Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאעש - איום עולמי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז כל הסיפור זה מועדון טויוטה בעיראק וסוריה שהתעצבנו על חובבי האירופאיות והאמריקאיות? לא יכלו לסגור את זה באתגר סטייל טופ גיר, למה מלחמה למה?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

או לנתק להם את הראש, זו גם אופציה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לחיזבאללה יש מקור מימון משל עצמם, שדות אופיום.

אני בטוח שגם לחמאס יש איזה הייזנברג קטן עם מעבדת סמים בעזה.

זה יכול להיות אחלה ספין לעונה חדשה, אם תצולם באמת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מי קורא הארץ?

פעילי דאע"ש פוטנציאליים. לכן חשוב להסביר על הקשיים שבהם נתקל האירגון במהלך עבודתו. :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן כן, כתבה טובה.

ראיתי ונדהמתי (אם ניתן לומר) מהפנאטיות שלהם (חמאס לידם זה חתול מסטול קצוץ זנב ושפם...).

נכנסו קצת לעולמם של "משמרות המהפיכה" של דאע"ש, אלו שאוכפים את חוקי האיסלאם הקיצוני לה הם מטיפים (הסרת כרזות בעלות אופי מערבי, אכיפת לבוש הולם לנשים, אכיפת אי מכירת אוכל בצום הרמאדן. בסיורים שלהם עם הכתבים - זה נראה כאכיפה ממש בנועם ובאדיבות משהו, אם כי אני מטיל ספק בהתנהגות המשגיחים ללא כתבים נלווים...), שיחה עם אסירים ב"מחנה חינוך מחדש" (שדינם מלקות אם התמזל מזלם, או אולי מוות לצרכני הסמים), הטפות ו"ערבי מורל" שבהם מנסים לחבר ולשלהב בעיקר את הנוער הצעיר לעקרונות ה"חליפות האיסלאמית" כפי שהם קוראים לזה, שיחה עם שופט שלהם (שהסביר מה מדיניותם לגבי זרים).

ממש מדינה (עם מנגנונים) בתוך מדינה.

alfa 156 2.5.

פורסם
כן, כתבה מצויינת. בהתחלה ובסוף יש פטפוטים של חברי הפאנל שאותי פחות עניינו אבל באמצע יש כתבה מחו"ל. חובה לראות:

http://www.iba.org.il/Mobile.aspx#!/video/yes/ar/1740425

ומי ששוהה בחו"ל, איך ניתן לראות את הכתבה ?

(בעת פתיחה מופיע וידאו קצרצר שהתוכן מוגבל לצפייה בישראל בלבד)

Veni Vidi Vici

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש הבדל "קטן" בין איום עולמי למטרד עולמי.

דאעש לא מהווה איום עולמי פשוט כי אין לו יכולת "להשמיד את העולם", הוא כן יכול להטריד וזה בדיוק מה שהוא עושה.

האמת היא שאם היו רוצים היו יכולים להשמיד את דאעש מזמן.

בניגוד לחיזבאללה שבמהלך לחימה מול ישראל הופך לדי סטטי ולא מתמרן (כך גם חמאס בלחימות מול ישראל), דאעש מתמרן והרבה וכשאתה מתמרו- אתה חשוף.

חיזבאללה מהווה יריב קשה יותר בלחימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...