Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוחר רכבים, לפי צריכת הדלק שציינת ולאור הנסועה הרבה 350,000 ק"מ - הצריכה שלך 1/18, נסיעה ברכב בנזין הייתה נותנת לך כ 1/12, בהנחה שמחירי הבנזין והסולר זהים- נראה שחסכת בדלק כ 70,000 ש"ח.

ואם רכשת סולר מוזל נראה שחסכת בדלק כ 100,000 ש"ח. וואווווווווווו.....

סקירת העלויות שלך יכולה לתרום המון לשרשור, אנחנו מחכים....

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
LESLES, אלו תקלות שהיית נתקל בהן גם בגיר ידני.

מה הכוונה דפקת? מה היו עצות החכמים?

גיר 5 היה קופץ לי כשהייתי עוזב את הגז.

ייעצו לי לנסות להחזיק את הידית במקום כשאני עוזב את הגז, עשיתי את זה וקיבלתי 3 הילוכים במקום 5.

פורסם
פרטנר 2.0HDI מודל 2007 שהיום בבעלות אחי אבל אני ממשיך לטפל בה.

310,000 ק"מ

0 תקלות מערכת הזרקה או מנוע.

איציק

מדהים, אמינות מופלאה.

כמה עלה פולי מנוע ?

מה צריכת הדלק שלך ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני יכול להוסיף גם:

ברלינגו 1.6HDi 2009, התיקון הרציני היחיד היה סינכרון של הילוך שלישי שבוצע לאחר שנה על הכביש באחריות.

חוץ מזה לא הוחלף שום דבר (לא כולל כמה דברים קטנים בעלות של מאות שקלים), 250.000 ק"מ.

צריכת דלק 1 ל 16-16.5.

חיסכון בדלק לעומת דגם בנזין מקביל שצורך 1 ל 10 - 74.000 ש"ח.

בזמנו דגם בנזין היה זול ב 10.000, מה שמשאיר חיסכון נטו של 64.000 ש"ח ב 5 שנים.

פורסם

לבוקי, אני מהמר שברלינגו בנזין עם 250,000 ק"מ שווה גם היום פחות 10,000 ש"ח מהרכב שלך.

כך שלדעתי גם בנטו החיסכון שלך הוא 74,000 ש"ח.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אז כך: מחירים ועליות מיותר לציין ,כי כמו שאתם מבינים "כשמי" (סוחר רכבים ) זה הרבה מתחום הרווח שלי ,תיקונים בזול! אבל בכל זאת

טיפול שמנים ופילטרים ממוצע :220 שח

רפידות קדימה ואחורה כולל עבודה :250 שח

מזרקים מיבוא (לא חדשים) 350 כ"א

שיפוץ ראש +טיימינג ומשאבת מים :2200 שח כולל עבודה

זוג בולמים חדשים מונרו :550 +עבודה 100

גיר מיבוא+ עבודה :3000 שח

אלו הדברים שאני זוכר בברור את מחירם ,שאר הדברים לא זוכר בדיוק!

חשוב לציין שוב :כי זו לא אינדקציה לכל בן אדם רגיל ,למשל הגיר הגיע מגרמינה ,אבל דרך חברון.. כולל המזרקים שהורידו ממנוע שבא מיבוא

עבודה חלק גדול אני בעצמי עושה ,ומה שלא אני עושה במוסך של ערבי ועובד איתו ביחד!

מבחינת נסיעה ,אני נוסע כל יום ירושלים תל אביב לפחות פעם אחת (כולל העליות של 443 בהילוך 5 בממוצע של מהירות גבוהה) וכן הרבה צפון ודרום הארץ.. מה שבטוח הרכב עולה כל יום את העליות הקשות של ירושלים.

פורסם

אם החלקים מגיעים דרך חברון, ברור שהם יצאו מתישהו מגרמניה, אבל כנראה שלפני כן הם עברו בישראל, והמבין יבין.

פורסם

סוחר רכבים, האמת העלויות שלך באמת לא מייצגות, אבל למעשה הן נותנות פרופורציה על מחירי ״עלות״, ועל כמה שהמוסכים שוחטים אותנו. התקלות שהיו לך אם זה היה לי הייתי פושט רגל, נראה לי הייתי משלם פי שלוש ממך.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

סיטרואן ג'מפי 2007 עם 240 אלף ק"מ, מתוכם 95 אלף הראשונים בליסינג.

טיפולים כל 15 אלף ק"מ (אני מחמיר אפילו ביחס למוסכי החברה ומחליף את כל הפילטרים בכל טיפול) , טיימינג כל 120 אלף (כרגע הוחלף בפעם השנייה כולל משאבת מים) .

מצמד הוחלף אחרי 178 אלף ק"מ (סיפור לא זול בגלל מורכבות העבודה).

כאשר הרכב היה בן שנתיים הוחלף מעבה של המזגן לתחליפי, הוחלף ממסר של המזגן למשופץ, הוחלפה ידית איתות. הוחלפו מותחנים של כל הרצועות, תושבת מנוע אחת נסדקה. מצבר החזיק מעמד 4 שנים, הוחלף משולש לפני שנה כדי שהרכב יעבור טסט. וזהו...מנוע, טורבו, משאבת הזרקה מקוריים, אין נזילות או אפילו הזעות, לא של השמן ולא של מי קרור. הוחלף פקק למיכל עודפים. צמיגים מחזיקים מעמד עד 45 אלף ק"מ. רפידות בלמים מוחלפות כל 30 אלף, צלחות כל 60 אלף ק"מ.

צריכת סולר 1:12 משולב.

כמו שאמר איציק- אין על מנועי 2000 סמ"ק של PSI

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אוכל להוסיף - ברלינגו דיזל 00' במשפחה עומדת כעת על מעבר לחצי מליון ק"מ. חברים שלי לא עושים את זה ברכב בנזין. היו הרבה תיקונים, אבל בהחלט לא עוברים את מחיר החיסכון בדלק, והאמינות היחסית.

וכן אוקטביה 05', טורבו דיזל. למשל, שיפוץ משאבת הזרקה 4.5K, אבל זה אחרי קילומטראז' גבוה, שמנוע בנזין לא תמיד מגיע אליו בכלל.

לאוקטביה אנו מוסיפים תוספים מחברות אמינות, בתדירות המומלצת, בשביל להוריד עלויות שיפוץ בעתיד. וכן תוספת קבועה בסולר של יחס של 1:300 בערך של תוסף שמן של מנוע 2 פעימות, וזה מאריך את חיי המזרקים והמערכות, כך שמקווה שלא אצטרך עוד שיפוץ כזה יותר.

פורסם
אם החלקים מגיעים דרך חברון, ברור שהם יצאו מתישהו מגרמניה, אבל כנראה שלפני כן הם עברו בישראל, והמבין יבין.

אז לידיעת כל המתחכמים כאן! אני מודע כמובן למצב הגניבות בישראל לשטחי הרשות ,וסובל וסולד מזה בדיוק כמו כל אחד פה ,רק שאני יודע להבדיל..

החלקים שהבאתי הם באמת מיבוא (בדיוק כמו שמיבאים בארץ) רק שם זה מגיע מגרמניה דרך ארצות ערב, במחירי עלות אמיתיים ובלי שחיטה של מס מעמ וכיסי המוסכים והספקים!!! החלקים הגנובים נמכרים "במפורש" ללא כל בושה כחלקים גנובים "מפירוק" שבהם אני משתדל מאד לא להתקרב! והם יודעים ומבינים למה

עוד דוגמה כללית פשוטה לזה שהערבים גם במחיר העבודה זולים כמעט בשליש ממחיר הארץ (את העבודה הם לא גונבים או מייבאים!

דוגמא טיפול מלא של כל השמנים ופילטרים עבודה עולה 50 ש"ח

פירוק "ושיפוץ משאבת סולר" עולה הכל כ800 שח

פירוק והרכבת גיר עבודה עולה כ200 שח

וכן הלאה..

אז נא לא לשפוט..

פורסם

בטח ראית את תעודות היבוא מהאמיריות

אתה מקבל מחירי סוחרי רכב

עבודה וחלקים הכי בזול שיש וככה בדיוק התיקון מחזיק מעמד וזה לא דוגמא לכלום

פורסם

אדון סוחר נכבד בוא נסכים שלא להסכים. מה שאתה עושה זה לא דוגמא לאף אחד ובנוסף עבירה על החוק.

פורסם
בטח ראית את תעודות היבוא מהאמיריות

אתה מקבל מחירי סוחרי רכב

עבודה וחלקים הכי בזול שיש וככה בדיוק התיקון מחזיק מעמד וזה לא דוגמא לכלום

תתפלא אבל דווקא את תעודות היבוא של המנועים והגירים "כן" ראיתי ,ותפסיקו להיות קטנוניים ,בארופה ,אין להם שום הבדל מי מיבא את הגרים או המנועים ,וזה מגיע למדינות ערב ,בדיוק כמו שזה מגיע לישראל!

ולגבי איכות העבודה ,לצערי הרב ,הם אלו שעובדים כמעט בכל המוסכים "גם שלנו" וגם במורשה.. רק ההבדל שפה במוסך רגיל ,הבע"ה עושה עליך קופה לא קטנה באמצע לכיסו!!

אני בעצמי מספיק מבין ובעל תעודת מכונאי (סוג 3) ואני רואה טוב טוב מה הוא עושה ואיך הוא עושה.. משלם כמה שקלים ונשאר עם ידיים לבנות!

• תוכן חדש...