Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב במסירת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב היום, ניתן לראות ש ממש עבדו בלחץ על האוטו, על ריצפת הנהג מצאתי 4 ברגים זרוקים, לאחר חיפוש מהיר מצאתי שהם שייכים לפנל צדדי של הדש בורד שפירקו על מנת להתקין קודן,לוח מקשים של הקודן היה מודבק כולו עקום ובמקום להעביר את החוט שלו יפה בין הפנלים פשוט העדיפו לקדוח חור בדש בורד ולהעביר משם את החוט של לוח המקשים, לוחית הרישוי הקידמית הייתה מוברגת בחפיפניקיות, הבריגו אותה כולה מוסטת שמאלה ולא במרכז הטמבון, באחורית סתם דפקו בורג פה ובורג שם בלי שום קשר רק שלא תיפול.

אפילו לא טרחתי להרים טלפון לסוכנות, לקח לי בידיוק חצי שעה לסדר את כל הדברים הקטנים הללו שהפריעו לי בעין, מעניין אם הם מוסרים ככה גם רכבים שהרבה יותר יקרים מאיי 10.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון. אני קבלתי ביום ראשון. כנראה שסה היה כבר 11. גם אצלי היה קליפס שבור ובאו לקחו ממני את האוטו למוסך כדי לסדר את זה, למרות שהכנות התבצעו בדצמבר. קבלתי לקסוס.

פורסם

כנראה שזה תלוי בהרבה גורמים, במתקין שעבד על הרכב, בבן אדם שהעביר את הרכב טסט ושם את הלוחית רישוי, בסוכנות שמוסרת את האוטו ואיך היא בודקת אותו לפני מסירה ועוד המון גורמים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קודם כל תתחדש על הרכב, שנית, במקומך בשום פנים ואופן לא הייתי שותק על מה שסיפרת. אני לא מדבר על הישראלי המכוער, אלא על מינימום כבוד ושירות.

אתה קונה רכב חדש, הצפייה שלך, שתקבל הכל נקי ומתוקתק ולא ברגים על הרצפה וחוטים גלויים לעין. במקומך בלי הרבה דיבורים, הולך לפקידה או מי שמסבירה על הרכב ומראה לה הכל, שישברו את הראש והם יסדרו את זה, שילמת הרבה מאוד כסף, והקונה תמיד צודק (לפחות במקרה הזה). היית יכול להוציא מהם עוד טיפול חינם או דברים בסגנון כפיצוי.

פורסם

תודה. קצת מיהרתי וגם זה היה לקראת סוף היום של הסוכנות כך שלא בטוח שהיו מסדרים את הכל היום ולחזור לשם לבזבז את הזמן שלי לא היה שווה לי.

כמו כן לא היו חוטים גלויים, והעדפתי לסדר לבד את הדברים הקטנים הללו, לסגור 4 ברגים, להעביר לוחית רישוי מיקום ולהוריד את הלוח מקשים ולהדביק שוב עם דבק דו צדדי לקח לי פחות זמן ועצבים מאשר שהייתי פונה לסוכנות.

קיבלתי טיפול חינם על האיחור במסירה.

• תוכן חדש...