Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את הכעס והעצבים של פותח השרשור. כדי שמשהו ירכוש את הרכב המשומש הנ"ל, מחירו צריך להיות רחוק מספיק מרכישת רכב חדש מאותו הסוג (אחרת הקונה הפוטנציאלי יעדיף ובצדק לרכוש חדש). במקרה דנן, רכב חדש מאותו הסוג יעלה כ80K ש"ח על הכביש (אגרות וכו') ולכן הצעה של 65K ש"ח היא הוגנת מאוד משום שאני מנסיוני מעריך את הרכב ב67K ש"ח למכירה (כ10 פחות מחדש). טוב יעשו בפג'ו אם ישקפו זאת נכונה ללקוח וכן ינסו לבוא לקראתו קצת יותר עם הרכב החדש בדמות הנחה נוספת או מתנה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה טעות לאנשים, הדגם המדובר הוא האקטיב ברמת הגימור הגבוהה ומחירו כחדש הוא 84000 לפני אגרות וכו׳ עם תוספות של חיישני רברס, מחזיק כוסות לקפה( שלא מובן איך אין את זה כסטנדרט) הגעתי ל 87000.

אז לכל אלה שרשמו שרכב כזה חדש עולה 77000 בידכם טעות!

אגב, לדעתי יש פה כמה מגיבים בתשלום כנראה מטעם היבואן, אז תגובות לא פרופורציונליות מסגירות אותכם חברים.

פורסם

התגובות של החברים פה לא פרופורציונליות? או שהתגובה שלך לסיטואציה לא פרופורציולנית?

לא רק שהתשובה היא ב, כל הנושא מראה על 0 ידע בכל הקשור לעולם הרכב ואיך הוא עובד.

טרייד במחירון אחרי מס חודשים ? איפה נשמע דבר כזה!?

תעשה בדק בית לפני שאתה קופץ למסקנות לגבי משתמשים אחרים שבסה"כ מנסים להסביר לך את הסיטואציה.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם (נערך)

^^^

+ 1, הקדמת אותי.

ולפותה"ש החצוף,

3 הודעות בפורום בדיוק ואתה מסיק מסקנות, אך כי התשובות אינן תואמות את צפיותייך, בדומה לתשובות שקיבלת מהיבואן.

אתה טעית, אתה זה שלא בדק את צרכיו, ואתה זה שמתנהג כמו הישראלי המצוי שחושב שאם קנה רכב חדש אז היבואן צריך לסגוד לו.

כמעט כל התגובות מוצאות דופי בהתנהלותך, ובתלונתך שמורידה לטעמי מתלונות אימיתיות שיש כנגד היבואנים בארץ(וברוך השם, יש כאלו), בעוד שהיבואן דווקא נתן לך הצעה טובה ועניינית (בין אם עלה לך 87K או 77K). לך תנסה למכור בחוץ וחזור לספר כמה קיבלת.

ובקיצור, המשפט "אל תבכה כמו ילד על טעויות שעשית כמו גבר" מעולם לא התאים יותר. הגיבובי בכיינות שלך הורסות ללקוח שתלונה אמיתית בפיו.

בן.

נ.ב - רק למען הסר הספק כדי שתהיה רגוע: אין לי שום קשר ללובינסקי בכל דרך. ובאשר לאחי (edanj) למשל, הרי שהסימלון וחתימתו מלמדים אותו דבר. ובאשר ליתר המשתמשים, תוכל לבדוק בקלות , אם רק תבחר ללחוץ על שמם.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אגב, לדעתי יש פה כמה מגיבים בתשלום כנראה מטעם היבואן, אז תגובות לא פרופורציונליות מסגירות אותכם חברים.

כמה נמוך אתה, וכמה נדוש אתה.

כמו כל האנשים, שמקבלים תגובות שלא לרוחם.

מאשימים את המגיבים, שהם מגיבים "מטעם".

ולא משנה, מה נושא השרשור ומי היבואן המדובר.

פורסם

אין קשר ל״מדינת ישראל״. הוא עשה טעות כשרכש רכב שלא מתאים גם לאשתו וזה משהו שצריך לחשוב עליו לפני שחותמים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש קשר, כי אע״פ שברור שהטעות היא שלו, הוא תוקף את היבואן ובכדי להוסיף, הוא גם תוקף את חברי הפורום.

הכי ישראל ישראלי לצערי.

בן.

עריכה: ״טעות״ בפרופורציה שכן כמה שיעורי נהיגה יעזרו והי, אולי אשתו של פותה״ש גם תהנה מזה.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
יש פה טעות לאנשים, הדגם המדובר הוא האקטיב ברמת הגימור הגבוהה ומחירו כחדש הוא 84000 לפני אגרות וכו׳ עם תוספות של חיישני רברס, מחזיק כוסות לקפה( שלא מובן איך אין את זה כסטנדרט) הגעתי ל 87000.

אז לכל אלה שרשמו שרכב כזה חדש עולה 77000 בידכם טעות!

כשאני קורא את תגובותיך אני מסיק שהיבואן פשוט לא רוצה אותך כלקוח ואני בהחלט מבין אותו.

אתה יכול לבקש "השתתפות בצער" מהיביואן אבל לא לבוא עם צנצנצ וזלין מהבין ולבקש שיוריד מכנסיים. אתה לא מפנים שאתה זה שטעית ואף אחד לא צריך לקחת אחריות על הטעות שלך גם אם היא עולה הרבה כסף.

בן, זה לא ישראלי כי אני מכיר הרבה מאוד ישראלים אחרים. זה סתם בכייני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואוו, הרבה זמן לא צחקתי ככה.

אז הגעת חדש לפורום, המילה הראשונה שלך הייתה נגד יבואן מסויים. כנראה שניסית לבנות לחץ בעזרת הפורום כדי לקבל הצעה טובה יותר על הרכב שלך, אחרת לא רואה סיבה למה לפתוח בתלונות.

ברוך הבא לקארספורום. לא תמיד מי שלא מסכים עם דעתך ולא פועל לטובתך עושה את זה בתשלום עבור מישהו אחר. דווקא חלק מהחברים שלא הסכימו איתך ולא תמכו בך אלה אנשים שעובדים בתחום ולא רק שלא רק לא קשורים ללובינסקי, אלא עובדים במחברות מתחרות (חיפוש קצר עלי היה מגלה לך שבן הזוג שלי מקבל משכורת מיבואן מתחרה), אבל בזכות התגובה הזאת נראה שגם אנשים שגילו כלפיך סוג של אמפטיה לאורך השרשור וניסו לעזור, איבדו אותה. כל הכבוד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא מסכימים איתך משמע משלמים לנו?

כמה מקומם, כמה פתטי.

תוך 3 הודעות הצלחת לגרום לאנשים לצודד לחלוטין ביבואן רכב, מאשר ברוכש כמוהם... מה זה אומר עליך?

כדאי שתעשה קצת בדק בית.

ובכלליות אם אתה מגיע לפורום אתה אמור לצפות לקבל תגובות כנות של אנשים בלתי תלויים, בשביל טפיחה על השכם בלי קשר למציאות אתה יכול לשוחח עם אשתך או לדבר עם המראה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אמרו לי שכשאתה קונה רכב אתה אמור לדעת מה אתה קונה.

יש משהו בדבר, כדאי לזכור את זה לקניות הבאות בכל תחום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כנראה שהיבואן הזה הבין מהר מאוד עם מי יש לו עסק ונתנו לך הצעה כזו רק שתעזוב אותם בשקט... מעניין מה עברו אנשי המכירות עם לקוח כמוך...

פורסם

למה שיבואן יטרח "לשתול" אנשים מטעמו בפורום הזה?

כדי שיוכלו לדבר עם אנשים אחרים?

הבן אדם הפרנואידי היה חושד במשתמש חדש שמגיב באופן גורף לטובת היבואן ללא כל היגיון. אך אלו משתמשים עם ותק של שנים ואלפי הודעות ש99% אחוז מהן לא קשורות ליבואן. בנוסף הם טרחו והסבירו בפירוט את ההיגיון של היבואן. לא מבין איך הגעת למסקנה הזו.

בכל מקרה, הפרטים היבשים הם כאלה:

קנית רכב חדש בהרבה כסף, אשתך גילתה שהיא לא רוצה אותו.

אחד הדברים המתסכלים, כולנו מסכימים איתך. אבל האשמה היא לא של היבואן, הוא סך הכל מכר לך רכב שביקשת. על אחריותך לבדוק שהוא מתאים לצרכיך.

תרגל את אשתך על ידני עד שהיא תרגיש עם זה בנוח. אפילו לא צריך להוציא על זה כסף אצל מורה נהיגה, קח אותה לחניון רחב וריק ותדרך אותה.

שיהיה בהצלחה, אני חושב שקנית רכב טוב ומקווה שתדע לצאת מהמצב המתסכל ללא הפסד (כלומר, מבלי למכור את הרכב)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...