Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, היום קמתי בבוקר וראתי את האוטו ככה , דפיקה חדשה באוטו בצד של המדרכה!!! כנראה מישהו נתן בעיטה או משהו

אשמח לאיזה עצה טובה מה ניתן לעשות עם זה.

תודה רבה

דודו

תמונה.JPG

פורסם

אנשים נבלות!

לדעתי קודם תברר על pdr לפני שאתה הולך לפחח אולי אפשר להוציא את המכה בלי פחחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא יאומן כמה אנשים (או כנראה, ילדים) יכולים להיות רעים.

לפי אופי הפגיעה אולי שווה באמת לבדוק PDR. במקביל, נסה לבדוק עם אלעד (המוסך שמומלץ מאוד בפורום) לגבי אפשרויות התיקון.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

על אנשים כאלה אני אומר בני זונות יימח שמם צריך לשבור להם את הידיים !! מה זה צריך להיות ?! הקנאההה לאחר הקנאהה הורגת אנשים שרואים שלאנשים יש מכוניות "יקרות / ספורטיביות / חדשות" זה פשוט מכליא אותי מחדש . :x

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

פשוט לא יאמן !! נראה כמו בעיטה ונראה גם שזאת מכה שנולדה לטיפול pdr, הייתי בודק ומשאיר פחחות כאופציה אחרונה בהחלט.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני מריח פה טרול? :shock:

בכל אופן, אני לא רוצה להיות זה שמוציא לך את האוויר מהמפרשים, אבל על מכה פחות רצינית ברכב של הורי, PDR לא היה אופציה. יש לך שם יותר מידי משטחים ליישר.

הבנתי שכן ניתן לשפר את המצב הקיים, אך לא להחזירו לקדמותו.

במידה ואני טועה, אשמח לדעת אם קיימים בארצנו אנשים מוכשרים כדי כך.

M-TECH E46

פורסם

בתור התחלה, אם יש לך גישה, תנסה לדחוף את הפח מחלקו הפנימי החוצה. גם אצלי איזה דרק בן דרק כופף את פח במכסה המנוע, הכנסתי מקל לחלק הפנימי ודחפתי את הפח החוצה. רואים קצת גלים בפח אם ממש מתאמצים, לי אישית זה לא משהו שאלך איתו לפחח.

פורסם

היי , אני מציע לך ליצור קשר עם pdr+ בפתח תקווה - מקצוענים אמיתיים .

בטוח שהם יכולים להוציא את השקע ולהחזיר אותו כמו שהוא היה .

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

עדיף שלא תנסה לסדר את זה לבד, אם תיתן מכה מפנים/תמשוך את זה החוצה יש סיכוי שהצבע שלך ייסדק וזה ייראה רע.

עדיף לך לדבר עם pdr+ יש עליהם הרבה ביקורות טובות בפורום.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
אהלן, היום קמתי בבוקר וראתי את האוטו ככה , דפיקה חדשה באוטו בצד של המדרכה!!! כנראה מישהו נתן בעיטה או משהו

אשמח לאיזה עצה טובה מה ניתן לעשות עם זה.

תודה רבה

דודו

לדעתי, אפשר ועדיף קודם לנסות PDR. נראה שהצבע לא נסדק, אז יש סיכוי טוב ש- PDR יעזור.

פורסם

מצב כזה 50 אחוז שהצבע יסדק בנוגע ללקה 100 אחוז סדק ממליץ לבצע התזה של לקה לאחר pdr . במידה ולא אחרי שנה יתחילו לך הפיצוצים.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
מצב כזה 50 אחוז שהצבע יסדק בנוגע ללקה 100 אחוז סדק ממליץ לבצע התזה של לקה לאחר pdr . במידה ולא אחרי שנה יתחילו לך הפיצוצים.

אם אין סדקים שנראים לעין, אין טעם לשים שכבת לקה. למה להוסיף ל"תיק" הרכב סעיף של תיקוני צבע ללא סיבה ממשית? תמיד אפשר לצבוע, אבל הבעיה שצריך למצוא מוסך פחחות שלא מחפף גם מבחינת טכניקת צביעה וגם מבחינת פרופורציות של לקה, מדלל, אלסטיזטור וגם זמן וטמפרטורת ייבוש נכונה. אני אישית עוד לא נתקלתי במוסך פחחות שעושה הכל בצורה נכונה ומושלמת.

• תוכן חדש...