Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אבא שלי כרגע עם סקודה פאביה ספייס בת שבע כבר ורוצה להחליף

התקציב הוא 100 אלף+-

חייב להיות אוטומט, אין צורך כבר ברכב עם מטען גדול כמו הספייס ויכול גם להסתפק במשהו כמו הפאביה הקטנה אבל לא מיני דוגמת פיקנטו.

נוסע בערך 20K בשנה

חשוב בטיחות, דלק ונוחות(לא ממש מעניין אפס למאה וכו)

פיאסטה? איביזה? סופרב? קיה ריאו? יש המון אופציות אשמח לעוד רעיונות ותגובות

תודה

פורסם

לדעתי רנו קליאו בתוספת קטנה,ניראית מצוין,מאובזרת,זריזה אני אהבתי אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה מחיר של פוקוס חדשה ביבוא מקביל בגירסת ההצ'בק. כמו כן במחיר הזה לעיתים קרובות יש מבצעים באתרים של קניות קבוצתיות.

כך שאפשר לקנות גם משפחתית.

לדעתי, בתקציב כזה אין הצדקה לרכוש רכב משומש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה נלך לראות את הרנו, מה בנוגע לאיביזה? ראיתי שיש פה הרבה דיווחים על הגיר אז זה קצת מפחיד אותי

אבא שלי בגדול מחזיק רכבים כמה שנים טובות (הסקודה 7 שנים והקודמת הגיעה לדו ספרתי) חשבתי אולי ללכת לראות מה יש לקיה בגלל ה 7 שנים אחריות

פורסם

לריו אכן 7 שנות אחריות,3 מלאות ועוד 4 על מנוע וגיר

הרכב מאחור יותר מרווח בצורה די משמעותית,אבל הרכב יותר חלש וקשיח יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לריו אכן 7 שנות אחריות,3 מלאות ועוד 4 על מנוע וגיר

הרכב מאחור יותר מרווח בצורה די משמעותית,אבל הרכב יותר חלש וקשיח יותר.

מה הכוונה קשיח?

דווקא מבחינת אחיזת כביש אני התרשמתי מהריו לטובה

פורסם

אחד משני דברים: (א) קיה עם 7 שנות אחריות. אולי יש סיד במחיר סביר - תבדוק בסוכנות ברעננה. (ב) motori.co.il.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שהרכב בשיעורים מרגיש נוקשה.

פורסם

תשב על כיסא מעץ ואחרי זה על המזרון בחדר שינה-הכיסא נוקשה יותר,גם ברכב במעבר על שיבושים הוא מרגיש קשיח/נוקשה/פחות רך.

כמובן שלא כמו כיסא מעץ אבל בשביל שתבין את הפואנטה.

מבחינת נהיגה דווקא הנוקשות גורמת לכך בסיבובים הוא יציב.

מה הכוונה אם אני לומד על אוטומט?

פורסם

קיבלנו בחודש שעבר את הפיאסטה ואנחנו מאוד מרוצים.

נוחה, חזקה ויפה.

התלבטנו בינה לבין הקליאו והספייס סטאר אבל האמת שההחלטה היתה די קלה אחרי שישבנו בתוכה.

עלתה 94,000 ש"ח במבצע סוף שנה עם מולטימדיה וחיישני רוורס. לא יודע כמה עולה עכשיו, אבל באתר מוטורי מציעים אותה ב-88,500.

פורסם

פורסם
תשב על כיסא מעץ ואחרי זה על המזרון בחדר שינה-הכיסא נוקשה יותר,גם ברכב במעבר על שיבושים הוא מרגיש קשיח/נוקשה/פחות רך.

כמובן שלא כמו כיסא מעץ אבל בשביל שתבין את הפואנטה.

מבחינת נהיגה דווקא הנוקשות גורמת לכך בסיבובים הוא יציב.

מה הכוונה אם אני לומד על אוטומט?

רשמת שבשיעורים הוא נוקשה וחשבתי שאם הכוונה להתנהגות אולי זה בגלל שאתה עם ידני אולי

פורסם

אני עוד לא מאמין במותד הזה מספיק, במקרה שלה אני מעדיף לשלם עכשיו יותר מאשר לשלם עוד 4 שנים הרבה יותר :)

• תוכן חדש...