Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור כמה מחירים לא הגיוניים שראיתי ביד 2 , כמו רכבים ללימוד נהיגה לשעבר שדורשים מחיר "שוק" , או סיטרואנים ושאר רכבים לא סחירים במחירים שלא רחוקים ממאזדה 3

אשמח לשמוע מניסיונכם מה הפער בין המחיר שמפרמים באתרים לבין מחירי הסגירה?

פורסם

תלוי. אין נתון מדוייק.

יש פרמטרים שלא התייחסת אליהם.

סוג? היצע וביקוש? שנתון? מצב הרכב? הסטוריה של הרכב? דחיפות הקניה? לחץ למכירה?

כל אחד מהם עלול להשפיע על המחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

או אפילו סתם אנשים שלא אכפת להם להיתקע עם הרכב הרבה זמן, כי הם לא ממש רוצים למכור, אלה מחפשים את הפראייר שיתלהב וישלם להם מחירון או אפילו מעל המחירון.

יש להם סבלנות ובסוף הם מוציאים אחד כזה. ואם הם ממהרים למכור, יורידו הרבה כסף במעמד הסגירה, בתנאי שהקונה יראה הבנה בתחום.

פורסם

בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא את הכתבה הזו.

לדעתי הכותב קצת נסחף, הוא מתאר את המצב של משומשות כאילו אין שום דרך להפטר מהרכב הישן שלך.

עדיין רוב רובם של האנשים נצמדים למחירון (הגבוה כשהיה). המחירים לרכב ישן אומנם ירדו, אך ממש לא בצורה דרסטית.

פורסם

זה באמת מעצבן, יש אנשים שמפרסמים רכב במחיר מופרך במשך חודשים, אולי הוויכוחים היומיים עם רוכשים פוטנציאלים זה מה שעושה להם את זה.

אני מזמן אומר שאתר יד 2 היה צריך להיות בתשלום סמלי ולא בחינם וכך רק מי שבאמת רוצה למכור היה מפרסם שם.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
תלוי. אין נתון מדוייק.

יש פרמטרים שלא התייחסת אליהם.

סוג? היצע וביקוש? שנתון? מצב הרכב? הסטוריה של הרכב? דחיפות הקניה? לחץ למכירה?

כל אחד מהם עלול להשפיע על המחיר.

לדוגמא אני מחפש גיר ידני. נשמע הגיוני שקורולה 2008 עם ק"מ נמוך של לימוד נהיגה תתוחמר ב51,000 שקל???????????????

רובוטית פרטית נמכרת ב20,000פחות

פורסם
לדוגמא אני מחפש גיר ידני. נשמע הגיוני שקורולה 2008 עם ק"מ נמוך של לימוד נהיגה תתוחמר ב51,000 שקל???????????????

רובוטית פרטית נמכרת ב20,000פחות

מה לא בסדר עם זה?. בעל הידנית, יודע שרכבו "אקזוטי" וקשה למצוא אחת כזו והוא דורש 51K, מי אתה (עם כל הכבוד) שתגיד לו מה לבקש?

ולרובוטית יש שם רע, מוצדק או לא, זה לא ענייננו, בגלל זה הוא מוכר בזול.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
מה לא בסדר עם זה?. בעל הידנית, יודע שרכבו "אקזוטי" וקשה למצוא אחת כזו והוא דורש 51K, מי אתה (עם כל הכבוד) שתגיד לו מה לבקש?

ולרובוטית יש שם רע, מוצדק או לא, זה לא ענייננו, בגלל זה הוא מוכר בזול.

עם כל הכבוד לגיר ידני רכב מלימוד נהיגה לא נמכר במחירים של30% מעל המקובל בשוק.

פורסם
זה באמת מעצבן, יש אנשים שמפרסמים רכב במחיר מופרך במשך חודשים, אולי הוויכוחים היומיים עם רוכשים פוטנציאלים זה מה שעושה להם את זה.

אני מזמן אומר שאתר יד 2 היה צריך להיות בתשלום סמלי ולא בחינם וכך רק מי שבאמת רוצה למכור היה מפרסם שם.

אני לא מסכים עם האימרה שלך לגבי תשלום ביד 2, מה עם האנשים שבאמת רוצים למכור?

ומה מפריע לך אנשים שלא רוצים באמת למכור?

רועי

פורסם

מצב דומה קיים בשוק של הג'ימני (ובכיתי על זה בשרשור נפרד);

רכב 2008 ידני עם 4 ידיים ו200,000קמ נמכר מעל מחיר של אוטומט עם 100,000 יד ראשונה.

כשיצאו מהסוכנות האוטומט עלה יותר, מן הסתם.

ככה זה כשאתה מחפש רכב נדיר יחסית, יש ביקוש ואין היצע = מחיר עולה.

אפשר להתלונן ללמפה - זה יעזור למישהו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עם כל הכבוד לגיר ידני רכב מלימוד נהיגה לא נמכר במחירים של30% מעל המקובל בשוק.

והתשובה:

..

ככה זה כשאתה מחפש רכב נדיר יחסית, יש ביקוש ואין היצע = מחיר עולה.

אפשר להתלונן ללמפה - זה יעזור למישהו?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תלוי איזה רכב אתה מחפש...

מנסיון שלי, שאני מוכר רכב סחיר מאוד ומתקשה למכור אותו(עד כדי כך שביטלתי את המכירה), אני בכלל לא מבין מי מבעלי הסיטרואנים סי 4, מאזדות 3 מצליח למכור את הרכב שלו במשהו שקרוב למחירון.

היחידים שאולי מצליחים זה רכבים מבוקשים יחסית עם נתוני פתיחה טובים( יד 1, 2 פרטיות עם קילומטראג' נמוך) וגם הם צריכים להוריד. לכול אלה שמנסים למכור מגאן יד 3 מליסינג במחירון, צפוי הרבה הרבה זמן המתנה עד לסוחר ש"יעשה להם טובה" ויקנה את הרכב רק ב-30 אחוז פחות מהמחיר המבוקש.

פורסם (נערך)
אני לא מסכים עם האימרה שלך לגבי תשלום ביד 2, מה עם האנשים שבאמת רוצים למכור?

ומה מפריע לך אנשים שלא רוצים באמת למכור?

הלוח מפוצץ במודעות של כאלה שמחפשים לעשות קופה, למכור מוצר במחיר מופקע, יש כאלה ששמים את הרכב למכירה במשך שנים ומחפשים "פראייר" ויש כאלה שסתם בא להם לדעת כמה הרכב שלהם שווה, אחרת אין לי הסבר אחר. ויש גם כאלה שבאמת רוצים למכור.

דוגמא נוספת זה אנשים שמסתירים פרטים כגון תאונה כי מה יש להם להפסיד, מקסימום תבוא אליהם תבזבז שעות יקרות ואז תתברר האמת ותחזור, הם לא ממהרים. יכול להיות שתשלום עבור הפרסום יגרום להם לפרסם פרטים אמיתיים כי התשלום יתמרץ אותם לסגור את העסקה.

הבעיה שאנחנו מוגבלים בזמן, אתה מוצא את עצמך מתקשקש שעות עם אותם חרטטנים וזה בא על חשבון התעסקות במוכרים הרציניים.

לא היית מוכן נניח לשלם נניח 20 ש"ח למודעה ובתמורה היית מסנן 50% מהחרטטנים ומקבל שוק אמיתי של מוכרים וקונים ?

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם
הלוח מפוצץ במודעות של כאלה שמחפשים לעשות קופה, למכור מוצר במחיר מופקע, יש כאלה ששמים את הרכב למכירה במשך שנים ומחפשים "פראייר" ויש כאלה שסתם בא להם לדעת כמה הרכב שלהם שווה, אחרת אין לי הסבר אחר. ויש גם כאלה שבאמת רוצים למכור.

הבעיה שאתה מוצא את עצמך מתקשקש שעות עם אותם חרטטנים וזה בא על חשבון התעסקות במוכרים הרציניים.

לא היית מוכן נניח לשלם נניח 20 ש"ח למודעה ובתמורה היית מסנן 50% מהחרטטנים ומקבל שוק אמיתי של מוכרים וקונים ?

מסכים איתך לגבי האלה שלא רוצים למכור כבר נתקלתי בכמה כאלה מעצבן מאוד.

אבל יש דברים שאי אפשר למכור אותם מהר,גם מכוניות אני ראיתי בעלי מכוניות שכבר מעל שנה מספרסמים.

אם יש מוצר שלא עולה הרבה ועוד צריך לשלם איזה רווח יהיה לאותו בן-אדם שמוכר?

אני הייתי מוכן רק לתשלום חד-פעמי על המודעה ולא 20 ש''ח על פרק זמן מסויים.

רועי

• תוכן חדש...