Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב במסירת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הזמנתי בסוף נובמבר-תחילת דצמבר סיאט איביזה.

תחילה אמרו שהרכב יגיע באיזור ה15 לחודש, ב15 לחודש (בלי שהם התקשרו להודיע משהו)התקשרתי בעצמי ואמרו לי שהמסירה תתעכב לאיזור ה20 לחודש (אתמול), שוב לא הודיעו כלום וכעת אני לא מצליח לתפוס את סוכן המכירות שדרכו רכשתי את הרכב..

האם על פי חוק יש פה איזשהי עבירה מצד צ'מפיונס, או שעליי להמשיך להמתין? בחוזה כתוב שהרכב יגיע מה29.12 תוך 15 ימי עסקים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא היחידי.

שמעתי בדיוק לפני יומיים על עיכובים במסירות רכבים (3 הזמנות שונות של רכבים חדש שונות מחברים שהזמינו יחד) שדחו ומרחו אותם ל15 לחודש ואפילו אחרי.

מה שגרם לי לחשוב שהם כנראה מנסים לחסוך עלויות מבחינת מיסוי והגשת דוחות. אגב, מדובר ברכבי יוקרה ומותגי פרימיום כיוויכול.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם
אתה לא היחידי.

שמעתי בדיוק לפני יומיים על עיכובים במסירות רכבים (3 הזמנות שונות של רכבים חדש שונות מחברים שהזמינו יחד) שדחו ומרחו אותם ל15 לחודש ואפילו אחרי.

מה שגרם לי לחשוב שהם כנראה מנסים לחסוך עלויות מבחינת מיסוי והגשת דוחות. אגב, מדובר ברכבי יוקרה ומותגי פרימיום כיוויכול.

גם אני שמעתי על מקרה כזה. אתה מדבר על ב.מ.וו?

פורסם
אתה לא היחידי.

אני לא אתפלא אם מה שאתה אומר זאת בדיוק הסיבה

פורסם

Quntix

לא יודע אם זה יעזור לך אבל ב18/1 ראיתי משאית עם 4 ריכבי מרצדס חדשים (2 סדאן, 1 קופה ו1 "ג'יפ") באזור ראש העין, משאית שכנראה בדרך לאולם מכירות

helpme

תבדוק אם בחוזה רשום מספר ימיי עבודה מקסימלי לאספקת הרכב, אם רשום ועברו את הימים, אתה זכאי לפיצוי לפי מה שאני יודע.

פורסם

אני בדיוק באותה הבעיה, הזמנתי יונדאי, מחר הייתי אמור לקבל את ברכב שלי על פי החוזה (14 ימי עסקים), ראיתי שלא מתקשרים אלי לעדכן אז החלטתי להתקשר לבד לשאול מה קורה, ואז הודיעו לי שאני לא הולך לקבל את הרכב מחר ואין להם מושג מתי זה כן יקרה אולי בשישי אולי בשבוע הבא, נכון לעכשיו הם לא יודעים. הרמתי טלפון לשירות הלקוחות, קצת עצבים, בלאגנים וגם שם לא ידעו לתת לי תשובה, בסוף הבטיחו לפצות על זה.

נחכה ונראה מה הפיצוי שהם ייתנו, יותר מזה אין מה לעשות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לי אמרו ביונדאי שיש להם לחץ בגלל המבצע של חבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם אני הזמנתי את האיביזה וגם אחי לפני כחצי שנה , את שנינו החתימו על עיכוב הזמנה בגלל שהנציגה אומרת לך ישירות שבגל לחץ היא בחיים לא תספיק לספק את הרכב תוך 7 או 14 ימי עסקים, ולכן נותנים לך תופס שבו אתה נותן להם כמה זמן שאתה רוצה (לרוב מוסרים 7 - 12 ימי עסקים אחרי מה שכתוב בחוזה)..

סמוך עליי, שעצבים וכעס לא יפתרו את זה..

פורסם

בעבר סיאט ירושלים העמידו לרשותי רכב שכור בתקופת הפיגור. קרסו לא נתנו כלום ולא רצו לתת, חבל שלא ביטלתי עיסקה. גם כעת בהזמנת הדאסר, בעיתונות כותבים מהפיכה, תבוא תיקנה תיקח, בפועל אני כבר 14 ימים (לא ימי עבודה) אחרי התשלום המלא עבור הרכב ועדיין אין ציוץ מהכיוון שלהם. הפעם ניראה לי שאם לא יעמדו בהתחייבותם (14 ימי עבודה) אתבע מהם ביטול עיסקה.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...