Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצעה שלך מאוד הגיונית, ייתכן שלא כדאי לתחום בזמן. אפשרות אחרת זה תעריפי מודעה שונים למוצרים שונים. לדוגמא מודעה לרכב 20 שח ולפלאפון 10 ש"ח.

אגב, את כל הסלולרים למשפחה קניתי ביד 2 וזה פשוט נורא,

לכל הדעות, מחיר פלפון משומש, צריך להיות באזור ה 50%-60% ממחיר חדש, יש אנשים מבקשים על משומש מחיר של חדש ולא אחד ולא שניים, המון!!!!!!!!!

בתחום הרכב, אנשים מבקשים מחיר הגבוה ב 30% מהשווי שוק של הרכב.

בכל אופן מה שלא יעשו רק שימצאו דרך להעיף את הקשקשנים מהלוח.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ולגבי המכירים שאנשים מבקשים,

אני מכרתי את היונדאי ב- 7K והמחירון שלה הוא 6K.

במחירון של לוח יד 2 מופיע מחיר לדוגמא ''מחירון הרכב מתחת ל- 8000'' ואז כתוב לפני שקלול.

היונדאי שלי הייתה הכי שמורה שהייתה בלוח (לפחות באזור ירושלים והסביבה) וגם היה ברכב

סאב וופר,מגבר,רמקולים של פיוניר, דיברוית בלוטוס' וכל הדברים האלה גרמו להלעאת המחיר.

אבל לבקש מחיר כל כך גבוה לזה אין הצדקה.

רועי

פורסם

גם באיביי ניתן לראות מוכרים שמנסים למכור את המוצר שלהם במחיר גבוה פי 5 מהמחיר הממוצע בו הוא נמכר, אז מה?

שכל אחד ינסה למכור בכמה שבא לו כל עוד הוא לא משקר.

אם אתם יודעים שהדגם שאתם מחפשים אמור לעלות 40K ורואים מודעה שבה מצויין מחיר 60K תתעלמו ותמשיכו הלאה.

או שיבוא הפראייר שיש לו עודפי כספים ולא עושה סקר שוק לפני הקנייה או שהמוכר יבין שהמחיר שלו לא הגיוני ויוריד את המחיר/יבטל את המכירה.

פורסם

אם הצלחת למכור כנראה שהמחיר שביקשת היה הגיוני, אני לא בא לסנגר על מחירון יד 2 או מחירון יצחק לוי.

במיוחד ברכבים ישנים, יש פחות חשיבות למחירון אלא יותר למצב הכללי של הרכב, כמו שציינת מערכת מדיה יכולה להוסיף 30% למחיר הרכב (הנמוך).

במקרה שלי (ראה חתימה) אם תדלקתי פול, אני אוסיף 5% למחיר המבוקש חחח

נוסע בפריוס 2008

פורסם
גם באיביי ניתן לראות מוכרים שמנסים למכור את המוצר שלהם במחיר גבוה פי 5 מהמחיר הממוצע בו הוא נמכר, אז מה?

שכל אחד ינסה למכור בכמה שבא לו כל עוד הוא לא משקר.

אם אתם יודעים שהדגם שאתם מחפשים אמור לעלות 40K ורואים מודעה שבה מצויין מחיר 60K תתעלמו ותמשיכו הלאה.

או שיבוא הפראייר שיש לו עודפי כספים ולא עושה סקר שוק לפני הקנייה או שהמוכר יבין שהמחיר שלו לא הגיוני ויוריד את המחיר/יבטל את המכירה.

זה שגם באיביי ככה זה עדיין לא מצדיק את התופעה, אני אישית הייתי מוכן לשלם סכום סימלי ובתמורה להתעסק רק עם מוכרים וקונים רציניים, ולחסוך את הכאב ראש הזה, מצידי שהמוכר יגלגל אלי את עלות המודעה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מוכר שחושב שהמאזדה 3 החבוטה שלו שווה פעמיים מחירון יכול להיות רציני גם כן. הוא חושב שזה המחיר ואתה חושב שאת המחיר

שהוא רוצה צריך לחלק בשלוש - זכותך וזכותו.

כל עוד הוא רשם את הנתונים האמיתיים לגבי הרכב ולא העלים נתונים, שירשום כמה שהוא חושב שהאוטו שווה. ראית מחיר שלא ניראה לך? תדלג הלאה ותתעלם.

לי מפריעות באמת המודעות בהן רשום יד 1 ובפועל מדובר ביד 5, מודעות בהן רשום "כמו חדש" ובפועל המזגן לא עובד, השילדה מרותכת והאוטו בקושי נוסע.

מי שמבזבז את הזמן, הדלק והכסף של הקונים אלו מוכרים כאלו, שגורמים לקונים להגיע אליהם ורק אז לגלות את מה שהיה ניתן לדעת עוד בדף המכירה/בטלפון.

פורסם

[]מוכר שחושב שהמאזדה 3 החבוטה שלו שווה פעמיים מחירון יכול להיות רציני גם כן. הוא חושב שזה המחיר ואתה חושב שאת המחיר

]

זהו, שגם הוא לא חושב ככה, הוא מנסה כי מה אכפת לו, זה בדיוק סוג האנשים שאם היה מחיר למודעה הוא לא היה מפרסם. ואז היינו מקבלים מוכרים רציניים בלבד, תסכים איתי שעלות של 20 ש"ח לדוגמא למי שבאמת רוצה למכור את הרכב, זה לא כסף.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

20 ש"ח אולי אינם סכום גדול אבל זה לא העיקרון. אתרים כגון יד 2 מרוויחים ממגוון שירותים ודברים שונים והנורמה המקובלת היא שפרסומת פרטית רגילה היא ללא עלות. ברגע שיד 2 יחליטו לגבות כסף על המודעה, סביר להניח שהם יאבדו נתח מהלקוחות שלהם שיעדיפו פלטפורמות חינמיות (הקיימות וכאלו שיקומו כתחרות).

שוב, כפי שכבר אמרתי, אין לי בעיה עם מי שבוחן את השוק. מבחינתי לפתוח מודעה, לראות מחיר שלא ניראה לי ומיד לסגור אותה לא מהווה עבורי טירחה גדולה. מי שלא ישר, מי שמביא קונה עד אליו כדי שיגלה מה שאם היה יודע קודם לא היה מגיע בכלל - אלו המוכרים הבעיתיים ואותם הייתי מסנן מהאתר בשמחה.

• תוכן חדש...