Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת, בידיוק בעיתוי המתאים ביותר - אמצע תקופת מבחנים - פרצו לי לרכב, להל"ן הגרוטאה.

עזבו את זה שאני לא מבין מה היה לחפש בגרוטאה מקולפת שנת 98, עזבו שבסופו של יום לא גנבו שום דבר, אבל למה לשבור???

אמנם יחסית לסיפורים אחרים יצאתי בזול, מאוד. הנזק מסתכם בשמשת צד נהג וחיפויים של הטוויטרים.

לרכב ביטוח צד ג+שמשות וגרירה.

הביטוח מכסה את השמשה לא כולל גומיות שלא בטוח מחליפים (על מי אני עובד... הגומיות בנות 17 שנה).

בואו נגיד שאת העניין עם הגומיות אני מבין, אבל השוקה שקשוקה שלי טוען שכל נזק אחר שנגרם מהפריצה לא מכוסה בגלל שאין לי ביטוח מקיף.

קצת קשה לי לעכל את העניין הזה, הוא צודק או שכל חטאי הוא שלא צעקתי?

פורסם

בשנת 2006, אני זוכר בוודאות שהתוספת שמשות כללה גם גניבת הרכב וגניבת רדיו דיסק עד שווי של כמה מאוד שקלים.

פורסם

ברשותך, כמה הערות:

אתה שואל אנשים באינטרנט מה הפוליסה שלך מכסה. לא עדיף שתקרא אותה קודם, ואז תתייעץ אם משהו לא מובן? ב06 הייתה לך פוליסה אחרת, מה הקשר לעכשיו?

ידעת לכתוב על הסוכן שלך "שוקה שקשוקה", ולשאול "כל חטאי הוא שלא צעקתי?". עם יד על הלב, קראת בכלל את הפוליסה? ידעת מה היה היקף הכיסוי הביטוחי והתנאים שלו בעת הרכישה?

אפשר לבטח כמעט כל דבר כל עוד חב' ביטוח מעריכה שזה משתלם כלכלית. אני אתך לך דוגמא קטנה: במקיף אפשר להכניס סעיף "חדש תמורת ישן", ולרוב הוא עולה לא מעט. אני קיבלתי אותו "במתנה". יודע למה? כי הסוכנות שלי בבעלות יבואן הרכב, והפיצוי כפוף להנחה מצידו.

אז תוספת ביטוח לרדיו זה נחמד אבל השאלה כמה שילמת בשביל זה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

עם יד על הלב, לא קראתי את הפוליסה כי עד היום(מאמצע נובמבר) לא קיבלתי אותה, כל פעם שאני שואל לגביה היא "בדרך".

וכן, אני יודע לקרוא לסוכן שוקה וגם שקשוקה, הוא עשה מספיק פאדיחות בשביל להצדיק את זה אבל זה לא הנושא פה.

בזמנו ובסוכנות אחרת אמרו לי שכשאני מוסיף שמשות וגרירה זה כולל אוטומטית גם גניבה, פריצה, ורדיו דיסק בתור חבילה ואין אפשרות לוותר על אף חלק מזה.

יצאתי מנקודת הנחה שזה המצב, וכשהסוכן אמר ששום דבר מזה לא מכוסה, לא יצאתי להתקפה חזיתית אלא באתי לפה בשביל לשאול.

בקיצור, ללכת ולהתעקש על העתק מהפוליסה.

• תוכן חדש...