Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לרכוש סופר מיני חדשה (מניילונים) עד 90K.

מתלבט בין מאזדה 2 (יד ראשונה מליסינג "0 ק"מ") לבין אופל קורסה (מבצע של בהצדעה). מה עדיף?

כמו כן המלצות על רכבים אחרים יתקבלו בברכה :)

פורסם

נסיעות עד 15K ק"מ בשנה, שיהיה נוח, לזוג צעיר בלי ילדים (בינתיים).

אני רוצה להחזיר רכב ליסינג לעבודה אחרי שהגעתי למסקנה שזה פשוט לא משתלם לי בנסועה נמוכה כזו (שלא לדבר על מחירי הדלק שירדו מאוד).

פורסם (נערך)

לפי מה שזכור לי,מאזדה 2 חדשה מהיבואן עכשיו במבצע כי בהמשך השנה נכנס הדגם החדש שלה והיבואן מנסה להיפטר מהמלאי הקיים, לכן אני לא רואה שום סיבה לקנות מליסינג ולהפסיד יד וגם במחיר בעתיד כנס למאזדה ותבדוק, אל תשכח שגם בסוכנות אפשר תמיד להתמקח. כמו כן הייתי ממליץ לך לבדוק גם פיאסטה החדשה גם בסוכנות של מאזדה וגם אצל איילון מוטורס שמביאים את הרכב ביבוא מקביל, גם סיאט איביזה חדשה נכנסת בתקציב כנס לסוכנויות בצע נסיעות מבחן ותחליט מה יותר נוח לך ואז ממה שישאר תיקח את הרכב שיענה על כל שאר הצרכים...

עריכה אחרונה על ידי גידי 24
פורסם

הייתי בסוכנות של מאזדה בתל אביב, הם לא מוכנים לרדת מה 96.5K שלהם, גם אם מוותרים על חלק מהאיבזור (מדבקות שהייתי מוותר עליהן בכל מקרה).

פיאסטה החדשה באיילון מוטורס היא בהחלט אופציה. אני אברר מולם.

האמת שאני נוטה יותר לכיוון יפניות בגלל אמינות...

תודה על כל התגובות עד כה!

פורסם

גם לפי דעתי המדבקות הללו מזעזעות.. די הרבה אנשים משבחים את הפיאסטה החדשה צא לנסיעת מבחן ותתנסה בעצמך, אם זה לא דחוף באמת מומלץ לחכות טיפה אולי כאשר יגיע המלאי של המאזדה החדשה הם יורידו מחירים, כמו גם ליונדאי i20 החדשה, מה עם סיאט איביזה ?

פורסם

לגבי הפיאסטה, אם אתה מתכנן להחזיק את האוטו יותר משנתיים, כדאי שתקח בשחבון שאיילון מספיקים שנתיים אחריות יצרן בעוד שבדלק אתה מקבל שלוש שנים.

האופל, בדיוק כמו המאזדה, כבר מאוד מיושנת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

האופל נורא מיושנת, לא אטקרטיבית, פלסטיקים זולים, לא איכותית. כנ"ל האיביזה וכנ"ל המאזדה.

אם תמתין המאזדה תעבור שדרוג קטן.

ואכן הפיאסטה מאוד מומלצת חוץ ממנוע קצת חלש, היא עושה עבודה מצוינת.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

טוב דיברתי עם איילון מוטורס, אין להם כרגע שופ דבר במלאי חוץ מדגש שנקרא טיטניום, שאין אותו אצל היבואן הרישמי, עם המון תוספות - 130K...

פורסם
הייתי בסוכנות של מאזדה בתל אביב, הם לא מוכנים לרדת מה 96.5K שלהם, גם אם מוותרים על חלק מהאיבזור (מדבקות שהייתי מוותר עליהן בכל מקרה).

פיאסטה החדשה באיילון מוטורס היא בהחלט אופציה. אני אברר מולם.

האמת שאני נוטה יותר לכיוון יפניות בגלל אמינות...

תודה על כל התגובות עד כה!

לא ברור למה הלכת לסוכנות.

את מאזדה 2 כבר יותר משנה לא קונים מהסוכנות. אני אפילו אהיה מופתע אם נמכרו דרך הסוכנויות יותר מעשרות בודדות.

יש לך גם מוטודיל גם מוטורי שדרכם אתה קונה עם 00 קמ' ב-80K.

ההבדל בין מאזדה לבין דגמים אחרים ברכישה עם 00 קמ' הוא בכך שכרגע במאזדה 2 קיימת רק רמת גימור אחת - DYNAMIC, כלומר אתה מקבל בדיוק אותו רכב הן מהסוכנות והן מליסינג עם 0 קמ'.

לעומת זאת כל הרכבים האחרים (אולי למעט ספייסטר) ברכישה דרך חברות הליסינג אתה מקבל רכב ברמת גימור בסיסית בלבד.

• תוכן חדש...