Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לפני כשבועיים מאזדה 3 1600 2004 קומפורט.

התחילו לי בעיות הנעה לפני מס' ימים.

יש רעש של סטארטר וחשמל טוב אך לוקח מספר שניות של רעש - עד שהאוטו מניע או פעמיים שלוש של סטארטר במידה ואני לא רוצה למשוך את הרעש יותר מידי זמן.

קפצתי למוסך מורשה והם אמרו שזה כנראה מצבר כי הוא חלש מאוד. החלפתי מצבר

אך הבעיה חזרה , כשהגעתי שוב יאמר לזכותם שהם אמרו שאין להם בעיה להחזיר לי את המצבר הישן ולזכות אותי (לקחתי אות המצבר איתי כי הוא עדיין עבד) הם חיברו שעון למשאבת דלק ותענו כי יש בעיה במשאבת דלק שהלחץ הוא לא 3 ושהוא אמור לשמור על לחץ קבוע גם כשהרכב כבוי ובמקרה של המשאבה אצלי הלחץ יורד ל0 כשאני מכבה את הרכב ויורד ל2 אפילו פחות שהרכב דלוק (אם אני זוכר נכון) - בטוח לא נשאר על 3.

הם הציעו לי תיקון למשאבה 1400 ש"ח לפני מע"מ ובלי עבודה בטענה שהמשאבה בלי מסנן והיא כביכול מיוחדת.

אז רציתי לדעת אם זה בכלל הגיוני שהבעיה ממשאבת הדלק?

המחיר הוא הגיוני?

כששאלתי חנות לחלקי חילוף הוא הציע לי משאבה ב 350 ש"ח (לא מקורי) וששאלתי אותו לגבי הסוג עם או בלי מסנן הוא לא יודע במה מדובר הוא טוען שיש דגם אחד ל 1600. - פניתי לעוד מוסך באזור והוא רוצה 150 ש"ח עבודה ושאני אביא את החלק.

מה דעתכם משאבה זה דבר מורכב ועדיף לטפל במורשה או שאני יכול לחסוך את העלות ?

חשוב לציין כי זה הרכב הראשון שלי.

פורסם

כמה קילומטרים עשה הרכב ?

מתי היה טיפול אחרון ?

האם בדקו את מצב הפלאגים או הכבלים או הקוילים ?

האם חיברו הרכב למחשב OBD2 ?

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

158K הרכב עשה.

טיפול קטן שמן, פילטר שמן ומסנן אויר נעשה בקניה. כולל מצבר אתמול.

פלגים נבדקו חדשים.

כבלים וקוילים לא נראה לי שנבדקו.

ולגבי החיבור למחשב- כששאלתי למה לא מחברים הוא טען שאין תקלה על הלוח או נורה אדומה לא ניתן לחבר את המחשב.

פורסם

ראשית לחבר מחשב רכב ניתן ואף רצוי, בד"כ מחיר המחירון לבדיקת מחשב הוא עד 200 ש"ח כאשר הוא מזוכה אם אתה מטפל בבעיה במוסך שבדק עם המחשב. שנית מוזר שמשאבת דלק תגמור את החיים סתם כך (הסובארו שלי עשה 560 אלף ק"מ עד כה עם אותה משאבה...) אך בהחלט יכול להיות, אם מערכת החשמל תקינה תרים טלפונים לפירוקיות ותביא חלק מקורי בתנאי שיש אחריות, בכל מקרה לחץ דלק הוא לחץ דלק ואני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין חלק חליפי למקורי במיוחד שלפעמים מדובר באותו יצרן סיני/ איטלקי/ בורמזי, כך שגם האופציה הזאת טובה.

אם המשאבה היא ללא מסנן דלק אז תוסיף מה שצריך- פנה למוסך אחר אם אתה מסתבך.

ובהצלחה!

פורסם

יכול להיות שגם הסטרטר עצמו כבר התעייף.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...