Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכסא בטיחות לתינוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב שכל אחד ימליץ לך ברוב המקרים על הכיסא שהוא בחר ושמתאים לצרכים/רצונות שלו (או בהרבה מקרים פשוט מתאים לדברים שבת הזוג קראה במאמאזון). לדעתי כל המותגים המוכרים עונים על הדרישות מכיסא בטיחות ויהיו טובים באותה מידה, ואין צורך להוציא יותר מ 1000 ש"ח (בארץ) על כיסא, למרות שבכל מקום יראו לך כיסאות ב 2000 ו 3000 ש"ח וישחקו לאם הטרייה על המצפון שהיא צריכה להשקיע כמה שיותר כסף כדי לקבל כמה שיותר בטיחות, שזה בעיני קשקוש.

אני לא יודע על סמך מה אתה קובע אם קישקוש או לא, בשביל זה יש מבחני בטיחות גם לכיסאות.

מצאת כיסא בטיחות ב-1000 שמקבל ציון גבוה ומקביל לכיסאות בטיחות יקרים?

מעולה, לך על זה, אבל כל עוד אין לך באמת אינדיקציה לרמת הבטיחות שלו קשה עד בלתי אפשרי להחליט מה קישקוש ומה לא.

יש בארץ כל מיני מותגי מדבקה שנמכרים ברשתות הגדולות למוצרי תינוקות ואפשר בקלות למצוא מושבי בטיחות שישאירו לך עודף מ-400 שקלים.

לאךה אפילו לא צריך לחפש מבחן בטיחות כי כנראה שלא תמצא כזה ובכל אופן מספיק "לשחק" עם כיסא כזה למשך 2 דקות כדי להבין שאיכות הפלסטיקה בו נחותה יותר מזו שבדאצ'יה דלתא שנת 88 וכנראה שגם רמת הבטיחות מקבילה (וזה לא מונע מהמושב הזה לעמוד בתקני בטיחות).

ואז תשחק 2 דקות עם 2 מושבים של המותגים המוכרים והוותיקים ותחוש מיד שיש הבדלי איכויות משמעותיים.

לזה תשקלל שלחברות הוותיקות כנראה יש יותר ידע ונסיון והן כנראה עושות את מה שהן עושות בצורה טובה כי עובדה שהן יצרו לעצמן מוניטין טוב לאורך שנים רבות.

מה אני בא לומר?

עזוב את המוכרות בחנויות, כשזה נוגע לבטיחות תשתדל תמיד לקנות את הטוב ביותר בין אם זה המוצר היקר או הזול יותר, העיקר שתוכל לראות בעיניים מבחן בטיחות אובייקטיבי שנותן למושב הזה דירוג טוב.

ובינתיים אאחל לכולנו שאת רמת ההגנה של המושבים נבדוק רק באינטרנט ולא ברכבנו הפרטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא יודע על סמך מה אתה קובע אם קישקוש או לא

יש בארץ כל מיני מותגי מדבקה שנמכרים ברשתות הגדולות למוצרי תינוקות ואפשר בקלות למצוא מושבי בטיחות שישאירו לך עודף מ-400 שקלים.

לדעתי כל המותגים המוכרים עונים על הדרישות מכיסא בטיחות ויהיו טובים באותה מידה

אם אתה מצטט אותי לפחות אל תעוות את מה שאמרתי, אני לא דיברתי על מותגי מדבקה אני דיברתי על מותגים מוכרים.

מהיכרות עם ההיצע בארץ, עם המחירים, ועם מה שמוכרים/מוכרות בחנויות השונות מנסים לדחוף לך, אני יכול להגיד די בוודאות שאפשר לקנות כיסא טוב ממותג טוב באזור ה 1000, ואין שום צורך לרוץ לאזור ה 2000-3000. רוצה ויש לך כסף מיותר? תהנה, אבל אם המשכנתא לוחצת ואתה עדיין מחפש הגנה טוב לילד, אזור המחיר שדיברתי עליו הוא ריאלי לגמרי.

פורסם

edan82 , לא יודע מה אתה קנית, אבל אתה כנראה מנותק מהמציאות אם אתה חושב ש1000-1500 ש"ח זה פשרה לכסא בטיחות.

זה הטווחים של הכסאות הכי נחשבים בשוק.

והפשרות לא קשורות לבטיחות בד"כ אלא למאפיינים של הכסא ( איזופיקס, עם/נגד כיוון הנסיעה, כיוון רצועות כתף במסילה, משקל מינימום ומקסימום , יכולת לשמש מגיל 0 ,זווית שכיבה , יכולת לשמש כבוסטס וכו..)

כמעט שום דבר ברשימה הזאת לא קשור לבטיחות.

אפילו את יורש האצר הבריטי הוציאו מהבית חולים בסלקל של Britax שעולה 80 פאונד סה"כ (בארץ סביב ה 800 ש"ח)

article-2375269-1AF57FD8000005DC-138_638x424.jpg

פורסם (נערך)

המחירים בארץ גבוהים, אבל כסא לתינוק זה משהו שקשה להביא מחו"ל. ההפרש יוצא 300-700 ש"ח אז לא בטוח שהטרחה שווה את זה.

ההשוואה של ה-NTHSA לא כוללת בדיקות דינמיות שונות של הכסא ובטח לא מבחן ריסוק.

אני אשמח אם מישהו יעלה מבחני ריסוק מסודרים. בנתיים הדברים היחידים שמצאתי זה התייחסות בעיקר לכסאות של בריטקס/רומר במסגרת ה-ENCAP.

זאת הסיבה שקניתי כסא שלהם למרות שהיו במחיר (הלא צנוע) שלו כאלו מפוארים יותר ועם יותר גימיקים וכאלו עם טווח משקלים רחב יותר.

לא זוכר את המחיר המדויק שהוא עלה (דגם ביניים שלהם) אבל זה בטח היה פחות מ-2000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

כל החומר שאני מכיר הוא בגרמנית, תגגל kindersitz test ותראה הרבה חומר.

במבחנים של auto motor und sport מתקינים את הכיסא בתוך שילדת רכב ומרסקים את כל העסק בתוך קיר. בכיסא יושבת כמובן בובה מלאה בחיישנים, לא פעם חלק מהכיסאות נשברו או הבובות "מתו".

אין שום בעיה להזמין מושבי בטיחות מחו"ל. דגם שנמכר בארץ לא כדאי, אבל הרבה פעמים יש דגם יותר זול או עם תכונה רצויה שלא משווק בארץ. מחיר משלוח מגרמניה 50 אירו בערך. לא תשלם מע"מ גרמני אלא ישראלי עם הגעת הכיסא. יש פטור אוטומטי ממכס כי זה מוצר בטיחות.

קניתי ככה כבר כמה פעמים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

יש בישראל מבחר סביר של כסאות, פשוט צריך לחפש מחוץ לשילב ולכסאות ב-500 ש"ח שמוכרים בחנויות הצעצועים. את הבריטקס/רומר שלי קניתי לדוגמא בירכא והוא עלה כ-300 ש"ח יותר (לפני משלוח) מאשר בחו"ל אם זכרוני לא מטעה אותי (לציין שמאז היורו ירד). לא הפרש ששווה להזמין בשבילו מחו"ל. מה גם שבארץ אתה יכול "למשש את הסחורה", להושיב את הילד בכסא ולראות איך הוא מסתדר איתו ואיך אתה מסתדר עם הרתמות. גם זה שווה כמה גרושים.

ואני עוד אחד שמכירים בשם הפרטי בדואר מרוב דברים שאני מזמין מחו"ל...

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
תודה לכל העונים. נלך לחנויות ונראה את הכסאות בעיניים ואז נחליט.

מישהו יודע אם ניתן להתקין את הrecaro נגד כיוון הנסיעה?

אין אופציה להושיב את הריקארו נגד כיוון הנסיעה ולכן הוא לא מתאים לך עדיין (וגם לי לא)

כמו כן אין לו מצב שכיבה ובנסיעות ארוכות בלילה זה חשוב לי שלילד יהיה נוח לישון.

עוד חצי שנה אוכל להעביר את הילד למושב הנ"ל וכרגע אני מחפש אותו על אש קטנה במחיר טוב.

המינימום נגד כיוון הנסיעה זה גיל שנה וההמלצה היא אפילו עד גיל שנתיים.

פורסם

לנו יש את הפאלאס של סייבקס. מעבר לזה שהוא מאוד נוח לשימוש, אין צורך ל"היאבק" בילדים בסגירת החגורות, כי אין חגורות.

יש כרית המגינה על הילד. היתרון הגדול שלה: במקרה של חלילה תאונה, היא מפחיתה את הפגיעות בצוואר ובחוליות.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

MAXI COSI TOBI מול evenflo triumph 65

מה אתם הייתם לוקחים ולמה?

יתרונות של אונפלו זה שהוא מתאים למשקל גדול יותר 18 קילו מול 30 קילו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני קניתי את ה

evenflo triumph 65 כי קיבלתי אותו בדיל טוב יותר כאשר קניתי 2 כיסאות ביחד.

אנחנו מאוד מרוצים והחיסרון היחיד בכיסא שמצאתי הוא שהכסא מאוד גדול פיזית.

לנו אישית זה לא מפריע אבל יש לקחת זאת בחשבון.

הוא מתכוננן למצב שכיבה\ישיבה, מאוד נוח לחגור את הילד, משקל עד בערך 30 קילו (למרות שזה לא משנה ואני מתכנן על הריקארו עוד חצי שנה) והילד שקט יותר בנסיעות ארוכות מאשר בכיסאות אחרים.

הכסא גם מגיע עם מחזיק כוסות מתקפל וזה נוח לשים שם את הבקבוק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי שהחזירו את השרשור מהמתים לא מזמן אז גם אני אקפיץ :)

בסופו של דבר קניתי clek foonf שקיבל חוות דעת מעולות בחו"ל, משתמשים בו כבר כמעט חודשיים וממש מרוצים. יקר יחסית אבל בהחלט שווה.

• תוכן חדש...