Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאעש - איום עולמי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לך שהם בכלל יודעים מיהו או בכלל אכפת להם ממנו או מכל אחד אחר בישראל? יש להם מספיק צרות משלהם.

תן לי לחדש לך - לאף אחד בעולם לא באמת אכפת מאיתנו. אנחנו פסיק קטנטן של 8 מיליון איש במדינה קטנטנה במזרח התיכון שמשמשת אך ורק כמנוף פוליטי להובלת מיליוני אנשים סביב מטרה משותפת למוקדי הכוח, בין אם נגדנו או לטובתנו, אבל בלא רצון או צורך אמיתי לדאוג לנו. בסופו של דבר, אנחנו לא באמת מעניינים אף אחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא בדיוק מה שאני אמרתי? :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי איך אתה מגדיר "אכפת". כמובן שטובתנו לא מעניינת אף אחד, אבל לטעון שהמדינה הזאת היא מנוף פוליטי להובלת מליוני אנשים ואז לומר שהיא לא מעניינת אף אחד זו סתירה די רצינית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאו דווקא. המדינה כמדינה היא אכן מנוף, אבל יותר כגוף אמורפי - אנחנו לא מספיק מעניינים כדי שאשכרה יתעמקו באישים ספציפיים או בעומק הסכסוך אפילו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, לא יודע אם אנחנו מפריזים או לא, ולא יודע כמה אנטישמים וכמה לא.

אישית, בניגוד לפופוליסטים הישראלים מהסוג של יותם זמרי ואחרים, אני לא חושב שצרפת כמדינה מובילה איזו מדיניות אנטי ישראלית.

מעבר לזה, הוא, כספית שהוזכר כאן, ועוד כמה, כתבו ביממה האחרונה שהם מצפים שעכשיו תהייה איזו לגיטימציה לכל מה שקורה כאן מצידנו, ונקבל איזה גיבוי מקיר לקיר לכל מה שנעשה פה.

זה לא יקרה, ולא רק כי כולם אנטישמיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה לא יקרה לא משנה מה, בעיקר כי אנחנו יהודים - אם יותר נוח לך לקרוא את זה ככה, מאשר להניח כי כולם אנטישמיים. בסופו של יום, לא כ"כ משנה מה נעשה ואיך, ועל זה הרי שורש המחלוקת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תלוי איך אתה מגדיר "אכפת". כמובן שטובתנו לא מעניינת אף אחד, אבל לטעון שהמדינה הזאת היא מנוף פוליטי להובלת מליוני אנשים ואז לומר שהיא לא מעניינת אף אחד זו סתירה די רצינית.

לא נכון. לאף אחד בשאר העולם לא באמת אכפת מאיתנו או מהפלסטינים. לא אכפת להם מראש הממשלה שלנו או מחברי ממשלתו. לא אכפת להם באמת מהאתרים הקדושים, מהכיבוש, מהטרור וכדומה.

מה שכן אכפת לגורמי השלטון ולמובילי דעת הקהל הוא איך אפשר להשפיע על הציבור באמצעות הקונספט של מדינת ישראל. אלו שהם בעדנו, כמו הממשל האמריקאי, רוצה שהבוחרים המערביים שלו יהיו בעד ישראל, כי זה משרת את האינטרסים הפוליטיים שלו. אלו שהם נגדנו, כמו איראן למשל, רוצים שהציבור ישנא את ישראל מאותה הסיבה בדיוק.

יוצאי דופן הם כל אותם אקטיביסטים שאולי באמת אכפת להם מאיתנו (לטובתנו או נגדנו), אבל גם הם מונעים ומובלים באותה צורה עיוורת ע"י מוקדי כוח (ראה ערך BDS).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה לא יקרה לא משנה מה, בעיקר כי אנחנו יהודים - אם יותר נוח לך לקרוא את זה ככה, מאשר להניח כי כולם אנטישמיים. בסופו של יום, לא כ"כ משנה מה נעשה ואיך, ועל זה הרי שורש המחלוקת.

אם נח לך לחשוב שאותם האנשים שאני מזכיר מדי כמה תגובות, שיותר חשוב להם להקים בית המקדש מלאפשר לך או לי פשוט לחיות, הם חלק מתרבות המערב, ולא קרובים יותר רוחנית לשכנים שלנו, אז שיהיה לך בכיף.

זה ויכוח חסר טעם. לא כל מי שמבקר את ישראל הוא אנטישמי, בדיוק לא כמו שכל מי שנלחם מול מוסלמים איפשהו בעולם הוא אביר ליברליזם, נאורות וזכויות האדם. יש קונטקסט לדברים. בהתאם, יש מדינות במערב שסוחרות איתנו, מוכרות לנו נשק, אוסרות על עידוד אפליה נגדנו ועוד, ועדיין מרשות לעצמן לא לקבל כל דבר שנעשה כאן. בדיוק כמו שהיחס לרוסיה לא ישתנה רק כי גם הם סבלו וסובלים מטרוריסטים מוסלמיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דווקא רוסיה היא לא דוגמא טובה - גם היחס לרוסיה מוטה, כי גם בשנות ה-90, בהן כמעט שלא נותר זכר לאימפריאליזם (פרט לצ'צ'ניה) ולשאיפות ברה"מ היחס לא היה הרבה יותר טוב.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא נכון. לאף אחד בשאר העולם לא באמת אכפת מאיתנו או מהפלסטינים. לא אכפת להם מראש הממשלה שלנו או מחברי ממשלתו. לא אכפת להם באמת מהאתרים הקדושים, מהכיבוש, מהטרור וכדומה.

מה שכן אכפת לגורמי השלטון ולמובילי דעת הקהל הוא איך אפשר להשפיע על הציבור באמצעות הקונספט של מדינת ישראל. אלו שהם בעדנו, כמו הממשל האמריקאי, רוצה שהבוחרים המערביים שלו יהיו בעד ישראל, כי זה משרת את האינטרסים הפוליטיים שלו. אלו שהם נגדנו, כמו איראן למשל, רוצים שהציבור ישנא את ישראל מאותה הסיבה בדיוק.

יוצאי דופן הם כל אותם אקטיביסטים שאולי באמת אכפת להם מאיתנו (לטובתנו או נגדנו), אבל גם הם מונעים ומובלים באותה צורה עיוורת ע"י מוקדי כוח (ראה ערך BDS).

כולם מונעים בצורה עיוורת ולא באמת יודעים מה מתרחש פה חוץ ממי שגר כאן. אבל מאחר ולכולם יש דעה על הסכסוך זה פשוט לא נכון לומר שזה לא מעניין אף אחד. הדעות יכולות להיות מפגרות לגמרי ושטחיות אבל גם זה נחשב. כשחצי עולם רואים את בנט לדוגמא מברבר בטלויזיה באיזה יד קשה צריך לנהוג וכמה זה חשוב לעם היהודי הם לא זוכרים מי אמר ולא מעניין אותם מי בחר בו, הם חושבים שמה שהוא אומר זה מדינת ישראל והדעות שלהם מתעצבות בהתאם. מה זה משנה שזה נועד לשרת מטרה אחרת?

פורסם

למה נראה לך שחצי עולם רואה את בנט ולמה נראה לך שאלו שבאמת ראו אותו, זוכרים אח"כ במי מדובר ומה הוא אמר? למה, אתה זוכר משהו שראית בחדשות על איזו מדינה זרה לפני שנה? חודש? שבוע?

אנשים בכל העולם חיים את חייהם ולא מעניין אותם כקליפת השום מה קורה מחוץ למדינה שלהם. אני גר כבר 3 שנים במדינה אירופאית קטנה ותן לי להבטיח לך, לא מעניין פה אף אחד מה קורה בישראל. בדיוק כמו שאותנו לא מעניין מה קורה שם. זה מעניין לחמש דקות כשמשהו רע מאוד קורה, כמו אירועי פריז, אבל מעבר לזה - כלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא רואה חדשות אז אני לא יודע.

זה לא צריך להיות שיחת היום במדינות אחרות אבל לאנשים בהחלט יש דעות. הם לא יזכרו מי אמר ומה הוא אמר בדיוק, אבל התמונה של היהודים שמתעללים בערבים בגלל דת תישאר בראש שלהם. כמו שאנשים חושבים בארה"ב כולם הולכים למקדונלדס עם רובים וקלנועיות, שבצרפת יש "מקומות שהמשטרה פוחדת להיכנס", באנגליה יש "שכונות שאוכפים בהם את חוקי השריעה", ושאר שטויות כאלה, אז פה חושבים ששוחטים ערבים על בסיס יומי.

פורסם

אחרי שהורידו את מגדלי התאומים השתנו דברים ברמה של מלחמה בטרור

אחרי שיורידו את מגדל אייפל / דומה לו גם ישתנו דברים.

בסופו של יום , תהיה מלחמת דת והחזק ינצח.

בכל הקשור לנו , אנחנו תקועים לאיסלם כמו קוץ בתחת, ולכן ימשיכו הניסיונות לעקור אותנו מפה.

מזל שמפעל הטקסטיל בדימונה עובד. ולא רק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא רואה חדשות אז אני לא יודע.

זה לא צריך להיות שיחת היום במדינות אחרות אבל לאנשים בהחלט יש דעות. הם לא יזכרו מי אמר ומה הוא אמר בדיוק, אבל התמונה של היהודים שמתעללים בערבים בגלל דת תישאר בראש שלהם. כמו שאנשים חושבים בארה"ב כולם הולכים למקדונלדס עם רובים וקלנועיות, שבצרפת יש "מקומות שהמשטרה פוחדת להיכנס", באנגליה יש "שכונות שאוכפים בהם את חוקי השריעה", ושאר שטויות כאלה, אז פה חושבים ששוחטים ערבים על בסיס יומי.

רוב האנשים לא באמת מטומטמים. הם מבינים שהחיים הם לא שחור ולבן ויודעים שהיהודים לא באמת כל כך איומים ושהפלסטינים לא באמת כל כך תמימים ומסכנים. הסיבה שאתה חושב שכן היא בגלל שהחדשות מחו"ל שאתה רואה הן לרוב חד-צדדיות ומציגות תמונה מאוד חלקית. כמו שאמרתי, תן לי להרגיע אותך שמרבית הציבור במרבית המדינות המערביות לא באמת חושב שאנחנו כל כך גרועים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פאלו,

דיון על דאעש, איסלם וטרור, הוא דיון פוליטי בהגדרה.

אני מניח שגם ההודעה הזו מנוגדת לכללים...

אם תקרא את הכללים, תדע.

דיון פוליטי - דיון על הפוליטיקה בארץ במהלכו מנהלים ויכוח על דעות.

בקיצור, שמור את "הכיבוש" מחוץ לדיון.

[video=youtube;otd-NN27NVQ]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...