Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חלון הרכב של הנהג אחת לכמה חודשים מחליט שהוא מפסיק לעבוד ולא מגיב- ומסתדר מעצמו לאחר כמה ימים.

הדבר היה בסדר עד הפעם הזאת כיוון שהשלט המקורי של הרכב היה תקין ולכן הכפתור בשלט שתפקידו להרים את חלונות הרכב/ להשאיר פתחי אוורור היה עושה את העבודה ולכן חייתי עם זה ככה, לא מזמן השלט החליט אחרי 12 וחצי שנים שנמאס לו והוא מחזיר את נשמתו לבורא.

בדקתי פיוזים והכל תקין, ניתקתי את הקונסלה וחיברתי חזרה והחלון ליד הנהג וחלון מאוחרי הנהג מגיבים ( ככה היה תמיד - חלון אחורי ימיני נותק בערך לפני 9 שנים בגלל שהתייאשתי מהעובדה שהוא מחליט להפתח על דעת עצמו כחצי דקה אחרי שמכבים את הרכב ושום החלפה של פיוזים, מרים שמשות, בקרה השליטה לא הועילו).

כעת אני בבעיה כיוון שהחלון נשאר פתוח למטה וכל נסיון להרים אותו חזרה לא הואיל.

המערכת אזעקה היא PITON ואני לא מצליח למצוא מתקין מורשה או אתר שלהם באינטרנט ובכלל אז אשמח לקבל קישור. ( הבנתי מנושאים קודמים שאורן שירותי רכב וחבריו לא יכולים לסייע לי אלא רק מתקין מורשה).

אני מודע לעובדה שכמעט ולא קיים בעל מוקצע / בעל C5 בהווה ובעבר מהשנתון שלא מכיר את הבעיה ואשמח שייתן לי הכוונה כיצד לפתור את זה.

תודה מראש

פורסם

תודה רבה, יש לך במקרה מתקין מורשה נוסף?

הכי מוקדם שהם יכולים לתת לי שירות זה יום שלישי אחרי הצהריים, ובמצב הנוכחי זה בלתי אפשרי.

פורסם

לצערי לא היה לו זמן היום לקבל אותי ורצה שהשאיר את הרכב שם דבר שלא אפשרי.

הצלחתי באופן זמני לסגור את החלון ועכשיו הוא לא יורד- מה שמחזק את הטענה שלי שזה קשור למערכת PITON.

מישהו מכיר בעל מקצוע באזור ראשל"צ- חולון שיכול לטפל בבעיה / לנתק לחלוטין את המערכת ושתאשר רק הנעילה המרכזית?

• תוכן חדש...