Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניפוץ מיתוסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיתוס: אם תגיע לעבודה מוקדם, תצא הביתה מוקדם.

זה בחיים לא יקרה, כי הבוס שמסתכל עליך מחדר הזכוכית שלו הגיע רק ב 11:00 ומתכוון להשאר עד 19:00 לפחות..

פורסם

ואפילו שעון הנוכחות לא פותר את הבעיה - אני מגיע לעבודה בין 15-45 דקות לפני הזמן הרשמי, אבל אם אני יוצא דקה לפני הזמן היא יורדת לי מהחופש השנתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
"אלפא זה חרא של אוטו".

מיתוס או לא מיתוס ?

axNnRXK_700b.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מיתוס בקבוק היין השוכב.

משיחה עם בעל יקב (בין המוכרים בארץ) שאלתי אותו את השאלה למהות אכסון היין בשכיבה.

אז הוא שאל אותי מה אני יודע על זה ועניתי לו ״השמועה אומרת שטעם היין מתפשט לאורך״

הבנאדם כמעת עשה פיפי.

תשובתו היתה:

בעבר פקקי השעם לא היו מעובדים ולכן באכסון היה חייב לשמור אותם במגע עם נוזל (היין) שלא יתייבשו ותיפגע האטימה.

כיום הפקקים מעובדים באיכות גבוהה ואין צורך בהשכבה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
מיתוס בקבוק היין השוכב.

משיחה עם בעל יקב (בין המוכרים בארץ) שאלתי אותו את השאלה למהות אכסון היין בשכיבה.

אז הוא שאל אותי מה אני יודע על זה ועניתי לו ״השמועה אומרת שטעם היין מתפשט לאורך״

הבנאדם כמעת עשה פיפי.

תשובתו היתה:

בעבר פקקי השעם לא היו מעובדים ולכן באכסון היה חייב לשמור אותם במגע עם נוזל (היין) שלא יתייבשו ותיפגע האטימה.

כיום הפקקים מעובדים באיכות גבוהה ואין צורך בהשכבה

דווקא את החצי הראשון של התשובה שלו ידעתי, אבל החצי השני (שכיום זה מיותר) חדש לי.

• תוכן חדש...