Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ניסאן קשקאי חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מזה מספר חודשים אני מהרהר באפשרות של רכישת קשקאי חדשה. יש מספר רב של דברים שאינני מצליח להבין בהתנהלות קרסו ואולי לחברים כאן יש תובנות לעניין.

הרכב החל להימכר בספטמבר במחיר גבוהה מאוד. מאז, ככה"נ בגלל מגבלות מלאי בעיקר, אינני רואה הרבה על הכביש. בנוסף, עם תחילת השנה עלה מחיר המכונית בכ-2,000 ש"ח נוספים וכרגע המחיר מתחיל למעשה ב-157 אלף שקל, לרכב עם מנוע 1.2 טורבו. במחיר הזה אינני מתכוון לקנות את הרכב.

כמו כן, מאז ספטמבר לא ראיתי מבחן דרכים אחד לקשקאי החדשה.

בסך הכל נראה כאילו היבואן לא ממש מעוניין למכור וזה קצת מוזר בהתחשב בירידת היורו שלהבנתי משמש כמטבע הרכישה של הרכב ע"י היבואן.

לאור ההשקה של הספורטאז 1.6 והמבצעים הרבים על הקרוסאוברים, האם יש לצפות למהלך כלשהו מבחינת מחיר הרכב לדעתכם?

בתודה מראש.

פורסם

מחיר ריאלי לדגם זה הוא גג 140 אלף שקל.

גם אני לא מצליח להבין מה קורה שם? אין קשר לדאצ'יה, לכל מותג יש מנהל מותג ומנהל מכירות עצמאי.

אני בטוח שתהיה הוזלה משמעותית לדגם הזה, בגלל המנוע הקטן (שעדיין מרתיע קונים, במקרה הזה די בצדק כי הרכב מרגיש כבד) ובגלל מחיר המתחרות שבראשם הקיה ספורטאג'.

אני מציע לך לבדוק את שאר רכבי הקטגוריה, יש רכבים טובים ומשתלמים יותר.

הקשקאי היחידה שהייתי בודק היא הדיזל המפוארת.

הבנזין מתחרה בדגמי ה-1600 של סובארו וקיה (אפילו לסוזוקי קרוסאובר אין מה להתבייש מולה) ולא בדגמי ה-2 ליטר המקבילים במחיר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מה שקורה שם הוא שכל הקצאת המלאי שהיתה לישראל עד עכשיו נמכרה במחירים שהיבואן ביקש. לכן אין לו שום סיבה לעשות מבצעים ולתת הנחות, כאשר הוא מסוגל למכור את כל המלאי במחיר מלא.

ולגבי נסיעות המבחן, נראה שהמלאי המוקצה לישראל מצומצם למדי, ומכיוון שהוא מצליח למכור את כל מה שיש לו גם בלי שיווק אגרסיבי, אז הוא בוחר שלא להשקיע בשיווק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל הזמן נכנס מלאי, ומה שנכנס - נמכר, כש הביקוש בשוק יגיע לרוויה - אולי יהיו מבצעים - אין לדעת מתי זה יקרה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מישהו יודע מתי תגיע לארץ הקשקאי 1.6 טורבו בנזין ? אם בכלל... ומה אמור להיות מחירה המשוער?

מעניין אותי גם, אבל קשה לי להאמין שמישהו יוכל לענות לך על זה.

פורסם

אני בדרך להזמנה של ה 1.2 טורבו. השבוע אני עושה נסיעת מבחן ונראה מה עם הגיר. הייתי ממתין טיפה אם מישהו היה יכול לשפוך אור בנוגע ל 1.6 טורבו שכבר משווק בחול.

פורסם

היתרון הגדול של הקשקאי החדש הוא באבזור. התוספת של 20 אלף שקל בין הרמה הבסיסית לבכירה (טקנה) נראית מאוד אטרקטיבית. מעבר למושבי עור ושלל פינוקים, יש גם חבילה מרשימה מאוד של מערכות בטיחות אקטיביות שלמיטב ידיעתי לא קיימות ב-SUV אחר בפחות מ-300 אלף שקל.

מהצד השני עומד המנוע החלש (אם כי חסכוני). 115 כ"ס לגרסת בנזין זה ללא ספק מאכזב.

בקיצור אנטי-תזה מוחלטת ל-BMW X1, למשל, השופע כח ודל באבזור. מעניין איך זה יתפתח.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

סביר שה-1.6 טורבו בנזין לא יגיע, כי הוא משודך לתיבת הילוכים ידנית בלבד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
סביר שה-1.6 טורבו בנזין לא יגיע, כי הוא משודך לתיבת הילוכים ידנית בלבד.

אכן, כרגע זה המצב אבל הבנתי שיש כוונה לשדך לו גם גיר אוטומט, השאלה היא מתי...

פורסם

מה אתם אומרים על הגיר הזה CVT, לגבי האמינות שלו? כמו כן המנוע טורבו הזה קיים כבר הרבה זמן בשוק או שהוא חדש?

• תוכן חדש...