שלום לכולם,
רכשתי לפני כשבועיים מאזדה 3 1600 2004 קומפורט.
התחילו לי בעיות הנעה לפני מס' ימים.
יש רעש של סטארטר וחשמל טוב אך לוקח מספר שניות של רעש - עד שהאוטו מניע או פעמיים שלוש של סטארטר במידה ואני לא רוצה למשוך את הרעש יותר מידי זמן.
קפצתי למוסך מורשה והם אמרו שזה כנראה מצבר כי הוא חלש מאוד. החלפתי מצבר
אך הבעיה חזרה , כשהגעתי שוב יאמר לזכותם שהם אמרו שאין להם בעיה להחזיר לי את המצבר הישן ולזכות אותי (לקחתי אות המצבר איתי כי הוא עדיין עבד) הם חיברו שעון למשאבת דלק ותענו כי יש בעיה במשאבת דלק שהלחץ הוא לא 3 ושהוא אמור לשמור על לחץ קבוע גם כשהרכב כבוי ובמקרה של המשאבה אצלי הלחץ יורד ל0 כשאני מכבה את הרכב ויורד ל2 אפילו פחות שהרכב דלוק (אם אני זוכר נכון) - בטוח לא נשאר על 3.
הם הציעו לי תיקון למשאבה 1400 ש"ח לפני מע"מ ובלי עבודה בטענה שהמשאבה בלי מסנן והיא כביכול מיוחדת.
אז רציתי לדעת אם זה בכלל הגיוני שהבעיה ממשאבת הדלק?
המחיר הוא הגיוני?
כששאלתי חנות לחלקי חילוף הוא הציע לי משאבה ב 350 ש"ח (לא מקורי) וששאלתי אותו לגבי הסוג עם או בלי מסנן הוא לא יודע במה מדובר הוא טוען שיש דגם אחד ל 1600. - פניתי לעוד מוסך באזור והוא רוצה 150 ש"ח עבודה ושאני אביא את החלק.
מה דעתכם משאבה זה דבר מורכב ועדיף לטפל במורשה או שאני יכול לחסוך את העלות ?
חשוב לציין כי זה הרכב הראשון שלי.