Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע איך חוק מרפי עובד? חודש לא תשטוף הכול יהיה בסדר,דווקא סוף החודש כשתשטוף תקבל שריטה.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר לשטוף כל שבוע ואפשר לשטוף כל חודש.

ממ.. יש הבדל לא?

או שבכלל לא לקנות רכב.

אין מה לעשות, ואני אומר את זה בתור אחד שעשו לו את זה. רכב חדש מהחברה עוד לא חודש על הכביש וכבר שרטו לי תאוטו.

פורסם

אני פעם גם הייתי מתחרפן מכל שריטה וקילוף צבע חדש. וכמובן, זאת טעות. זה לא בידינו ברוב המקרים. אנחנו עדיין חיים במדינת עולם השלישי ועדיין אין פה כ"כ כבוד לרכוש הזולת. באחריותנו לחנך את ילדינו כך שהם ישנו את פני המדינה ויהיו תרבותיים יותר ומתחשבים יותר אחד בשני. בינתיים, צריך תמיד לזכור שבסוף מוכרים את האוטו, ביחד עם כל החסרונות שלו :wink:.

פורסם

הרכב שלי בדר"כ לא מצוחצח והיה יום שרציתי להשקיע ברכב וניקתי את הרכב בסוף פינקתי בווקס!

נסעתי לעיר לסידורים אני חוזר אני רואה שעקרו לי את הסמל+חריטה מחוץ למסגרת של הסמל.

מאז אני פחות משקיע חיצוני ברכב.

פורסם

loko152 - רק חיזקתה את הטענה שאין קשר בין רכב מצוחצח לרכב לא נקי .

הבן אדם שעקר את הסמל ממש לא עניין אותו אם הרכב נקי או מלוכלך .

פשוט כול מטרתו הייתה הסמל , ובזמן העקירה נחרט מסביב .

פורסם

אני משתדלת לשמור על הרכב נקי ולהקפיד על ניקיון שבועי. לא כיף לי לראות אותו מוזנך וכיף לי להשקיע בו. בינתיים מצאתי עליו רסיסים של ביצה שנזרקה לכיוון (לא בחג שבועות) לא ברור אם זה היה בזדון או במקרה הוא היה בסביבה.

לגבי אנשים שנשענים על הרכב, אני מאמינה שזה בעיקר מחוסר מודעות/סתם זלזול ולא בכוונה של לעשות נזק. מקרה שקרה לי אישית ועוד במפגש רכב!!! גדול במרכז הארץ ולא בחניה של סופר למשל. בן אדם נשען על הרכב וביקשתי ממנו לזוז. כתשובה קיבלתי: "מילא זה איזה אבארת'..." בתגובה הוא קיבל צעקות שזה לא משנה איזה רכב זה, גם אם מדובר בפונטו 95 זה לא הרכוש שלו ושלא יגע. [emoji16][emoji35] השבוע קרה לחבר פורום אחר מקרה שבמפגש רכב מישהי נשענה לו על הרכב ועשתה פרצוף כשהוא ביקש להזיז את הג'ינס שלה מהפח שלו. גם באירוע שבועות שהיה בכרמיאל יכולנו לראות אנשים נוגעים ברכבים ונשענים כדי להצטלם. אני בטוחה שכל אלה לא נובעים מכוונה תחילה של לעשות נזק ולפגוע אלא מחוסר מודעות וזלזול ברכוש של האחר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לדעתי , בן אדם שמראה נוכחות , מנקה על בסיס שבועי , יותר יפחדו לעשות משהו מאשר רכב מוזנח ומאובק שרק ימשוך יותר את הסיכוי שילדים יציירו עלו או יעשו כול נזק אחר .

המוטו של ישראלים = " טוב לך - רע לי \ רע לך - טוב לי " .

לצערי אצלי זה לא המקרה.. :/

אני מנקה את האוטו בדרך כלל פעמים בשבוע או לפחות פעם בשבוע, מחנה אותו במקום שלו ועדיין עוברים שם אנשים ונתקלתי כבר בדברים הזויים, כמו הדבקת מדבקות, יריקות, לצערי באמת אין נוסחא להפטר מזה, אני רק מחכה לעבור דירה ולמצוא משהו נורמאלי.

אולי בעצם זה קשור לצבע של האוטו שבולט ולא סטנדרטי אצלי, אבל נו שוין אני מתפלל אחרי כל שטיפה שהאוטו יתלכלך בצורה טבעית ולא בגלל אנשים

פורסם

הדרך היחידה היא (איכשהו) להתקין מצלמות אבטחה, או לפחות להצמיד שלט קטן מבפנים שמזהיר את העוברים ושבים מפני מצלמות נסתרות.

גם אני לצערי חוויתי לא רק גניבת סמל, יריקות, אנשים נשענים, ונזק לפח (מישהו אשכרה בעט לי באוטו ביום העצמאות אין לי מושג למה) שלא נדבר על אנשים נחמדים שפותחים את הדלת של הרכב שלהם על הרכב שלי ומשאירים שקע נחמד. אגב, קניתי משהו נגד זה באיביי, מן ספוג ארוך שמתמגנט לדלתות:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=191157346398

מאז אני משתדל תמיד להחנות את הרכב רחוק יותר ממקומות בהם יש תעבורה של אנשים.

פורסם

אני משתגע מאנשים שנשענים/יושבים על האוטו. אין שום קשר אם אני משקיע באוטו חיצונית או לא, אין שום סיבה שמישהו ישתמש ברכב

שלי בתור ספסל/משענת - הרכב זה רכוש פרטי.

פורסם

פשוט מעצבן.

אני קיבלתי שי לשבת לרכב שלי בצורת מסטיק על החלון עם תוספת שריטה.

תענוג לעיניים לראות רכב אדום ונקי מקושט במסטיק מהפה של אחד מהאנשים שמסתובבים באיזור.

עריכה :

כמובן שהרכב היה שטוף.:evil:

פורסם

גם אני לצערי חוויתי לא רק גניבת סמל, יריקות, אנשים נשענים, ונזק לפח (מישהו אשכרה בעט לי באוטו ביום העצמאות אין לי מושג למה) שלא נדבר על אנשים נחמדים שפותחים את הדלת של הרכב שלהם על הרכב שלי ומשאירים שקע נחמד. אגב, קניתי משהו נגד זה באיביי, מן ספוג ארוך שמתמגנט לדלתות:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=191157346398

בהתחלה הספוג הזה נשמע כמו פיתרון לא רע, אבל הוא לא נראה טוב על הרכב וגם מושך תשומת לב שתזמין עוד יותר צרות.

כמובן שיגנב תוך זמן מאוד קצר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מכיר תהרגשה ופתחתי על זה גם שרשור ליפני חצי שנה בערך שירקו לי על כל הרכב בדיוק לאחר שטיפה.

מאז.. אני ממשיך להשקיע ברכב, דואג שיהיה יפה נקי ואסתטי ומי שיבוא לירוק \ לגרום נזק יודע שאני יותר טוב ממני בגלל זה לי "יש" ולו "אין"

רק ההרגשה הפסיכולוגית שזה עושה להם שווה את זה, הם עושים את זה מתוך תסכול.

באמת שלא מצאתי פתרון נגד אותם חולרות אז אני אמשיך להשקיע ואם תהיה שריטה או 2 או 3 , לא נורא זה קורה ואם נרצה בהזדמנות גם נתקן הכל.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בישראל של 2014 יש הרבה יותר אנשים מתוסכלים מהחיים שלהם מאשר אנשים שמנסים לשמור על אורך חיים שמח שנותן כבוד לזולת, וזאת בעיה גדולה.

פורסם
בהתחלה הספוג הזה נשמע כמו פיתרון לא רע, אבל הוא לא נראה טוב על הרכב וגם מושך תשומת לב שתזמין עוד יותר צרות.

כמובן שיגנב תוך זמן מאוד קצר.

ודווקא בגלל שהוא לא ניראה טוב זו סיבה אחת פחות למה כדאי לגנוב אותו :).

האמת שהספוג משמש אותי בעיקר לחניה בבניין, שם חניה במקביל לקווי החניה המסומנים הינם בגדר המלצה בלבד.

• תוכן חדש...