Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פעם ולא פעמיים קראתי ושמעתי על אנשים שהם בעצם חלאת המין האנושי שכואב להם לראות רכב (לא בהכרח חדש) שנראה טוב, נקי ומבריק. ופשוט כואב להם לראות את זה, לא יודע זה משהו בקנאה, זאת אומרת למה לו יש רכב שמור נקי ולי אין ?

אז הם פשוט באים ועושים נזקים כגון: שריטות עם מפתח, יושבים על מכסה המנוע או סתם פשוט נזק.

נכון, זה התרבות בארץ, אין מה לעשות, לבוא למישהו כזה ולאשפז אותו בבי"ח בעיקר יביא לעצמך צרות מיותרות.

אז.. אני לפעמים חושב, למה לא להשאיר את הרכב טיפה מלוכלך וזהו ?

לנקות פעם בחודש נניח וזה לא מושך עיניים, קנאה ולא תשומת לב מיותרת.

לדעתי, ללא ספק בכלל משתלם להשאיר את הרכב מלוכלך.

מה דעתכם ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה גר בשכונה לא משהו אולי זה הגיוני,אבל אם השכונה טובה לא רואה סיבה לא לנקות את הרכב כול שבוע כדי שיהיה לך נעים לראות אותו מבריק.

גם רכב מלולכך יכולים לשרוט,לעקור סמל ודברים דומים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי , בן אדם שמראה נוכחות , מנקה על בסיס שבועי , יותר יפחדו לעשות משהו מאשר רכב מוזנח ומאובק שרק ימשוך יותר את הסיכוי שילדים יציירו עלו או יעשו כול נזק אחר .

המוטו של ישראלים = " טוב לך - רע לי \ רע לך - טוב לי " .

פורסם

תיראה את הבחור עם האיביזה מהפורום חודש על הכביש ועשו לו חריטות על הרכב,אין נוסחה איך להימנע מזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנשים מסבים נזק לרכב שהם יודעים שהבעלים רוצה לשמור עליו חיצונית.

אם זה רכב חדש ברור שבעליו ירצה לשמור עליו נקי משריטות ומכות, אותו הדבר אם מדובר ברכב מיוחד/ ספורטיבי/ יקר. אם זה רכב נקי בצורה מובהקת סימן שהבעלים רוצה לשמור עליו.

אני מאמין שהבחינה הזאת אם תשמור על הרכב מלוכלך הסיכוי שיפגעו דווקא בו קטן.

עדיף שיכתבו לך "הלוואי שאשתי היתה כזאת מלוכלכת" על האבק מאשר שיחרטו לך "תתחדש על הצבע גבר".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם אני חושב שהסיכוי לוונדליזם על רכב רגיל (מעט מאובק) נמוך בהרבה מאשר ברכב מצוחצח ומבריק אחרי ווקס.

לצערנו יש אנשים שכואב להם לראות רכב במצב תצוגה או סתם רכב מצוחצח והם חייבים להשאיר חותם על הרכב :evil:.

פורסם
לדעתי , בן אדם שמראה נוכחות , מנקה על בסיס שבועי , יותר יפחדו לעשות משהו מאשר רכב מוזנח ומאובק שרק ימשוך יותר את הסיכוי שילדים יציירו עלו או יעשו כול נזק אחר .

המוטו של ישראלים = " טוב לך - רע לי \ רע לך - טוב לי " .

+1

נוכחות עוזרת מאוד. אם אפשר להוסיף לזה למצלמת אבטחה וכיסוי, זה יעזור פלאים.

כאשר מישהו נשען על הרכב שלי, אני בעזרת מגפון מבקש בנימוס לא לשבת על הרכב ומציין שהמקום מצולם עם מצלמת אבטחה. התוצאה, ילדים עובדים ומראים באצבע על חלונות ביתי ומספרים לחברים על מצלמה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה רציני מדבר עם מגפון?

פורסם

לגמרי. :-P

בכוונה קניתי מגפון חזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
:roflmao:

פורסם

זה נושא אחד הקשים בשבילי, ברמה שאני לוקח את זה אישי .

דבר אחד אני יודע , שאם יטפס אדם עושה נזק לרכב שלי שיהיה היום הכי שחור בחייו מיום היוולדו .

כי לא מקובל עליי שאדם משקיע ואפילו בדבר שלולי ויבוא אחד ויגיד " זה שטויות / זה פלסטיק וכו' .

וצריך להיות מוכן עם מצלמות און ליין .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מכונית מלוכלכת כדי להוריד פרופיל אינה אופציה מבחינתי. מחר גם יגידו שעדיף בגד מלוכלך כדי לא למשוך תשומת לב... נו באמת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
דרך אגב.. מה זה משנה אם זה מלוכלך או לא? בסופו של דבר אתה תשטוף אותו, ואז שוב הרכב ימשוך תשומת לב

אפשר לשטוף כל שבוע ואפשר לשטוף כל חודש.

ממ.. יש הבדל לא?

• תוכן חדש...