Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכסא בטיחות לתינוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן שלי בן 8 וחצי חודשים, שוקל כמעט 9 ק״ג והסלקל מתחיל להיות קטן עליו (הוא גם יחסית ארוך... )

אנחנו מחפשים כסא בטיחות, בעדיפות מהסדרות שיכולות להחזיק מעמד עד גיל מאוחר יחסית

יש למישהו המלצות ונסיון?

פורסם

אהלן

אני קניתי לבן שלי כסא ש"גדל" איתו ,כלומר הוא כיסא בטיחות ,בזמן שהילד גדל הוא הופך לבוסטר.

הכיסא הוא של חברת :evenflo triumph 65

קצת יקר אבל על ילד ראשון לא חוסכים מה גם שהוא בתקווה ישמש את הילד הבא.

שים לב הכי חשוב לשים לב תאריך הייצור של הכיסא לא לקנות כיסא שהוא בן יותר משנה,

עוד דבר חשוב לבדוק אם יש ברכב התקן isofix נקודות עיגון של הכיסא לשילדת הרכב,

יותר נוח מאשר לקשור עם חגורת הבטיחות.

פורסם

Maxicosi.

2 כאלה מותקנים ברכבי, אחד שהוא מגיל 6 חודשים עד 4 שנים והשני כיסא בטיחות לשלב יותר מתקדם (לא בוסטר) שניהם מחוברים באמצעות עיגוני איזופיקס.

באופן אישי אני לא חושב שהכיסא הראשון שציינתי יוכל לשאת ילד בגיל 4 שנים אלא אם הוא קטן מידות.

הבן הגדול שלי בן 3 וחצי ואני בספק אם היה יכול לשבת בכיסא הזה בנוחות.

בכל אופן לי יש נסיון עם מקסי קוזי, אין לי איזה משהו מיוחד לציין לחיוב או שלילה, רכשתי אותו כי הוא תאם את צרכינו, הצבעים היו לטעמנו וכי זו חברה מוכרת וותיקה בתחומה כך שאפשר להיות רגועים מהבחינה הבטיחותית.

מכיוון שלכיסא חשיבות בטיחותית גבוהה אני אישית מעדיף להצמד למותגים המוכרים והוותיקים, הם אמנם לא זולים ביחס למוצרים הלא ממותגים אבל מספיק לשים כיסא זול (שעומד בתקנים הנדרשים) ולידו לשים כיסא של אחד המותגים הוותיקים ומיד אפשר לראות הבדלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Safety 1st Air Protect אם אתה מצליח להשיג. גגל עליו ועל שאר ההמלצות שלעיל.

בצע גם חיפוש, הנושא נידון כבר עם תובנות שרלוונטיות גם להיום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מקסי קוסי איזופיקס; שים לב שזה כיסא אחד ולא מתקן שעליו מתחבר כסא - לטעמי האישי פחות מוצלח.

רומר גם חברה טובה, יש לנו בוסטר איזופיקס שלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

לא משנה איזה כיסא תקנה ,הדבר הכי טוב שתוכל לעשות עבור בטיחותו של הילד זה לשים אותו בניגוד לכיוון הנסיעה. עד גיל מאוחר ככל הניתן. בארץ החוק מחייב עד גיל שנה בלבד אבל מחקרים הוכיחו וזה גם הגיוני שהרבה יותר בטוח להושיב אותם נגד כיוון הנסיעה עד גיל מאוחר יותר יש ממליצים שנתיים ויש אפילו 3 .. זה בדרך כלל לא כל כיף לילדים שהם גדולים יחסית וגם לא כל הכיסאות מתאימים לזה וגם הכיסא ההפוך תופס הרבה יותר מקום וזאת יכולה להיות בעיה של ממש במכוניות קטנות.

לכן זה עוד משהו שחייבים לבדוק לפני שקונים את הכיסא.

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אייל 23, בדיוק רכשתי כזה לבן שלי (9 חודשים 11 קילו)

evenflo triumph 65

עבר אליו מסלקל של מקסי קוזי ומבסוט מאוד, אנחנו קוראים לו כסא השייח'.

הוא מגיע עם חיבור לאיזופיקס ומגיע למצב שכיבה כמעט כמו סלקל.

הוא מחזיק עד 29 קילו למרות שלהערכתי תוך חצי שנה עד שנה אני כבר יוכל להעביר אותו לבוסטר של RECAROף

231778991?$prod_main$

יש לשים לב שלכיסאות של מקסי קוזי אין מצבי שכיבה (לפחות לא אלו שאני מצאתי בשילב)

פורסם

שיהיה עם העיגונים המקובלים. שיהיה אפשר לחבר בניגוד לכיוון הנסיעה. שיהיה "מבית טוב" ומוכר בעולם (ולא מותג שקיים רק בישראל ובטורקיה). שיהיה נוח לילד ושיהיה קל יחסית לפרק ולהרכיב את הריפודים לצורך ניקיון.

אנחנו רכשנו בריטקס/רומר שעונה על ההגדרות הנ"ל. בחרנו בחברה זאת כי היא אחד היצרנים שהכסאות שלהם משמשים ב-NCAP והיא גם יצרנית ה-OEM של מרצדס וזה סוג של תו איכות. החסרון העיקרי הוא שהוא מוגבל יותר במשקל ביחס לחלק מהמתחרים ויקר. יש עוד מגוון חברות שעונות על הדרישות הבסיסיות וכנראה לא פחות טובות.

אין מבחני ריסוק השוואתיים למושבי בטיחות.

פורסם
אייל 23, בדיוק רכשתי כזה לבן שלי (9 חודשים 11 קילו)

evenflo triumph 65

עבר אליו מסלקל של מקסי קוזי ומבסוט מאוד, אנחנו קוראים לו כסא השייח'.

הוא מגיע עם חיבור לאיזופיקס ומגיע למצב שכיבה כמעט כמו סלקל.

הוא מחזיק עד 29 קילו למרות שלהערכתי תוך חצי שנה עד שנה אני כבר יוכל להעביר אותו לבוסטר של RECAROף

231778991?$prod_main$

יש לשים לב שלכיסאות של מקסי קוזי אין מצבי שכיבה (לפחות לא אלו שאני מצאתי בשילב)

אחלה כיסא הבן שלי היה מבסוט עליו יש לו מתקן צד נשלף לבקבוק ,מה שהכיסא הזה עבר ... ,אפשר לפרק את הבדים\כיסויים שלו ולכבס יוצא כמו חדש.

אני מחדד לא להקל ראש בנושא של תאריך הייצור של הכיסא , התקן האמריקאי של כיסאות הבטיחות הוא תקף גם בישראל, הרבה יבואנים מביאים מוצרים שעמדו המון זמן במחסנים של היצרנים\משווקים. במחירים דיי זולים.

פורסם

בואו נודה- מדובר ברכישת אמוציונאלית כמעט כמו רכישת עגלה.

אנחנו קנינו Britax Boulevard לרכב שלי (הנסיעות הבין עירוניות שלנו) , אחרי חודש Evenflow Symphony לרכב של אישתי (לוקחת אותו רק בעיר)

והחודש קנינו לחמותי איזה כסא שאני אפילו לא זוכר את השם של החברה (פעמיים בשבוע מחזירה מהמשפחתון , 2KM מהבית)

האמת? חוץ מהעובדה ששני הראשונים ISOFIX, אני לא מאמין באמת שבטיחותית יש כאלה הבדלים בינהם שיכולים להצדיק את הפערים במחיר.

בכל אופן ממליץ לך על כסא בטיחות שיכול לשמש מגיל אפס ועד גיל 3 אולי 4 לכל היותר , יש גם כאלה שמפרסמים שהם יכולים להיות אפילו בוסטור עד גיל מאוחר הרבה יותר אבל לדעתי תפסת מרובה לא תפסת.

פורסם

אחריי שני ילדים עם EVENFLOW אני ממליץ בחום, בטיחותית ההבדלים לא גבוהים והכסא הזה נמצא מדי פעם במבצעים שווים ברשתות.

Kia Niro 2017

פורסם

שים לב שכל אחד ימליץ לך ברוב המקרים על הכיסא שהוא בחר ושמתאים לצרכים/רצונות שלו (או בהרבה מקרים פשוט מתאים לדברים שבת הזוג קראה במאמאזון). לדעתי כל המותגים המוכרים עונים על הדרישות מכיסא בטיחות ויהיו טובים באותה מידה, ואין צורך להוציא יותר מ 1000 ש"ח (בארץ) על כיסא, למרות שבכל מקום יראו לך כיסאות ב 2000 ו 3000 ש"ח וישחקו לאם הטרייה על המצפון שהיא צריכה להשקיע כמה שיותר כסף כדי לקבל כמה שיותר בטיחות, שזה בעיני קשקוש.

לנו יש כסא תוצרת Graco דגם MySize 65 שמתאים עד גיל מאוחר יחסית, ואנחנו מאוד מרוצים ממנו.

פורסם

תודה לכל העונים. נלך לחנויות ונראה את הכסאות בעיניים ואז נחליט.

מישהו יודע אם ניתן להתקין את הrecaro נגד כיוון הנסיעה?

פורסם
שיהיה עם העיגונים המקובלים. שיהיה אפשר לחבר בניגוד לכיוון הנסיעה. שיהיה "מבית טוב" ומוכר בעולם (ולא מותג שקיים רק בישראל ובטורקיה). שיהיה נוח לילד ושיהיה קל יחסית לפרק ולהרכיב את הריפודים לצורך ניקיון.

אנחנו רכשנו בריטקס/רומר שעונה על ההגדרות הנ"ל. בחרנו בחברה זאת כי היא אחד היצרנים שהכסאות שלהם משמשים ב-NCAP והיא גם יצרנית ה-OEM של מרצדס וזה סוג של תו איכות. החסרון העיקרי הוא שהוא מוגבל יותר במשקל ביחס לחלק מהמתחרים ויקר. יש עוד מגוון חברות שעונות על הדרישות הבסיסיות וכנראה לא פחות טובות.

אין מבחני ריסוק השוואתיים למושבי בטיחות.

טעות בידך. יש מבחני ריסוק השוואתיים למושבי בטיחות. ניתן למצוא אותם במגזינים גרמניים וגם בארה"ב נערכים מבחנים למושבים המשווקים שם. הפערים בתוצאות בין כסא טוב לגרוע משמעותיים הרבה יותר מההבדלים בין מכוניות. ילדים גם יותר רגישים למכות.

דווקא רקארו משיגים ציונים בינוניים.

מקסי קוזי ובריטקס רומר משיגים תוצאות טובות באופן עקבי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...