא נשארתי לחנות שם, עזבתי את החניה מיד לאחר מספר דקות בודדות ..

גם אם לא שמת לב שהרמזור אדום, או שיש תמרור עצור תקבל קנס. אותו דבר תופס לגבי חנייה.

והאמת שיש הגיון בדבר במיוחד בסיטואציה שאתה מתאר, הרבה מכוניות מעט חנייה כל פעם מישהו אחר עוצר לכמה דקות בחניית הנכים ויוצא שבסוף היא תפוסה כמעט כל הזמן.

אם זו עבירה חד פעמית שקרתה פעם בכמה שנים תשלח בקשה ויש סיכוי טוב שיתחשבו בך, מעבר לזה אין סיכוי.

פורסם

בפשטות, כן!

בנאדם לא יכול לטעות ?

בהחלט יכול לטעות, רק שעל טעויות משלמים.

רק שאצלך אין שום טעות, לא כתבת אפילו פעם אחת "לא שמתי לב" אבל כן כתבת כמה פעמים "רק למספר דקות...אפילו לא כיביתי...אפילו לא יצאתי מהרכב" משמע, ידעת בדיוק לאיזה חניה נכנסת, אז חביבי, אל תספר לנו סיפורי סבתא על "טעויות", ידעת בוודאות שזו חניית נכים והחלטת להכנס אליה "לכמה דקות" מהסיבה העיקרית שאתה מחרבן על הנכה ועל החניה שלו אז תחסוך לי את העניין על "בן אדם לא יכול לטעות".

כמו שנאמר במקורותינו הקדושים, "היית גבר לבצע את העבירה? תהיה גבר לעמוד בענישה" (במידה ובכלל תהיה כזו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תן ביסוס לטענה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...