Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

יש לי בעיה מוזרה בעת הנעת בוקר(הנעה ראשונה) ברגע שאני מנסה להניע את האוטו הוא מניע בפעם השנייה

וכשהוא מניע יש גמגום כזה והסל"ד עולה יורד לכמה שניות ואז מתאזן

מדובר ברכב מסוג אאודי a6 2002 3.0L

הרכב מטופל בקפידה לא חסר שמן לא מים פלאגים חדשים,קואלים תקינים,צינורות וואקום חדשים

למעט דבר קטן ששמתי לב אליו יש בועות קטנות במיכל מים (כנראה כיס אוויר) ניקזתי אותם והם חוזרים אחת לכמה ימים

היה איבוד ממש בקטנה של מים אז העלתי אותו חזרה ל MAX

יש לציין שאני נוסע קבוע עם מזגן ברכב ויורד מים מתחתית הרכב של המזגן

עוד שמתי לב שברגע שהאוטו מגיע לטמפרטורת עבודה יש מן אדים חלשים אפורים כאלה שיוצאים מאזור מתחת למיכל עיבוי אזור הסעפת וגם מהצד השני של המנוע זה מצב תקין ?

הרכב לא מתחמם ונוסע חזק אבל אני שם לב שיש לחץ במערכת כנראה מאוויר, כשכיביתי את המנוע וחזרתי לאחר שעתים בלוק המנוע היה פשוט רותח כאילו נסע 300 שעות רצופות, לאחר שראיתי שיש בועות אוויר במיכל העיבוי ניקזתי את האוויר נסעתי כ 15 דק'.

פתחתי שוב את מכסה המנוע לגעת בבלוק והוא סביר לגמרי לא רותח ולא קר ממש נורמלי

אשמח להסבר מפורט לגבי שני המקרים

תודה רבה ושבת שלום ...

פורסם (נערך)

עדכון:

לאחר נסיון כושל של ניקוז בועות האוויר מהמיכל, לאחר שאני פותח את הפקק של המיכל עיבוי נותן לאוטו להגיע לטמפרטורת עבודה מפמפם עם הגז עד ל 3 אלף סלד

פשוט המים מתחילים לבעבע ויוצא מהמיכל מן עשן לבן כזה הגיעה לרתיחה גבוהה , יש לציין שבמיכל אצלי יש 3 צינורות (צינור ראשי שמתחבר לרדיאטור ועוד אחד שמתחבר איתו וצינור שלישי שמכניס בועות אוויר)

תמונות:20140627_114002.jpg

האוטו לא מאבד מים אולי טיפה ממש שבוע הבא אעשה בדיקת לחץ אוויר דרך המיכל עיבוי ונראה האם יש נזילה או בריחת אוויר

20140627_124018.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mazda6Mps
  • תוכן חדש...