Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.1.2025 בשעה 01:13, IsraCar כתב:

זבל סיני ב 400 שקל לצמיג

וואו. ב-300 אפשר למצוא משהו עם שם, נורמלי.

• מבאס 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

ב-300 אפשר למצוא משהו עם שם, נורמלי.

זה בדיוק העיניין , למה להרכיב משהו נורמלי ולקחת מחיר סביר.

אם אפשר להרכיב זבל ולקחת עליו מחיר פרימיום.

ועוד לומר ללקוחה "לקחנו לצמיגיה להחלפת צמיגים" , "העברנו לך את הרכב טסט". (וינטילים היה קשה לנו להחליף)

פורסם

מה שכן, אני אסייג טיפה את דבריי- אני זוכר שמחירי הצמיגים לחשמלי גבוהים יותר (משום מה? לא ברור לי חוץ מ, ובכן, כמה מילים שיזכו אותי בהתראה), ואני לא יודע מה סוג הרכב המדובר כך שיכול להיות ש-400 לצמיג סיני זה מחיר הגיוני יחסית. 

מעבר לזה, צ'מע- הפנצ'רייה הקבועה שלי, גיליתי שהם אמינים מאד, ואני יכול להתייעץ איתם ללא חשש בלי שינסו לדחוף לי משהו לא ראוי או לא רצוי. זה חשוב. 

יש גם כאלו. 

צריך מזל ליפול על אחד כזה. 

היה לי כבר מוסך (שורה של קללות ציוריות במיוחד, כולל קוקוס, אלפקה וכוננית) שפעם, לפני שנים, כשרק הכרתי אותו הוא היה אמין בעיניי. כל שנה איבד עוד קצת מהאמינות שלו, עד שמבחינתי פשוט "פשט רגל" בתחום האמינות בצורה מוחלטת שלא משאירה מקום לספק. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למרות שאישית לא מחובבי הצמיגים הסינים בלשון המעטה, זה לא איסור גורף צמיג סיני.

יש צמיגים סינים שאין להם שום בקרת איכות או השקעה בפיתוח, והם סכנה בטיחותית ועליהם מדובר.

יש חברות סיניות שכן משקיעות ולא נופלות מכל צמיג ממוצע אחר, ובמקרים מסוימים מתחרות בצמיגי פרימיום.

למשל חברת GT RADIAL הסינית שמשקיעה הרבה בפיתוח.

מצד שני צמיגים אירופאיים בעלי מוניטין, התחילו לזייף ולייצר במקומות עם כוח עבודה זול והאיכות ירדה.

אפשר לשקול במקרים מסוימים לשים צמיג סיני של חברה עם מוניטין טוב אם הוא זול וזה מה שמחפשים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...