Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מצלמה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי מצלמה לרכב משומשת במצב מצוין .

אני רוצה לקנות לה את הכרטיס זיכרון 32 GB

ולחבר אותה לסוללה חיצונית ואת הסוללה לחבר למצת של הרכב שתישאר תמיד דולקת .

איך אני עושה את זה עכשיו ?

http://www.matzman-tech.co.il/items/257865?aff=Ret&utm_source=ret.co.il#Image_0

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21192

פורסם

מה הכוונה איך ? חבר את הכניסה (חיבור מיקרו USB) של הסוללה למצת, ואת היציאה שלה (USB רגיל) למצלמה..

תצטרך כמובן מטען למצת (או מטען עם יציאת USB רגילה וחוט מיקרו USB, או מטען מיקרו USB ביחידה אחת).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן אבל איזה סוללה אני צריך שתישאר דולקת לפחות ל10 שעות .

את החיבורים ניראה לי שאני יודע לחבר את חיבור חיבור המצת לסוללה ואת הסוללה למצלמה .

המצלמה תשמש גם כמצלמת אבטחה לאיפה שהרכב חונה .

פורסם

יש שרשור שלם על גאדג'טים מאיביי, בחר לך סוללה כלשהי של 10,000mah ומעלה, רצוי של חברה כמו ANKER או XIAOMI.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה קצת יותר מסובך:

1. חלק מהסוללות החיצוניות שהוזכרו כאן אינן מיועדות לשימוש תוך כדי טעינה, אלא לביצוע מחזור טעינה ורק אז פריקה.

2. מצלמות דרך צורכות לרוב סדר גודל של עד 500 מילי-אמפר ב- 5V ולכן גם 5000mah אמורה להספיק. מעשית, חלק מהסוללות פשוט לא מספקות מה שכתוב עליהן והן גם צונחות בביצועים עם הזמן, אז כדאי לקחת אכן מקדם ביטחון. יש סוללות שסובלות מאד מאד מהחום ששורר ברכב ישראלי ממוצע וחייהן מתקצרים מהר מאחרות.

3. אתה צריך לבנות מעגל מיתוג משלך ו/או דיודה שתמנע פריקה מהסוללה שלך אל מכשירים אחרים ו/או מערכות הרכב.

פורסם (נערך)

מצלמות דרך צורכות בערך 200-300ma.

למה שתהיה פריקה ? יש מטען בדרך שממיר מ-12V ל-5V, הוא לא יאפשר זרם חוזר מהסוללה.

החום ברכב זו באמת בעיה וכבר הוסבר לו בעבר לגבי המגבלות של הפתרון הזה, אבל הוא משום מה התעקש, אז שינסה ויראה, מקסימום הסוללה תמות והלכו 20-40$.

עריכה : המצלמה הזאת ספציפית צורכת 220ma לפי המפרט שמצאתי כאן :

http://dashcamsaustralia.com.au/shop/dashcams/dashcams-australia-i1000-dual-camera/

אז 5000mah אמור להספיק בכיף ל-10 שעות גם אם לוקחים בחשבון קיבולת נמוכה מהמוצהר ומקדם יעילות נמוך.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני דווקא חשבתי על רעיון אחר לטובת חיבור המצלמה באופן קבוע לרכב.

אפשר לחבר אותה לתאורת הפנים ברכב שנמצאת מקדימה, כך גם לא צריך לפרק חצי רכב כדי להשחיל את הכבל.

פשוט מחברים אותה בטור לתאורה דרך ממיר של 12 ל 5, וזהו, המצלמה דולקת קבוע.

אם רוצים לכבות פשוט שולפים את כבל ה usb מהמצלמה.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תוכן חדש...