Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כידוע ביומיים הקרובים יש ארועי מכירות בחברת סיאט.

התקשרתי אליהם כדיי לברר באיזו הנחה הם מוכרים את הקופרה בארוע הזה.

הנציגה הייתה נחמדה מאוד אך לא חשפה את הנחה שהם נותנים לדגם ואומרת שאסור להם להגיד בטלפון.

מניסיונכם ורצוי לא משמועות, מה סדר גודל ההנחה שניתן לקבל מהם על הרכב בארועי מכירות מסוג זה?

ברור לי שבכל יום שאגיע אקבל הנחה כלשהי על הרכב.

אציין שאני מתכוון לקנות אותה במזומן אם זה עוזר.

תודה לעונים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה משתנה מארוע לארוע. הכי חשוב לבוא עם כסף, כלומר להשתדל מאוד לא לבצע טרייד אין. אם תבצע רכישה רגילה (כסף) תקבל את ההנחה הגדולה ביותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא עושה טרייד אין, הרכב שלי ישאר ברשותי.

הרכישה תתבצע במזומן.אתה יודע על מחירים מארועים קודמים אולי?

אני זוכר שלפני כמה שנים בדורות הקודמים של הקופרה אנשים רכשו את הרכב במחירים מאוד זולים והנחות מאוד גדולות ולכן אני רוצה לבוא לאולם מוכן עם מחיר הגיוני שאני גם אקבל.

פורסם

מחיר המחירון של הרכב הזה הוא 150. באירועי מכירות נותנים בד"כ כ- 5 אלף הנחה פלוס מינוס, או כל מיני הטבות כמו חיישנים/מולטימדיה/מיגון/טרייד אין.

לדעתי באירוע אפשר להוריד אותם ל- 145 במזומן. אם מדובר ברכבים שמתקרבים ל- 12 חודשים בארץ, ניתן יהיה להוריד אותם לכיוון ה- 10 מתחת.

בינינו וכמו שרשמת, אם תגיע לסוכנות גם בעוד חודש עם מזומן ותגיד שלפני חודש מכרו את הרכב ב- 5 אלף פחות, הם ככל הנראה ייתנו את ההנחה בכל זאת.

הנחות על רכב חדש בלי מאמץ מקבלים ב- 3 מקרים:

1. בהשקה של הרכב אם מדובר בדגם חדש ("מחיר השקה לזמן מוגבל").

2. באירועי מכירות מעת לעת.

3. כשהרכב מתקרב ל-12 חודשים על הכביש או למעלה מכך.

פורסם

תודה רבה stio.

נראה לי התכוונת שהרכב מתקרב ל12 חודשים משנת היצור ולא עלייה לכביש כי במקרה כזה הרכב שהם מוכרים יהיה רשום כ2014 ולא 2015.כמו כן יש לשלם אגרה כדי שהרכב "יעלה לכביש" לא?והקונה משלם את האגרה של הרכב בניפרד מהקניה.

פורסם

לדעתי עם יש לך מזומן, הרכב הספציפי הזה אפשר לנסות לקנות ב-140 אש"ח ולא יותר (עלות כולל כל האגרות/אל הכביש).

רק צריך לדעת להתמקח איתם. הביקוש הוא קטן לרכב זה ואם יש להם מלאי בארץ אז יהיה יותר קל להגיע למחיר שציינתי.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
מחיר המחירון של הרכב הזה הוא 150. באירועי מכירות נותנים בד"כ כ- 5 אלף הנחה פלוס מינוס, או כל מיני הטבות כמו חיישנים/מולטימדיה/מיגון/טרייד אין.

לדעתי באירוע אפשר להוריד אותם ל- 145 במזומן. אם מדובר ברכבים שמתקרבים ל- 12 חודשים בארץ, ניתן יהיה להוריד אותם לכיוון ה- 10 מתחת.

בינינו וכמו שרשמת, אם תגיע לסוכנות גם בעוד חודש עם מזומן ותגיד שלפני חודש מכרו את הרכב ב- 5 אלף פחות, הם ככל הנראה ייתנו את ההנחה בכל זאת.

הנחות על רכב חדש בלי מאמץ מקבלים ב- 3 מקרים:

1. בהשקה של הרכב אם מדובר בדגם חדש ("מחיר השקה לזמן מוגבל").

2. באירועי מכירות מעת לעת.

3. כשהרכב מתקרב ל-12 חודשים על הכביש או למעלה מכך.

קופרה חדשה מהחנות סביב 150? לא יכול להיות כי אתמול הייתי בסוכנות ומחיר 1.8 TSI FR DSG7 במבצע על הכביש הוא 158...אז הקופרה הרבה יותר יקרה...יותר סביב ה-200 לדעתי. אם הם בכלל מביאים אותה עדיין.

פורסם
תודה רבה stio.

נראה לי התכוונת שהרכב מתקרב ל12 חודשים משנת היצור ולא עלייה לכביש כי במקרה כזה הרכב שהם מוכרים יהיה רשום כ2014 ולא 2015.כמו כן יש לשלם אגרה כדי שהרכב "יעלה לכביש" לא?והקונה משלם את האגרה של הרכב בניפרד מהקניה.

אתה מתבלבל.

היבואן חייב להעביר את הרכב רישוי בתוך 12 חודשים מיום ייצורו. שנת המודל של הרכב תיקבע לפי היום שבו הרכב עובר רישוי, ולא לפי שנת הייצור של הרכב.

דוגמא - שתי איביזות קופרות שיוצרו בזו אחר זו בחודש מאי 2014, אחת כחולה ואחת שחורה. הגיעו לארץ בחודש יולי 2014. השחורה נמכרה מיד ועלתה לכביש באוגוסט, היא נחשבת מודל 2014. השניה, הכחולה, מחכה ללקוח עם רגישות נמוכה לעניין הצבע שיבוא לקנות אותה באירוע המכירות הקרוב והיא תהיה מודל 2015.

בחודש מאי 2015 היבואן יהיה חייב להעביר את הכחולה רישוי, מה שיוריד את הערך שלה בצורה משמעותית כי היא תהיה יד שנייה. כדי למנוע את זה מתקשרים ללקוחות שהתעניינו בעבר באיביזה קופרה ומנסים לשכנע אותם לקנות את הרכב בהנחה. אם לא מצליחים מוכרים את הרכב לאוטודיל, או לסוחר רכבים מכפר בצפון הארץ, או משהו בסגנון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שכתבת זה מה שאני התכוונתי, אולי לא רשמתי את זה בצורה טובה.

תודה על ההסבר.

בכל מקרה אין לי שום כוונה להיות יד שניה אלה אם הרכב ימכר בהנחה מאוד מאוד משמעותית (10 אלף לא יספיקו)

פורסם

אם אין לך בעיה עם צבעים נועזים - אני יודע שבצ'מפיון נותנים הנחות מאוד יפות על רכבים עם צבעים כאלו וישמחו להוריד הרבה יותר מ 5K בשביל שתיקח אותה.

פורסם

באתר שלהם ראיתי שהצבע הכי "נועז" זה אדום, כל השאר זה שחור לבן כסף אפור.

ולא ממש בא לי על אדום.

יש צבעים שקיימים אבל לא מופיעים באתר היבואן?

פורסם
IEC אנו מדברים על האיביזה ולא על הלאון.אין איביזה חדשה עם 1.8.

איביזה קופה בעלת מנוע 1.4 טורבו.

אוקיי..טעות שלי-תודה על התיקון. :-)

• תוכן חדש...