Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אז ככה, לפני כשבועיים הגיע לנו מצב חשבון ע"ס 557 ש"ח על טריפל אצל HOT -

אינטרנט 100 מגה + קו טלפון ללא הגבלה + 6 ממירי HD מתוכם 2 מקליטים + כל הערוצים פתוחים כולל ספורט1 וספורט2 5LIVE ו5GOLD + ערוצי HD.

הסיכום היה על כ470 ש"ח על אותה חבילה וזה מה ששילמנו במשך תקופה של שנה +/-

התקשרתי למוקד של HOT (חיכיתי 35 דק' על הקו כרגיל) בשביל לברר על מה ומי המחיר המוגזם הזה והקפיצה הבלתי הגיונית בעליל במחיר,

דיברנו (צעקתי) על הא ודה ולמה וכמה ושום דבר לא עזר, אז אמרתי "אוקיי, תודה תנתקו אותי בבקשה"

"אין בעיה" היא אמרה "רק בשביל להתנתק זה אצל מוקדן אחר, אני מעבירה אותך.." (שוב המתנתי קרוב ל20 דק' על הקו)

תיאמנו מתקין שיבוא לאסוף את הציוד למחרת בבוקר - שלא נאסף עד עכשיו, כל יומיים הייתה נשלחת הודעת SMS המתקין יגיע בתאריך ****

בינתיים, לאחר שהתנתקתי לא חיכיתי יותר מדי (כחצי שעה) הרמתי טלפון לYES "תחברו אותי", "אין בעיה החבילה תעלה לך 320 ש"ח" היא אמרה,

"ההתקנה ללקוח חדש תהיה בחינם" אני אישרתי (לא שהייתי מרוצה מהעסקה אבל זה מה שיש כרגע) ולמחרת כבר הגיעו 2 מתקינים,

3 שע' לקח להם להתקין 4 ממירים כסופים ישנים (שהיה לי אותם לפני 10 שנים, בושה) וממיר YES MAX HD ועוד ממיר HD.

אז אני בינתיים מחובר לYES ופתאום.. הפלא ופלא, מי מתקשר? מהמוקד התצטרפות של HOT "שלום, אני רואה שהתנתקתם מאיתנו, אתם לקוחות טובים ויש לכם גם טריפל לכן חשבנו שאולי נוכל להגיע להסדר.."

"תאמת כבר התחברתי לYES אבל בואי נשמע מה יש לך להציע לי.." "אוקיי, אז בדקתי וקיבלתי אישור מלמעלה לתת לכם חבילת ספיישל.. אותה חבילת טריפל כמו שהייתה לכם ב445 ש"ח ללא התחייבות.." (עכשיו נזכרתם להתעורר??)

אוקיי, אז אישרתי להם והם שלחו טכנאי למחורת (יום חמישי) בבוקר 8:30 ליתר דיוק.

אז עכשיו אני תקוע עם מנוי ל2 החברות ורוצה להתנתק מYES,

השאלה שלי היא, האם בעקבות ההתנתקות שלי הם יכולים לחייב אותי בקנס/עלות כלשהי? עבר בדיוק שבוע מאז התחברות לYES

תודה.

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

רוב הסיכויים ישחייבו אותך העלות ההתקנה (ובצדק).

היה שווה לחזור לחברה שזלזלה בך וגנבה לך שעה מהחיים בשביל כמה שקלים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אשכרה אנשים משלמים 400-500 שח בחודש על צפיה בטלויזיה, מה יש לכם שם?

6 ממירים?! שכל ילד ימצא את הפינה שלו ויהיה מנותק טוטאלית מהמשפחה?

התמכרות לשמה

לדעתי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נגמרו הימים שהיתה טלוויזיה בסלון בלבד, היו 2 ערוצים בטלוויזיה, וכל המשפחה ישבה לראות את גלגל המזל ביחד. אתה צריך להבין שהעולם התקדם וגם הטכנולוגיה. גם לנו יש 4 ממירים בבית.

עם זאת, אני לא ממהר להתנתק מחברה מסוימת ולעבור לשניה, כי זה סתם בלאגן בבית. באשר לקנס, מניסיון דווקא בעבודה אצל הוט, מחייבים על דמי ההתקנה שזה כמה מאות שקלים.

• תוכן חדש...