Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנזק הנ"ל יכול גם להגרם גם עם נהג הסוזוקי לא התפרץ כלל, והנהג הפוגע ניסה לבלום ובסוף להתחמק ימינה.

השאלה היא האם יש שם צומת? פנייה שמאלה כלשהי? מעבר חצייה? יש תמונות מזירת הפגיעה עצמה?

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה מחוץ ל-Scope של הסיפור

איך כל הנהגים בארץ לא לומדים מסיפורים דומים ולא מתקינים ברכב DVR?

הרי עם DVR לא הייתה צריך להתאמץ בכלל, לא לספר סיפורים לאף אחד, לא ללכת לשום בית משפט, חברת הביטוח שלו הייתה מתקפלת תוך שניה

פורסם
כמובן שכוונתי הייתה להתנהלות מסויימת מצד המעורבים בתאונה. אם להסתמך רק על התמונות, אפשר להגיד בבטחון שבמקרה הטוב האשמה תתחלק 50/50 (לא סביר) ואילו במקרה הרע רוב האשמה תוטל על הפוגע

אם פות"ש יצליח להוכיח שהייתה סטיה או מעבר נתיב, מצבו יהיה טוב יותר

שוב, אני לא מסכים איתך, לדעתי במקרה הרע תהיה חלוקה בנזקים של 50% לכל צד, שכן ברור מתמונות הנזק שזה לא תאונת חזית-אחור פשוטה והייתה פה סטייה של אחד או יותר מהמעורבים.

כמובן שהצד השני יעוות את האמת ויקפל אותה להתאים למידות ההאשמה על פות"ש אבל זה לא אומר שזה יעבוד כי בבית המשפט השופט יתרשם משניהם, מי סביר להניח סטה, פות"ש ימינה או הבחור השני שמאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, אני מתכוון פות"ש ימינה.

פות"ש נוהג בהונדה שאתה רואה עם פגיעה בחלק הקדמי ימני (צד נוסע), הנהג השני נוהג בסוזוקי עם הפגיעה בחלק האחורי שמאלי (ופגיעה שלפי פות"ש לא קשורה בחלק האחורי ימני).

כדי שתהיה תאונה כזו בהנחה שמה שכתב פות"ש הוא אמת, או פות"ש צריך לסטות ימינה או הבחור השני לסטות שמאלה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או שהנפגע יטען כפי שאמרתי שפות"ש השרשור ניסה לבלום, לא הצליח וסטה שמאלה לעבר השוליים כדי לנסות ולהמלט מהפגיעה- טענה הרבה יותר סבירה לדעתי.

פורסם

אוקיי חברים אז ככה:

דבר ראשון, בגלל שזאת התאונה הראשונה שלי עשיתי כמה טעויות באותו רגע והם:

א. לא צילמתי באותו רגע כשיצאתי מהאוטו, הרכב שלי היה באמצע הכביש אז הזזתי אותו לחנייה צמודה ואז הזמנתי משטרה וכו' וכו',

ב. לא הגיוני שאני סטיתי לימין ואז פגעתי בו, כי כשהוא סטה לנתיב שלי הוא רצה לפנות שמאלה (יש שם פנייה שמאלה שבתכלס אסור לפנות בה אבל אין שום תמרור שאוסר זאת אז מותר.. למרות שמאוד מסוכן), ואחרי שפגעתי בו הוא מהמכה נסע עוד כמה מטרים לצד שמאל, ועבר לכביש הנגדי (כנראה כי כבר סיבב תהגה שמאלה לפנות).. וזאת ההוכחה שלא אני סטיתי ימינה כי לא הגיוני שאני סטיתי ימינה והוא עף שמאלה כל כך מהמכה..

היום שמתי את הרכב שלי במוסך, השערת מחיר היא בסביבות ה15-20 אלף לתקן את הכל..

עכשיו הוא שאל אותי אם אני רוצה להזמין שמאי בשביל לתבוע, ואני לא יודע אם להזמין כי זה עוד בערך 800 שח לשמאי.

והסוכנת בחברת ביטוח אמרה לי שאין סיכוי שאני יזכה במשפט ושאני אשם בתאונה (פוסטמה..).

הנה תמונה מהאינטרנט של המקום עם עריכה שלי , מקווה שהבנתם..:

האזור1.jpg

פורסם

אתה מתכוון שהבחור השני יטען שהוא היה במרכז הנתיב ופות"ש סטה שמאלה?

מישה, אל תסמוך על שום דבר שאתה חושב שהוא לא יכחיש בבית המשפט, הוא יקבל הכנה ויכחיש כל מה שיעזור לו לזכות בתיק!

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

כן, היה במרכז הנתיב השמאלי ופתאום שמע חריקת צמיגים, והפוגע סטה שמאלה לכיוון השול כדי לנסות להתחמק מפגיעה.

לאור התמונה החדשה שהעלה פות"ש ככל הנראה אין מספיק שול לכך.

מישה,

אם מה שאתה אומר נכון ומשקף את הדברים כפי שהתרחשו, ייתכן וכדאי לך להזמין שמאי ולהגיש תביעה, שכן כפי שהדברים מתנהלים עלולים להגיש נגדך תביעה גם לתיקון הנזק שאצלם, ואז תשלם את הנזק שלך + השתתפות עצמית עבור צד ג'.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

הנה עד לאן הוא הגיע מהמכה שנכנסתי בו .. בגלל שהוא בא לפנות שמאלה, ההגה שלו כנראה היה כבר מכוון שמאלה..

34.jpg

פורסם

אני לא מצליח להבין את הקשר בין שתי התמונות. בצילום מגוגל אתה מראה ירידה והסוזוקי עצר כשפמיו כלפי מעלה. העניין לא מסתדר לי.

וד"א - אם אכן מדובר במכה חזקה שסובבה את הסוזוקי 180 מעלות והעלתה אותו על המדרכה הנגדית ניש לו נזק נסתר גדול מאד. אצלך הנזק גלוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הוא עף ככה כי אסור לפנות שם שמאלה, מותר לפנות ימינה רק למי שמגיע מהכיוון השני,

שנייה אני יעלה עוד תמונה..

הרכב השני הגלגל קצת קדימה, כתוצאה מהמכה שאני פגעתי בו, ואז פנה את הפנייה לשמאל. בגלל שהוא התגלגל קדימה, הוא היה צריך לחזור קצת לכיוון הפנייה שלו ובגלל זה הרכב עומד ככה. (התמונה האחרונה). בקיצור, הפנייה שלו שמאלה לא הייתה חלקה.

האזור 3.jpg

עריכה אחרונה על ידי Misha :)
פורסם
כן, היה במרכז הנתיב השמאלי ופתאום שמע חריקת צמיגים, והפוגע סטה שמאלה לכיוון השול כדי לנסות להתחמק מפגיעה.

לאור התמונה החדשה שהעלה פות"ש ככל הנראה אין מספיק שול לכך.

במקרה כזה רוב הסיכויים שהמכה לא הייתה בפינה השמאלית-אחורית שלו אלא קרוב יותר למרכז הפגוש האחורי, כדי שהפגיעה תהיה כזו, הרכב של פות"ש היה צריך לסטות רוחב של מכונית בערך שמאלה, ואת זה בד"כ אפשר לעשות בתוך העיר רק אם יש שם נתיב נוסף.

הוא עף ככה כי אסור לפנות שם שמאלה, מותר לפנות ימינה רק למי שמגיע מהכיוון השני,

שנייה אני יעלה עוד תמונה..

הרכב השני הגלגל קצת קדימה, כתוצאה מהמכה שאני פגעתי בו, ואז פנה את הפנייה לשמאל. בגלל שהוא התגלגל קדימה, הוא היה צריך לחזור קצת לכיוון הפנייה שלו ובגלל זה הרכב עומד ככה. (התמונה האחרונה). בקיצור, הפנייה שלו שמאלה לא הייתה חלקה.

[ATTACH=CONFIG]413330[/ATTACH]

ואתה ניסית גם לפנות שם שמאלה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
במקרה כזה רוב הסיכויים שהמכה לא הייתה בפינה השמאלית-אחורית שלו אלא קרוב יותר למרכז הפגוש האחורי, כדי שהפגיעה תהיה כזו, הרכב של פות"ש היה צריך לסטות רוחב של מכונית בערך שמאלה, ואת זה בד"כ אפשר לעשות בתוך העיר רק אם יש שם נתיב נוסף.

ואתה ניסית גם לפנות שם שמאלה?

לא, אסור לפנות שם שמאלה, אני רציתי להמשיך ישר, והוא נכנס לי לנתיב ברגע האחרון..

עכשיו השאלה היא האם לדעתכם כדאי להגיש תביעה נגדו ? לנסות להוציא סכום כלשהו שיכסה חלקית לפחות את העלות של התיקון שלי. האם השופט יפסוק לטובתי לדעתכם?

עריכה אחרונה על ידי Misha :)

• תוכן חדש...