Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך לעשות ביונדאי אקסנט הגבהה מ5.25 ל6.5 אם טבעת MDF הרמקול ישב מוגבה, אחשיוו הוא מגיע אם ההגבהה עד החור של ריפוד הדלת בידיוק והבעיה שלי היא שהגריל קצת יותר מידי גדול ושאני מתכוון קצת זה מספיק שלא היתה הטבעת הפנימית של הגריל(זאת שמחברים אליה את הברגים-סתכלו בתמונות) והגריל היה בסדר

אחשיוו אני רוצה לשים או את הגריל הזה או אחר שדומה לו, לא מצאתי בחנויות משהו בסיגנון

אז אם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג משהו דומה?

או אם זה בסדר שאני יחתוך/ישבור את הטבעת הפנימית של הגריל?אבל אם כן אני לא רוצה לעשות את זה לגריל הזה אלה להשיג מאיזה פירוקיה או מהמוסך של יונדאי?

אז סתכלו בתמונות ותגידו לי מה אתם אומרים?

http://www.pic.co.il/nrg/UserAlbum.asp?uid=2C8A542DED9A457DA167F16C6AFA682B&alid=158194

פורסם

שלום אני צריך לעשות ביונדאי אקסנט הגבהה מ5.25 ל6.5 אם טבעת MDF הרמקול ישב מוגבה, אחשיוו הוא מגיע אם ההגבהה עד החור של ריפוד הדלת בידיוק והבעיה שלי היא שהגריל קצת יותר מידי גדול ושאני מתכוון קצת זה מספיק שלא היתה הטבעת הפנימית של הגריל(זאת שמחברים אליה את הברגים-סתכלו בתמונות) והגריל היה בסדר

אחשיוו אני רוצה לשים או את הגריל הזה או אחר שדומה לו, לא מצאתי בחנויות משהו בסיגנון

אז אם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג משהו דומה?

או אם זה בסדר שאני יחתוך/ישבור את הטבעת הפנימית של הגריל?אבל אם כן אני לא רוצה לעשות את זה לגריל הזה אלה להשיג מאיזה פירוקיה או מהמוסך של יונדאי?

אז סתכלו בתמונות ותגידו לי מה אתם אומרים?

http://www.pic.co.il/nrg/UserAlbum.asp?uid=2C8A542DED9A457DA167F16C6AFA682B&alid=158194

למה שלא תשים את הגריל שקיבלת עם הקומפוננט ?

ובפעם ה אולי 20 שאני אומר לך ( רוב הפעמים בפרטי )

לא רושמים אחשיוו רושמים עכשיו

גם לי לפעמים יש שגיאות אבל שמתקנים אותך תלמד

עריכה :

חח עשיתי חיפוש למילה אחשייו תראו את התוצאות LOL

פורסם

אני לא יכול לשים את הגרילים כי הם טיפה קטנים(וכמו שאמירתי אם אני ישבור את הטבעת הפנימית כפי שניתן לראות בתמונות)

אז בבקשה תענו לי אל השאלות והאם אני צריך או רצוי שאני ישים את הרמקול בזוית מסוימת?

פורסם

טוב נו אז מה אתם אומרים?

ועוד שאלה האם עדיף שההגבהה תיהיה בזוית מסוימת?

והאם אני צריך להתקין תהגבהה אם בורג אחד שעובר מהרמקול לטבעת עץ ולפח או אם שנים אחד שמחזיק תטבעת עץ לפח ואחד שמחזיק את הרמקול לטבעת עץ?

פורסם

גבר אני לא חושב שזה מישהו שלא מבין בזה אני חושב שכולם לא מבינים מה אתה מתכוון...

ניסיתי ועברתי על ההודעות שלך לפחות 5 פעמים קראתי כל פיסקה ועדיין לא הבנתי מה השאלה או הבקשה שלך...

אם תבהיר את עצמך אני ינסה לעזור...

ד"א גם התמונות לא עזרו כ"כ...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ת'כלס גם אני לא הבנתי מילה... תשב טוב טוב ותנסח את הדברים כמו שצריך. ותנסה בלי שגיאות כתיב.

.... אתה אתה... אתה חמוד אתה. משום מה זה מזכיר לי את עוזי כהן.

פורסם

טוב סבבה אני יסביר את עצמי למרות שאני לא מבין מה לא מובן פה.

כפי שאמרתי החור בדלתות באקסנט(פח הדלת) הוא לגודל 5.25 והרמקול שלי הוא גודל 6.5 וגם הרמקול לא ניכנס עד הסוף בגלל גודל המגנט בגלל זה זה אני צריך לעשות הגבהה מטבעת עץ אשר תחוזק לפח ואליה ישב הרמקול.

עכשיו לעומת החור בפח של הדלת החור בריפוד של הדלת הוא מתאים לרמקול(קצת בלחץ).

בעזרת ההגבהה יוצא שהרמקול מגיע בידיוק לחור ריפוד הדלת ומתאים לו ואז הגריל אמור לשבת מעל החור של הריפוד וכאן נמצאת הבעיהסתכלו בתמונות של הגריל שצמוד קצוותיו יש עוד טבעת מפלסטיק אשר עליה יש 3 חורים לברגים(הוספתי תמונה תסתכלו) ורק הטבעת פלסטיק הזאת מפריעה לרמקול להיכס כראוי

אז מה שחשבתי לעשות זה לקנות או להשיג גריל כזה אחר ולשבור/לחתוך לו את הטבעת פלסטיק הפנימית הזאת ואז הרמקול יתאים לרמקול ואני יוכל להתקין אותו על הדלת מעל הרמקול

אז השאלות שהיו לי הם:

-האם הרעיון שהצעתי ניראה טוב או שיש לכם משהו אחר להציע או להוסיף?

-מאיפה אני יכול להשיג עודשני גרילים מקורים כאלה(חשבתי לשאול במוסך הרשמי של יונדאי או ללכת ליזה פירוקיה)?

-בקשר להגבהה עצמה האם כדאי לעשות אותה בזוית מסוימת כך שהרמקול יהיה נטוי באיזשהי זווית כלפי הנוסעים?

- ואיך לתקין את ההגבה(טבעת העץ) האם לחבר רק אותה אל הפח עצמו ואחרכך לחבר אליה את הרמקול אם ברגים נוספים?

או לחבר את הרמקול אם טבעת העץ לפח בצורה אחידה אם בורג אחד?

• תוכן חדש...