Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל להבין למה הרכב שלך לא נמכר, אתה צריך איך המוח האנושי חושב, וביחד להבין גם איך המוח הישראלי חושב.

נתחיל עם המוח הישראלי:

הוא לא אוהב לצאת פראייר. בשום מצב. לא בשביל עצמו ובמיוחד לא מול הפאמלייה שלו. מבחינתו "מחירון" יקבל רק רכב עם נתונים מושלמים- רכב מבוקש, קילומטראג' נמוך, ויד נמוכה. ברכב שלך אין שום דבר מהשילוש הנ"ל. אז למה שמישהו ירצה לשלם עליו מחירון או בקצת פחות?

לעומת זאת, למזלך, המוח האנשוי חושב באחוזים ולא בסכומים נטו. לכן בגלל שהמחירון כול כך נמוך, אתה יכול להוריד 2-3 אלף שקל, ואז הרכב שלך יהיה מבוקש- כי אין משהו יותר כיף מלבוא ולהגיד לחבר'ה- "וואי וואי, קניתי את הרכב ב-40 אחוז מהמחירון שלו!"

וזה כולה להוריד 2-3 אלפים מהמחירון. מה תגיד על אלה שמוכרים את אותה פיז'ו שנת 09-10? הם צריכים לקטוש את המחיר של הרכב ב-10-15 אלף בשביל רק לקבל טלפון.

ככה שאני מבין שגם אתה לא רוצה לצאת "פראייר" ולחתוך את המחיר, אבל תנשך את השפתיים, תוריד 2000-3000 נוספים ותיפטר מהנטל.

פורסם

ככה שאני מבין שגם אתה לא רוצה לצאת "פראייר" ולחתוך את המחיר, אבל תנשך את השפתיים, תוריד 2000-3000 נוספים ותיפטר מהנטל.

הבעיה שפות"ש כבר הוריד מהמחיר רכבים דומים בלוח מוצבים ב10k~ כאשר המודעה שלו היא ב6 אלף להוריד עוד אלפיים שלש זה כבר ארבע אלף שקל...

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אבל כשאני מכרתי את הרכב של אשתי - לגמרי התייאשתי מכל התהליך. הרבה השקעה, הרבה אנשים שמטרטרים בשכל, ובסוף כלום.

בסוף היא החליטה שהיא רוצה להשאיר אותו :|

פורסם
הבעיה שפות"ש כבר הוריד מהמחיר רכבים דומים בלוח מוצבים ב10k~ כאשר המודעה שלו היא ב6 אלף להוריד עוד אלפיים שלש זה כבר ארבע אלף שקל...

אכן כולם דורשים 7 8 ואני 6

Tuning:lol:

פורסם

כאשר מכרתי את האקסנט שלי-לפני כשבועיים, פרסמתי מודעה עם תמונות, 1500 ש"ח מתחת למחירון ואמרתי שאני גמיש. הבן אדם הראשון שהתקשר בשבוע הראשון למודעה, הגיע וראה את הרכב גם קנה אותו. סה"כ מחרתי בהפסד של 4500 ש"ח מהמחירון אבל תוך שבוע הרכב כבר לא היה אצלי. גילוי נאות, בטרייד אין רצו לתת לי 11 אלף פחות מהמחירון אחרי בדיקה שיצאה מעולה מכל הבחינות החשובות. ככה שהרווחתי.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
אכן כולם דורשים 7 8 ואני 6

תדרוש 5 ותמכור. מבטיח לך שאלה שדורשים 8, לא מקבלים טלפונים.

מה עדיף, רכב ב-8 בבעלותך או 5000 ש"ח במזומן?

פורסם
תדרוש 5 ותמכור. מבטיח לך שאלה שדורשים 8, לא מקבלים טלפונים.

מה עדיף, רכב ב-8 בבעלותך או 5000 ש"ח במזומן?

אכן זה צעד נכון שאני שוקל

Tuning:lol:

פורסם

בתור אחד שהחליף הרבה רכבים בשנתיים האחרונות ( 7 במספר) השוק במחירים האלה ממש לא קשה, כל רכב נמכר תוך שבועיים (במקסימום! ) הכל שאלה של איך תפרסם, ועד כמה אתה ריאלי לשוק, אם תבקש מחיר ריאלי הרכב ייקנה תיק תק

אני למדתי שבן אדם שמגיע לראות רכב זה בן אדם שמעוניין בו,כלומר מה שהוא מציע לך זה ערך הרכב פחות או יותר!

תמיד תהיה אטרקטיבי, פרסם מחיר בשביל למכור ( אם אתה רואה שכולם מפרסמים ב 10 ואתה תתן את האוטו שלך ב 7500 אז פרסם ב 8) כשיבוא הבן אדם תתגמש בעוד 500 שקל כי ישראלים אוהבים להתווכח, ככה הוא גם מרגיש שהוא הרוויח.

בסכומים האלה לא בדרך כלל לא קשה למכור רכב.

נסה למכור פורד פוקוס 2007 יוצאת ליסינג עם 200 אלף קילומטר, או מאזדה 3 יוצאת השכרה עם 250 אלף קילומטר ותראה שזה משימה בלתי אפשרית ( אלא אם כן תרד ב 60 אחוז מהמחירון)

פורסם

רכב בממוצע נמכר בתוך 6-7 חודשים בימים אלו,אז תהיה סבלני.

מודעה רגילה עם המילים "ללא תאונות" (אם לא עבר) "גמיש" והעמדת הרכב

ליד אוניברסיטה גם עוזר .

פורסם

השוק של המשומשות קשה כי מאוד קל היום לקנות רכב חדש באחריות עם כל חברות הליסינג וותוכניות המימון (הריבית הנמוכה כל כך ודאי שעוזרת). אם אתה לחוץ בזמן, זרוק אותו לסוחר שיקרע אותך במחיר ותשים את הפרק הזה מאחוריך. אם אתה פחות לחוץ, תוריד את המודעה ותעלה חדשה עוד שבוע ותדגיש אותה. הסטטיסטיקה (אם להאמין) ליד2 אומרת שהמודעות המודגשות מוכרות יותר טוב.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...