Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב במסירת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ברור, ככה זה כל שנה אצל כל היבואנים. ינואר מבחינת מסירות מנקז אליו את כל אלה שקונים בנובמבר / דצמבר אבל רוצים שהרכב יעלה על הכביש ב-2015. אין מה לעשות חוץ מאשר להתאזר בסבלנות קצת.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בעבר סיאט ירושלים העמידו לרשותי רכב שכור בתקופת הפיגור. קרסו לא נתנו כלום ולא רצו לתת, חבל שלא ביטלתי עיסקה. גם כעת בהזמנת הדאסר, בעיתונות כותבים מהפיכה, תבוא תיקנה תיקח, בפועל אני כבר 14 ימים (לא ימי עבודה) אחרי התשלום המלא עבור הרכב ועדיין אין ציוץ מהכיוון שלהם. הפעם ניראה לי שאם לא יעמדו בהתחייבותם (14 ימי עבודה) אתבע מהם ביטול עיסקה.

כשהקליאו שלנו התעכבה קיבלנו רכב שכור ל 3 שבועות.

פורסם
זה ברור' date=' ככה זה כל שנה אצל כל היבואנים. ינואר מבחינת מסירות מנקז אליו את כל אלה שקונים בנובמבר / דצמבר אבל רוצים שהרכב יעלה על הכביש ב-2015. אין מה לעשות חוץ מאשר להתאזר בסבלנות קצת.[/quote']

הם הבטיחו "שיטה חדשנית" שלם וקח, בפועל לא שמעתי על אף אחד שקבל רכב בשיטה זאת.

התקנה של קודנית לדוגמא שלוקחת בלחץ שעה, תצדיק אולי עיקוב במסירה של יום/יומים עבודה.

איך מסבירים 12 ימי עבודה?

אם הם לא יכולים לעמוד ב 14 ימי עבודה שיגידו 20 או אפילו 30 ימי עבודה, הרי הם יודעים בדיוק כמה הזמנות יש להם וכמה זמן לוקח להכין רכב.

בנוסף יש לזכור שחלק מהזמן שהוגדר עבור מסירה הוא שחרור מהמכס, שחרור זה כבר נעשה וכל הרכבים כבר אצל היבואן.

פורסם

במשך חודש ינואר, כל שנה אותו סיפור.

פשוט מאוד מעדכנים את גובה אגרת הרישוי של כל הרכבים וכמעט שאין מסירות. כולם יקבלו את הרכבים בסוף החודש.

הייתי בסיפור דומה עד לא מזמן.

פורסם

איפה שהוא קראתי שלפי תקנות משרד התחבורה כשהרכב בארץ הם חייבים למסור אותו תוך 14 יום. אם זה נכון אז יש עילת תביעה נגד "המושכים". אסור לוותר להם כשזה הפוך הם לא מוותרים על שקל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אכן כשעשיתי את ההזמנה ב 4/1 אז נשארה לי יתרה לסגור, אז הבטחתי לסוכן מכירות שיום למחרת אני אבוא אליו בבוקר עם צ'ק לסגור את היתרה, מה אתם חושבים? כבר ב 9:15 בבוקר ה 5/1 הוא התקשר אלי לשאול אותי איפה אני ומתי אני מגיע לסגור את היתרה כשהוא התחיל את העבודה ב 9:00 בבוקר! ולספק ללקוח את מה שהם התחייבו בזמן שהם התחייבו אי אפשר, אז פשוט שלא יתחייבו או שייקחו יותר מרווח ביטחון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

וולקאם טו איזראל

אחרי ששילמת, אתה כבר לא מעניין אף אחד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בינואר כל חברות הליסינג רוכשות רכבים.

יש עומס מטורף.

מתחילת נובמבר כל חברות הליסינג מפסיקות לרכוש רכבים חדשים כדי לא לאבד שנת דגם. אני ממתין לרכב חדש מהליסינג מדצמבר כשהצפי הוא אמצע פברואר.

פורסם

הכל ברור, אבל הלחץ זו לא גזירה משמים, היבואנים יודעים ומתורגלים בכך, אז שיודיעו לציבור הרחב שבינואר אין מכירות רכב חדש ואין גביה. או שיודיעו שמי שקונה רכב בינואר יקבל אותו בייחד עם מי שקונה רכב בפברואר או במרץ. לא מסובך. אפילו לא חזירי.

תחשוב כמה כסף שוכב אצלם בייד וכמה ריבית מרוויחים פה, אם לפחות זה היה מתורגם להנחה לרוכש ניחה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כמה חוסר דיוק בדיון אחד...

1. חודש ינואר הוא חודש עמוס ביותר כי לקוחות רבים שסגרו עסקה דוחים את קבלת הרכב ל- 2015.

2. מניסיוני האישי, רכב ששילמתי עליו את מלוא התמורה באמצע דצמבר וביקשתי שיעלה על הכביש ב- 2015, עבר רישוי ב- 1.1.2015 ונמסר לי ביום 4.1.2015.

3. חבר הזמין מאזדה 3 בדצמבר, ביקש רישוי 2015 וקיבל את הרכב ב- 11.1.2015.

אז אנא עם כל הכבוד - על היבואנים יש לחץ לא קטן בחודש הזה ומשני המקרים שמוכרים לי, הם דווקא עומדים בו בכבוד.

פורסם

רכבו של דורקי לא מייצג ולא ניתן להשליך ממנו. אני קבלתי אוטו ב10 לחודש והייתי בנאגלה ראשונה. אבל עד 8 לינואר לא היו מסירות כלל

פורסם (נערך)

היו מסירות גם היו, יחד איתי נמסרו עוד מכוניות לעוד לקוחות - בסרט נע.

עד כדי כך, שבאולם המסירה היו בכל רגע נתון כעשר מכוניות שבדרכן ללקוחות ובמקום הציבו בר משקאות חמים/קרים עם כיבוד קל לטובת הלקוחות שהגיעו לקבל רכב.

עריכה - רוני, מסרו לך רכב בשבת??? (10.1 חל ביום שבת)

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

הכנת רכב היא לא דבר פשוט. החודש חברות הליסינג קנו עשרות מכוניות וכל מכונית דורשת התקנות מקומיות. הרבה פעמים בנממל נגנבים דברים והרכב מקבל מכות מה שיכול לעקב את המסירה.

אני כרגע עובד במגרש של אחד היבואנים. לפעמים רכב עומד יומיים רק כי אבד לו מפתח או הגנב ג׳ק.

בנוסף. יש התקנות שלוקחות 5 שעות.

עצה שלי להתרחק מרכבים שעולים לכביש בינואר. תחשבו שעבדו עליו בלחץ. ובדיוק הביאו עוד עובדים חדשים כי לא עמדו בלחץ. ואח״כ תבינו למה הרכב מקרקש כבר ביציאה מהסוכנות.

פורסם
עצה שלי להתרחק מרכבים שעולים לכביש בינואר. תחשבו שעבדו עליו בלחץ. ובדיוק הביאו עוד עובדים חדשים כי לא עמדו בלחץ. ואח״כ תבינו למה הרכב מקרקש כבר ביציאה מהסוכנות.

אלא כמובן אם כל ההתקנות נעשו בדצמבר והרכב היה כבר אז מוכן למסירה, ורק רישוי וניירת הפרידו בינו לבין הכביש... :wink:

• תוכן חדש...