Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Pdr שובר לקה , המילים הקטנות שלא אומרים לכם .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• אחראי פורום
פורסם

הסדקים, אם יבואו, יראו אחרי משיכת המכה למקום.

בהחלט יש סיכוי לכך, במיוחד אם המכה היא על פינה או קאנט בפח.

pdr זו בהחלט אופציה ראויה לבדיקה, אבל זה שלא ראית פחח/צבע שעובד נכון, לא אומר שהם לא קיימים.

אני מכיר כמה כאלה בארץ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הסדקים, אם יבואו, יראו אחרי משיכת המכה למקום.

בהחלט יש סיכוי לכך, במיוחד אם המכה היא על פינה או קאנט בפח.

pdr זו בהחלט אופציה ראויה לבדיקה, אבל זה שלא ראית פחח/צבע שעובד נכון, לא אומר שהם לא קיימים.

אני מכיר כמה כאלה בארץ.

הכל עניין של מיומנות. בן אדם מיומן (והוגן) גם יגיד לך ישר אם ניתן לעשות PDR בלי לפגוע בשלמות של הצבע. אם עובדים בשיטת מצליח, הצבע באמת יכול להיסדק. צריך לדעת איפה ועם איזה כלי למשוך את הפח החוצה. יש כמה כלים ושיטות.

אם יש לך המלצה על מוסך פחחות שלא מבייש את המקצוע, אשמח לקבל פרטים ולבדוק (אפשר בהודעה פרטית). תודה לך מראש! :wink:

פורסם

אצלי לצערי גם עשו לי את זה בכנף צד ימין.

לא יצא לי עוד לטפל בזה ואני גם חושב לעשות בהמשך PDR במידה וזה יעזור.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ווואו כמה תגובות , קודם כול תודה רבה לכולם!!!!

וכן אני כנראה אלך לכיוון של pdr , ואחריו נראה לאן נמשיך , אני רק מקווה שלא ישארו קמטים בפח.

שוב תודה לכולם!!!!

• תוכן חדש...