Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה,

יכול להיות שצביקה פיק היה קצת נוקשה בדבריו אבל אתה באמת קצת נאיבי וללא ספק אובר דרמתי.

השורה התחתונה היא שהמוסך היה מוכן לממש את אותו שובר גם אם בפרק זמן שנראה לך ארוך מדי.

קיללו אותך? הרביצו לך? איימו עלייך? הטרידו אותך מינית? הזיקו לרכב שלך בזדון?

אם אף אחד מאלה לא קרה אז אולי החוויה שעברת לא סיפקת אותך אבל נשמע שהיר רחוקה שנות אור מלהיות "מחרידה".

מעבר לזה, אין מתנות חינם, אין ארוחות חינם, זה תקף לישראל כמו גם ללא מעט מדינות אחרות.

שתה קצת מים ותתחדש על הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
"מחרידה" לא הייתי קורא לחווית השירות הזו.

אולי לא נעימה זה הכל.

בדיוק. אפשר לחשוב שתוך כדי שהמוסכניק דיבר אליו הוא גם התחיל לאונן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במוסך סובארו ההילוך השישי ביפו קיבלו אותי יפה מאוד וטיפלו לפי השובר שקיבלתי מהדואר ללא כל תשלום ,ועשו בדיקה ויזואלית בתחתית הרכב וכוס קפה,,טיפול אחרי חזרתי אליהם ,שרות מעולה

פורסם

יתקן אותי פותח השירשור אבל מהדברים שלו אני מבין שאת הטעם הרע השאיר בעיקר היחס של ה"יועץ" ברגע שזה הבין שעומד מולו אדם היודע מה הוא רוצה.

צריכים להבין ש"יועץ" הוא שם קוד לא מתוחכם ל"סוכן מכירות". זו הגדרת התפקיד שלו בפועל.

סוכן מכירות טוב מבין את משמעות המילה "לקוח". סוכן מכירות ח%א רואה מול העיניים אך ורק את המכירה הנוכחית.

התחושה שלי היא שבהנתן יחס אחר ומתן הסבר הגיוני (להבדיל מגישת הפרנציפ והזילזול) פותח השירשור היה בולע את זמן ההמתנה בהבנה ולא היה נפתח שום פוסט.

יום טוב גם לך

פורסם
יתקן אותי פותח השירשור אבל מהדברים שלו אני מבין שאת הטעם הרע השאיר בעיקר היחס של ה"יועץ" ברגע שזה הבין שעומד מולו אדם היודע מה הוא רוצה.

צריכים להבין ש"יועץ" הוא שם קוד לא מתוחכם ל"סוכן מכירות". זו הגדרת התפקיד שלו בפועל.

סוכן מכירות טוב מבין את משמעות המילה "לקוח". סוכן מכירות ח%א רואה מול העיניים אך ורק את המכירה הנוכחית.

התחושה שלי היא שבהנתן יחס אחר ומתן הסבר הגיוני (להבדיל מגישת הפרנציפ והזילזול) פותח השירשור היה בולע את זמן ההמתנה בהבנה ולא היה נפתח שום פוסט.

• "מָוֶת וְחַיִּים, בְּיַד-לָשׁוֹן; וְאֹהֲבֶיהָ, יֹאכַל פִּרְיָהּ." (משלי י"ח, כ"א)

פורסם

נשמע שבאמת נפלת על יועץ דביל.

קודם כול צריך לראות היסטוריית טיפולים, ולא ישר לראות 90 אלף, אז ה"בלינג-בלינג" קופץ לעיניים.

דבר שני, בשביל אותו טיפול(גם עם שובר חינם מהדואר) באתי בשישי בשעה 10 ללא שום התראה מוקדמת, ויצאתי משם אחרי שעה(אולי בגלל שטויוטה לא רואה מוסך :) ).

אין שום סיבה שבנאדם שקבע תור ועוד ב-7 וחצי בבוקר, יתייבש שעתיים וחצי-שלוש.

פורסם

ביקורת ושיתוף זה כלי הכי חזק של צרכנים, אבל התלהמות והגזמה עושים לכולנו נזק. יכולת לתת ביקורת עניינית ותיאור אובייקטיבי של חווית לקוח. זה מדבר הכי חזק.

תדע לך שאנשים פה כבר עברו חוויות מחרידות באמת במוסכים, ולקרוא למה שעברת "מחריד" זה לא עושה להם צדק.

חוויה מחרידה זה שמשאירים לך שריטות על הרכב, מכתימים את הריפוד בגריז, ואז אומרים לך שזה היה ככה ולך תוכיח אחרת.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

גם לנו היה איזה מקרה דומה באותו מקום עם הרכב מאזדה 2010 הישן ,הם לקחו 3000 שקל על תיקון מסרק הגה ועוד כמה טיפולים לעבור טסט אבל עשו את זה מהר תוך שעה

זה מצחיק כי אבא שלי בדיוק עשה וגם היה עושה כמוך וכמה שמסבירים לו כל מה שהנ"ל אמרו יותר טוב ממה שאוכל לנסח לא עוזר לשכנע אותו

אבל מה שכן מדינה של טייקונים שמנהלים את כל אזורי התעשייה והחברות האלה,במיוחד במוטורוס אין מה לצפות מהם כל עוד לא תשלם בהתאם ,אמנם הם מסודרים שם ולוקחים מלא כסף אבל כנראה שלא משלמים להם מספיק כספים בגלל זה הם ככה ללקוחות

עריכה אחרונה על ידי yanivtzvi9
פורסם

אכן, חוייה מחרידה.

אך אחד לא חייב לך כלום. קיבלת שובר בחינם, הוא שווה את מה שהוא עלה.

המלצתי: חפש בגוגל את המושג TANSTAAFL וחייה את חייך לפיו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוסיף עוד עניין קטן לנושא המצתים.

פלאגים במאזדה זולים מאוד, פחות מ- 20 ₪ ליחידה במוסך מורשה, גם החלפתם פשוטה ואיננה דורשת שום פירוק.

כך שהמנעות מהחלפת המצתים חסכה לך פחות ממאה ₪.

עם יד על הלב, שכל אחד כאן יכנס לנעלי יועץ השרות ויחשוב איך הוא היה מרגיש במקומו, אם היה ניגש אליו מישהו עם שובר חינם וגם את הכמה עשרות שקלים של החלפת המצתים הוא לא מוכן להוציא מהכיס.

ישנם לקוחות שעדיף שילכו אל המתחרים.

פורסם

מסתבר שהרגילו אותנו לא רק לזילותם של ארועים היסטוריים אלא גם של מונחים והגדרות. מענין איך נקרא לסיטואציה בה בעל המוסך יגלגל אותנו בזפת ונוצות ובצרוף בעיטה בעכוז ויריקות של כלל צוות המוסד יגלגל אותנו מכל המדרגות.

פורסם

אני חושב שאתם סתם 'עפים' על פות"ש.

יכול להיות שהגישה שלו מחורבנת, יכול להיות שהוא הגיע מראש עם דרישות - בעל עסק פרטי חייב לדעת לטפל בכאלה לקוחות ולהעביר אותם לצד שלו.

המוסך נכשל כאן כישלון מוחלט בטיפול בלקוח. אין הזדמנות שניה 'לקנות' לקוח חדש וכשהוא קובע פגישה, מגיע (באיחור קל) מה יותר פשוט מלעשות מה שהוא מבקש?

אני יכול להעיד על מקרה דומה של מישהו שנשלח על ידי למוסך קיאה רכטמן ביפו, וחזר משם בעננים, למרות שהיה לו שובר שהקנה לו הנחה מאוד גדולה. יועץ השירות שמח לקבל את פניו, עבר איתו על האוטו בפעם הראשונה שהאוטו מגיע למוסך הספציפי, בדק איתו, הסביר, ייעץ לו וקיבל אישור להתחיל לעבוד. הלקוח יצא משם בתחושה שהוא לעולם לא יקחא ת האוטו לשום מוסך אחר. למה במקרה של פות"ש זה צריך להיות שונה?

פות"ש קיבל שובר לטיפול בחינם - הוא לא שדד אותו, לא גנב אותו, לא זייף אותו - זה בגלל שמישהו אצל היבואן החליט ששווה לו להעביר מכוניות למוסכי הרשת - למה שהוא לא יקבל את מה שהובטח לו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא ראיתי בשום מקום בהודעה של פות"ש שסירבו לתת לו את מה שהובטח לו.

הובטח לו החלפת שמן ופילטר שמן. בשום מקום הוא לא כתב שלא הסכימו לתת לו את המובטח, רק ביקשו ממנו לחכות קצת. הציעו לו להחליף מצתים, הוא לא רצה. זכותו.

יכול להיות שאפשר לעשות את ההחלפה הזאת בשעה ולא בשלוש. אז בעל המוסך לקח קצת ספייר, ביג דיל. זה לא שמישהו מתכוון להעמיד את הרכב של פות"ש שעתיים על הליפט סתם ליופי, שיראו כאילו יש עבודה במוסך. אז אמרו לו שזה יקח שלוש שעות, לקחו קצת ספייר. אוי אוי אוי.

ולא, אני לא קשור בשום צורה שהיא למוסך הנ"ל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זמן הטיפול תלוי בעיקר בעומס שיש למוסך באותו היום.

זה שמישהו נכנס למוסך ויצא תוך שעה או שעה וחצי, לא בהכרח יכול להעיד על שגרת עבודה של מוסך. ביום אחר עמוס יותר זה יכול לקחת פי שתיים או שלוש.

כאדם שעבודתו במתן שירותים ללקוחות, בבואי לקבל שירות אני משתדל מאד לשים את עצמי בנעליו של נותן השירות לפני שאני מעביר ביקורת.

נראה שפות"ש רואה את עצמו בלבד בלי לקחת בחשבון את מגבלתיו ואילוציו של נותן השירות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי מה שפות"ש אמר, דווקא היו ליפטים פנוים

להגיד שהחלפת שמן לוקחת 3 שעות כאשר המוסך ריק, זה שיא הזילזול בלקוח. עוד הוכחה שאין שום סיבה להתקרב למוסכי יבואן, אפילו אם מפתאים אותך במתנות שקר.

• תוכן חדש...