Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

זה כי אתה לא יודע כמה דם רע עדיין שורר בין ארגנטינה לבריטניה סביב מלחמת פוקלנד. יש שם אנשים (בשני הצדדים) שאם יפול לידיים שלהם בן העם השני, ישחטו אותו במקום. פגשתי כמה מאלו כשגרתי באנגליה לפני 20 שנה.

פורסם

לוחיות רישוי שימשו מאז ומתמיד הרבה יותר מסתם סימן זיהוי . אפילו בסיינפלד עשו על זה פרק שקרמר קנה מכונית עם לוחית רישוי של פרוקטולוג. לא מאמין שזה היה מקרי ועד יותר מזה, אני חושב שצוות ההפקה הוא זה שדאג ליצור את הבאז המתאים כדי שישימו לב לפרובוקציה. הכל הולך אצלם בשביל הרייטינג.

פורסם

ייתכן מאוד שזה היה מכוון. מה היה לנו כאן בעצם? צוות הפקה תמים שנרדף ע"י המון זועם ומטורף בגלל...לוחית רישוי?!

זה בוודאות תורם לפבליסיטי שלהם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

טופגיר תמיד צוחקים על אורחים גרמנים שיש להם אז הם חשבו שגם לארגנטינאים יש חוש הומור.

BBC אומרים שהם קנו מכונית משומשת וזה היה המספר.

אף פעם לא נדע את האמת

אייל

פורסם

נשמע לי כמו קשקוש יחצ"ני מפוברק שלא היה ולא נברא שההפקה הזו כ"כ מפורסמת בהם (ראיתם את הפרק של דרום ארה"ב שהמון הילביליז אעלק הולך להרביץ להם?)

איזה המון יפענח כזו לוחית הזויה ויבצע לינץ? קשקוש.

כנסו עם לוחית לשטחים של ISR1967 ותגידו לי אם מישהוא בכלל הניד עפעף לכיוונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

+1.

יש סיכוי שצוות שלם של ההפקה (אני מעריך 20 אנשים) לא שם לב ללוחית הרישוי ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...