Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה תאורטית - נקווה שתהפוך לאקטואלית בקרוב

נניח ומצאתי אדם בעל בית מלאכה שמוכן ללמד אותי עיבוד שבבי,ריתוך ועוד כמה מקצועות חביבים שאשמח ללמוד.

אני לא משלם לו שכר לימוד, הוא לא משלם לי שכר עבודה - הכל על בסיס חברי לחלוטין ומתקיים בשעות הפנאי שלי.

מה הדרך הנכונה להסדיר את הנושא הביטוחי - הוא מצידו רוצה להיות מכוסה (ובצדק) וגם לי כדאי

אשמח לעצה

תודה וערב שקט

ערן

פורסם

אין הסדר שמאפשר גם ביטוח לך, גם שהוא לא ישלם לך משכורת כעובד וגם אתה לא תשלם לו כסף כקורס.

כלומר האפשרויות הן שאתה תשלם לו או הוא ישלם לך.

אם הוא משלם לך זה חייב להיות שכר מינימום.

אם אתה משלם לו אין הגבלת מינימום על התשלום.

הייתי בודק אפשרות לשלם לו סכום סמלי (נניח 1 ש"ח) עבור הלימוד, והוא יוכל לבטח אותך בתור תלמיד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נניח ואני משלם לו שקל אחד, האם אין משמעויות כלכליות מבחינתו (הגדלת פרמיה וכו') כדי להכליל אותי בכיסוי ביטוחי?

ואני מניח שיותר מעניין אותו לכסות את עצמו מבחינה ביטוחית ולא דווקא לבטח אותי

פורסם

ניתן להניח שיהיה צורך בשינוי הביטוח כך שיכלול אותך.

לא יודע מה המשמעויות הכספיות לשינוי כזה.

אפשר לבצע כך שהוא יבדוק אם ומה עלות הנוספת לבטח אותך, והתשלום שלך על הלימוד יהיה בגובה תוספת הביטוח

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אפשרי אך מה קורה אם חו"ח נפצעת ואיבדת כושר עבודה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...