Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוט 200 מגה. הספידטסטים למינהם מראים מהירות של סביב ה-100 מגה, בחיבור ישיר זה עוד סביר, ב-וייפאיי המהירות מאוד איטית ויש כול הזמן ניתוקים. לא נעשה שום שינוי מבחינת המודם. וזה משהו שהתחיל בחודש האחרון. 

הנחתי שזה היה בגלל העומסים עקב הסגר, אז הייתי סלחני אבל עכשיו זה מתחיל להציק מאוד. 

העניין הוא שזאת שדירה שכורה שאנחנו עוברים ממנה בעוד  חצי שנה בערך, אז אני לא רוצה להתעסק עם טכנאים לתשתית בזק(ולא בטוח שאפשרי בכלל עקב הקורונה) 

האם יש פיתרון מהיר, קל ושיהיה בעל מהירות ויציבות טובים יותר בזמנים האלה? או שאין מה לעשות והכול יהיה בערך אותו שיט?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לעומסים. אם בקווי אתה מקבל 100 מגה, והבעיה רק בויפי, אז הבעיה מקומית אצלך ולא קשורה לעומסים על התשתית/ספק.

האם בדקת עם כמה מכשירים שונים בויפי לשלול בעיה במכשיר עצמו? (טלפון/לפטופ וכו')

אולי בעיה של הפרעה ממכשיר אחר בבית, תנסה לכבות כל מה שמשדר בסביבה. 

יש גם אפליקציות של WIFI ANALYZER שיכולות לעזור (אולי להחליף ערוץ בנתב יעזור).

ואם כלום לא עוזר - להחליף נתב, או לשים AP.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש עומס אדיר על המערכת, ואני מקבל את אותו משוב גם מהקולגות שמפוזרים במדינות עם תשתית פי 10 יותר טובה מישראל.

ספציפית אצלך יכול להיות שהבעיה היא רק ב-wifi בגלל שכל העולם ואשתו עברו לעבוד מהבית והתדרים ״חנוקים״,

תנסה לשחק עם המיקומים של האנטנות. האם יש ניתוקים גם כשאתה נמצא במרחק 40 ס״מ מהן?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 שעה, yuvk כתב:

חיבור חוטי?

אני מחובר להוט 200 מגה ומקבל 20-30 מגה בשעות טובות ו-300K (כן K) בשעות העומס (8-12 ו-18-23).

יש חיבור חוטי, אבל צריך גם וייפיי 

לפני 1 שעה, misterb כתב:

לא הבנתי מה הקשר לעומסים. אם בקווי אתה מקבל 100 מגה, והבעיה רק בויפי, אז הבעיה מקומית אצלך ולא קשורה לעומסים על התשתית/ספק.

האם בדקת עם כמה מכשירים שונים בויפי לשלול בעיה במכשיר עצמו? (טלפון/לפטופ וכו')

אולי בעיה של הפרעה ממכשיר אחר בבית, תנסה לכבות כל מה שמשדר בסביבה. 

יש גם אפליקציות של WIFI ANALYZER שיכולות לעזור (אולי להחליף ערוץ בנתב יעזור).

ואם כלום לא עוזר - להחליף נתב, או לשים AP.

אני מקבל 100 מגה תיאורתי ע"פ הבודקי מהירות, אבל בפועל זה לא מרגיש ככה, כאילו לוקח הרבה זמן להתחבר לשרתים, אבל ברגע שמתחבר הוא טוען מהר. הבעיה שסה"כ זה מרגיש איטי. 

הוויפיי איטי גם בסלולרים, אבל במחשב השני(מחובר עם דונגל ווייפיי) יש גם איטיות מזעזעת(התחלתי להכיר את הרזולוציה 240p ביו טיוב) וגם המון ניתוקים. והעניין שהכול עבד די בסדר לפני חודש. הדונגל די חדש, בן סביב החצי שנה. 

לפני 25 דקות, hans כתב:

יש עומס אדיר על המערכת, ואני מקבל את אותו משוב גם מהקולגות שמפוזרים במדינות עם תשתית פי 10 יותר טובה מישראל.

ספציפית אצלך יכול להיות שהבעיה היא רק ב-wifi בגלל שכל העולם ואשתו עברו לעבוד מהבית והתדרים ״חנוקים״,

תנסה לשחק עם המיקומים של האנטנות. האם יש ניתוקים גם כשאתה נמצא במרחק 40 ס״מ מהן?

40 ס"מ לא ניסיתי, אבל ישנה איטיות עם ווייפיי במרחק סביב 3 מטר(ללא ניתוקים) , ללא קירות או הפרעות אחרות. 

פורסם

האם אתה משתמש במודם/ראוטר HOTBOX? 
אם כן, הפתרון הוא להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר אליו ראוטר רציני.

זה מה שאני עשיתי לפני כשבועיים ומאז אני מרגיש שעברתי ליקום מקביל מבחינת ביצועי הרשת האלחוטית.

פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

40 ס"מ לא ניסיתי, אבל ישנה איטיות עם ווייפיי במרחק סביב 3 מטר(ללא ניתוקים) , ללא קירות או הפרעות אחרות. 

3 מטר זה רחוק. מאוד. במיוחד בבנייני מגורים, זה מספיק כדי שרשתות אחרות יפריעו.

תנסה לבדוק מהמרחק הזה ולו רק כדי לשלול את הבעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

3 מטר זה רחוק בקו ישיר בלי הפרעות? [emoji15]
זה מרחק ישיבה בסלון, מתחת לזה מה רלוונטי שאתה בלי חוטים?..
ממה שהוא מתאר הבעיה לא בהפרעות כי הוא מקבל מהירות גבוהה בספידטסט, אם הייתה בעיה בתווך האלחוטי זה היה מתבטא גם בבדיקה.
ההאטה בגלישה בלבד, בגישה לאתרים, מצביעה על בעית ספק/תשתית ולא על בעיה מקומית בבית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

כן, בסביבה של בתי מגורים שבהם יש לשכנים שלך 40 מכשירי טלפון, 12 טלוויזיות, 10 מחשבים, 7 ראוטרים ו-8 מכשירים חכמים ברדיוס אמיתי, תלת מימדי של 50 מטר - אז כן, 3 מטר זה רחוק.

כל מה שביקשתי זה לנסות, כדי לבודד את הבעיה. :-)

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם

אבל גם אם אתה צודק תאורטית זה לא תואם את התופעה - הוא היה חווה בעיות גם בבדיקות סינתטיות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...