Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גר בחולון. המון ניתוקים ובעיות באינטרנט, לעיתים שעות והשיא - יומיים ללא אינטרנט.

ניתוקים סידרתיים, בדרכ פעם בשבוע.

כשמתקשרים למוקד יש הודעה ממוחשבת שאומרת שיש תקלה איזורית באזור שלי ושהיא בטיפול...

אני בדרך כלל פשוט מתחבר דרך השכן (בזק כמובן) אבל שבוע שעבר, לאחר תקלה דומה לאורך מספר שעות, הרמתי טלפון למוקד ודרשתי פיצוי (לא משהו שאני נוהג לעשות). הסברתי למוקדנית שזה קורה אחת לשבוע לפחות, לאחר המתנה של עשרים דקות נמסר לי שהפנייה שלי עברה למנהל.

למחרת קיבלתי אסאמאס שזוכיתי בחמישה שקלים ועשרים ושתיים אגורות. :evil:

עובר לבזק ויס.

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

אווו הוט, הוט...

היה לי מזל גדול שהבעיות התחילו אצלי כבר בתהליך ההצטרפות, בזכותן אני לא לקוח של החברה המפגרת הזו.

הסיפור בקצרה:

- הזמנתי חבילת אינטרנט + ממיר דרך אתר האינטרנט של הוט - חבילת סטודנטים שמזמינים דרך האתר (אמרנו שננצל את התעודת סטודנט של אשתי לפני שהיא מסיימת את התואר השני) כוללת גם התקנה בחינם. בחרתי דרך האתר תאריך התקנה.

- קיבלתי אישור באימייל שההזמנה התקבלה והטכנאי יגיע בתאריך הנבחר.

- התקשרתי יום לפני התאריך הנבחר למוקד המכירות כדי לוודא שאני לא אחכה בבית כמו אדיוט.

- התברר לי שההזמנה כלל לא נקלטה, הנציג אמר שהיתה בעיה באתר (אז למה קיבלתי אישור ?!).

- אמרתי בסדר, יכולות להיות בעיות. ביקשתי שיארגנו לי טכנאי למחר או ליום שאחרי -> הנציג מספר 1, ברוב חוצפתו אמר שאני צריך לשלם על ההתקנה, אמרתי שבאתר ההזמנה היא עם התקנה בחינם ואין שום סיבה בעולם שלא אקבל את אותם התנאים. נציג 1 במהלך שירותי נדיב אמר ש "אנחנו מבזבזים אחד לשני את הזמן" וניתק.

כאן כבר הבנתי שלקוח שלהם אני כבר לא אהיה לעולם, אבל החלטתי להמשיך לראות לאיזה רמה נגיע.

התקשרתי שוב, הסברתי לנציג 2 (בשם דני) את הבעיה (הפעם יותר לאט, אולי הוא יבין מדוע אני לא אמור לשלם על ההתקנה). למזלי הוא החליט שאני לא מבזבז לו את הזמן :), התקנה למחרת הוא לא היה יכול לסדר אבל אמר שלמחרת בבוקר יחזרו אלי מהמוקד של האתר כדי לברר את הבעיה ואולי יעשו משהו, ובכל מקרה הוא עובד מ 8 בבוקר ואוכל לבקש אותו במידה ויהיו בעיות.

ביקשתי ממנו את המספר של מוקד אתר האינטרנט, כדי שבמידה ולא יחזרו אלי אוכל להתקשר אליהם ישירות, הוא אמר ש "אין להם טלפון שאפשר להתקשר אבל בטוח בטוח יחזרו אליך בין 9 ל 10". אמרתי לו "סבבה, אני מחכה עד 10:30 ואם לא יחזרו אלי אתקשר אליך".

כמובן שלא חזרו אלי, לא ב 9, לא ב 10 ולא ב 11. התקשרתי למוקד המכירות, כמובן שלא ידעו מי זה דני והעבירו אותי למוקד אחר, במוקד הזה שאלו אותי שוב מי זה דני ומאיזה מוקד הוא, אמרתי שהוא מהמכירות אבל העבירו אותי משם כרגע (כל זה כמובן אחרי המתנה של 30 דקות). הנציגה שדיברתי איתה פתאום הציעה לי העברה למוקד האתר (פתאום כן אפשר להגיע לשם ?!).... בקיצור, יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.

לסיכום, ביקשתי שתוודא שלא יחייבו אותי בשקל ושאני לא לקוח שלהם.

הנה השיחה האחרונה, מי שלא מאמין שהם יכולים להיות כל כך מפגרים - אשמח לשלוח לו את כל השיחות :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=HPmhFDHJYHg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מחולון המון שנים עם הוט וכמעט שנה שהיא גם ספקית וגם תשתית ואין ניתוקים, תבדוק האם יש בעיה ספציפית במודם או בראוטר או כל דבר אחר שקשור אליך, תתחיל בלהזמין טכנאי...

Miata ND2

פורסם (נערך)

כנ"ל. לקוח בטריפל כבר מעל שנתיים בלי בעיות. הקשר היחיד שלי (למעט מקרה אחד, מפורט בהמשך) עם השירות הוא כדי לסחוט תנאים טובים יותר.

מומלץ מאוד לפני ההצטרפות לבדוק עם שכנים באיזור את טיב השירות, באם יש ניתוקים או בעיות בתשתית. באם יש כאלו, אין כמובן טעם לנסות אותם למען בריאותכם.

אני דווקא מרוצה מהשירות הטכני, כשהיתה לי בעיה באחת הטלויזיות, רק בערוץ 3, כל כמה זמן התמונה הייתה קופאת או מתפקסלת. הגיע טכנאי אחד שלא פתר את הבעיה למרות שניסה. יצר קשר עם המוקד וביום למחרת הגיעה טכנאי אחר שביצעה מעקף זמני וסידר את הבעיה. אותו טכנאי אמר לי שלמען הנראות והיציבות, הוא יצור קשר עם צוות טכני הנדסי שיגיע ויחליף לגמרי את הכבל הסורר מקופסת החיבורים מחוץ לבית ועד הכניסה לדירה. וכך קרה, לאחר כמה ימים הגיעו 2 טכנאים שביצעו את העבודה ובא לציון גואל.

החבילה שלי כרגע כדי לסבר את האוזן, כל הערוצים בטלויזיה מלבד ערוצי הספורט והמבוגרים פתוחים. אינטרנט של 100MB, טלפון ללא הגבלה לנייד ונייחים. 2 ממירים אחד מקליט ואחד HD. כל זה במחיר של 279 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תשמע זה לא כזה נורא. לא חיכית כמו מפגר סתם בבית, לא שילמת להם אגורה, בסך הכל קצת עצבים בטלפון וזהו. זה הסטנדרט היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי שהתחבר להוט, מגיע לו להיענש ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

לפני כשנה, במשך 10 ימים רצופים ללא אינטרנט בהוט, כל פעם שטלפנתי סיפרו לי שזאת תקלה איזורית.

עברתי לבזק !!!

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
אני מחולון המון שנים עם הוט וכמעט שנה שהיא גם ספקית וגם תשתית ואין ניתוקים, תבדוק האם יש בעיה ספציפית במודם או בראוטר או כל דבר אחר שקשור אליך, תתחיל בלהזמין טכנאי...

גם ההורים שלי גרים בחולון, בחלק אחר של העיר, ולהם אין ניתוקים ובעיות. גם בבניין הקודם שבו גרתי (שוב, באיזור אחר של חולון) לא היו בעיות.

אצלי כיום (וגם אצל השכנים) יש בעיות חוזרות ונשנות, ועובדה שבכל פעם שהאינטרנט נופל אז ההודעה האוטומטית אומרת לי שיש בעיה באזור מגוריי.

כנראה התושבים באיזור שלי לא מספיק חשובים בכדי שיטפלו בבעיה החוזרת הזו...

.We apologise for the inconvenience

פורסם
גר בחולון. המון ניתוקים ובעיות באינטרנט, לעיתים שעות והשיא - יומיים ללא אינטרנט.

עובר לבזק ויס.

עשיתי בדיוק את אותו המהלך שבוע שעבר. היום נותקתי רשמית מהוט.

למען האמת? האינטרנט דווקא היה בסדר גמור (ללא ניתוקים, מהירות טובה), בסך הכל התקשרתי כדי לעדכן את תנאי החבילה (חלפה עוד שנה).

הבטיחו X, קיבלתי Y. לא היה לי כוח למשחקים, התנתקתי.

אגב, מישהו יודע מהי ההתפלגות בין 2 החברות?

M-TECH E46

פורסם

נכון, רמת השירות בהוט אינה משביעת רצון. אבל למיטב ידיעתי ככה זה בכל חברות התקשורת, הסלולר וכו'. מעבר לזה, אני כמעט שנתיים מנוי על הטריפל ואין שום ניתוקים בטלפון או באינטרנט. יש לפעמים בעיה להיכנס ל- VOD, וזה נפתר ע"י ניתוק וחיבור מחדש. ולכל המגחכים שטוענים "מגיע לכם שהתחברתם" - בטח יש לכם "יס", דברו איתי כשתקללו את הקליטה אחרי הגשם הרציני הראשון, או כשתשוט בלבנון ספינה הולנדית עם מכ"מ חזק...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)
אגב, מישהו יודע מהי ההתפלגות בין 2 החברות?

בתחילת שנת 2014 היו להוט 875 אלף מנויים וליס היו 607 אלף מנויים.

כלומר, נתח השוק של הוט (מתוך אלו שמשלמים לטלויזיה בכבלים/לווין) הוא כ-60%.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • תוכן חדש...