Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא רואה פסול בהתנהלות היבואן, והמחיר שהציע נראה לי לגיטימי.

ידוע שהזמן הכי גרוע למכור רכב הינו בשנה-שנתיים הראשונות לחייו, קל וחומר בחודשים הראשונים. הטרייד אין של היבואן מטרתו להרוויח, וטעות לגרוס שהוא נועד לסגור אך פינה ללקוח חוזר של היבואן. אכן, ובואו לא נשלה את עצמנו, אף אחד לא היה רוכש רכב משומש כאשר בעוד כמה אלפים יכול לרכוש את אותו אחד חדש.

פותה"ש, אין לך להלין אלא על עצמך ואת הבדיקות היה עליך לעשות קודם לכן. וכשזה נאמר, הפתרון זול והנכון, כפי שכבר הוצא כאן, הינו מס' שיעורי נהיגה לאישתך ויהיה בסדר.

בן..

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רוצה לשפוט אם ההצעה סבירה או לא, אבל אני חושב שכדאי לך לנסות למכור את הרכב ללקוח פרטי וכך אולי להרוויח קצת יותר.

פורסם

ההצעה שקיבלת היא סבירה לחלוטין, אף אחד לא התחייב לך למחירון לפני שעברו 3 שנים.

למעשה אף יבואן לא עושה דבר כזה ובצדק, המחדל היחיד כאן הוא של פותח הנושא שכרש רכב מבלי לעשות בירור צרכים בסיסי עם עצמו ועכשיו רוצה שהיבואן ישלם את המחיר על הטעות שלו.

איך בדיוק יבואן אמור למכור את הרכב הנחמד שלך ב80 כשחדשה 0 ק"מ ללא בעלים קודמים "נמכרת" ב85?

ממש בדיחה כל הנושא הזה.....

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

osegev , חבל שתצא עם הרגשה לא טובה. כפי שאמרו לך, אתה באמת לא יכול לצפות למכור אוטו בן חודש - חודשיים בטרייד, במשהו שמתקרב למחירו כחדש. תמיד יעדיפו ללכת על חדש. אם היו מציעים לי כזאת הצעה, מייד הייתי חושב "מה דפוק ברכב הזה שמנסים למכור אותו כבר תוך חודשיים..."

אלא רכבים שמאד קשה למכור (מבחינת זמן על הכביש כמובן - לא המותג), כי מי שיש לו כזה סכום ומעוניין בכזה רכב, כבר יעשה את הקפיצה הקטנה הזאת. היבואן יודע שהרכב ישכב לו קצת , אולי כמה חודשים, עד שמחירו קצת ירד ואז הוא יוכל להפטר ממנו.

את ירידת הערך הזאת, את ההמתנה הזאת במגרש, זה מה שהיבואן מגלם לך במחיר שהוא נותן בטרייד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יהיה לך הרבה יותר זול לממן לאשתך 4-5 שיעורי נהיגה על גיר ידני מאשר להחליף רכב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני לא יודע למה כולם זורקים 85,000.

המחיר ל 208 ידנית חדשה ירד ל-77,000.

מישהו פה מצפה שישלמו לו על משומשת מעל המחירון אפילו של חדשה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התייחסנו ל85 כי זה מה שפות"ש אומר שהוא שילם על הרכב שלו.

אם היום אותו הרכב נמכר בפחות מ80k על הכביש, אני חושבת שהוא צריך לתת חיבוק ונשיקה למי שהציע לו 65k בטרייד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני חושב שהסוכנות בסך עהכל הוגנת אבל לא חכמה.

אני במקומם הייתי מציע לנסות לעזור לך למצוא קונה לרכב שלך בין המתעניינים השבוע המכירות ואחרי שתמכור שתבוא לקנות חדש. עבור הטרייד אין הרכב הזה הוא עסקה גרועה מאוד כי הוא חדש מידי ולא יכול להתחרות ברכבי 0 קילומטר מליסינג ב 10% הנחה ועוד מימון. כדי להיפטר ממנו הם יצטרכו להוריד כ 15% ועוד לתת מימון ואלה דברים שעולם כסף.

ניסית לבקש מהם שילכו לקראתך עוד קצת בחדש ואז אולי כל העסקה תהיה פחות כואבת?

בסך הכל הטעות היתה שלך והם לא צריכים לספוג את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה באמת מאמין שחברה תתדרך את הסוכנים שלה למכור רכב של לקוח כאשר אין שום רווח לחברה? למה להתעסק בשתי מכירות ולהרוויח על אחת, מאשר לעבוד על שתיים ולהרוויח בשתיהן?

כמו שאמרת - זו עסקה גרועה. לשני הצדדים. במקרים כאלו לא שווה להתעסק ועדיף לשלוח את הלקוח להתמודד עם הבעיה.

פורסם

רציתי לשתף אתכם, וחומר למחשבה : אם לקוח טרי שמעוניין להשאר עם המותג ונתקל בבעיה די פשוטה והוא מוכן להוסיף ולספוג הפסד נורמלי, מזלזלים בו לחלוטין מה יהיה הלאה...

מה גם שכל עניין הטריד אין במחיר מחירון נראה לי כבלופ שכן מהמחירון הורידו עוד כ 15 אחוז.

צר לי לבשר לך, אבל מסתבר שה"בעיה (ה)די פשוטה" היא בכלל לא בעיה דיי פשוטה !!

עסק, כמו כל עסק, צריך להרוויח.

אמרו לך כאן, אף אחד לא היה מצליח להעיף את האוטו הזה ב 80K וגם לא ב 75K כאשר יש להם אלטרנטיבות לרכב מאותה הקבוצה, חדש מהניילונים, במחיר זהה או אפילו נמוך יותר.

תמכור את הרכב בעצמך, נראה כמה יציעו לך, ומשם תתקדם הלאה.

היבואן לא אשם שהגיר הרגיל לא מתאים לכם, זו בעיה (אך ורק) שלכם.

אגב, זה שהציעו לך רכב אחר משומש ב 80K זו רק שיטת מצליח.

המחיר שהם נוקבים בו הוא לרוב מחיר ראשוני למו"מ, אם היית מראה מספיק רצינות הייתי מצליח להוציא את האוטו הזה בכמה אלפים טובים פחות - אבל מה לא עושים בשביל לקנות חדש ולקרוע בעצמנו את הניילונים.... (בסופו של דבר, תמיד יש לזה מחיר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתה באמת מאמין שחברה תתדרך את הסוכנים שלה למכור רכב של לקוח כאשר אין שום רווח לחברה? למה להתעסק בשתי מכירות ולהרוויח על אחת, מאשר לעבוד על שתיים ולהרוויח בשתיהן?

כמו שאמרת - זו עסקה גרועה. לשני הצדדים. במקרים כאלו לא שווה להתעסק ועדיף לשלוח את הלקוח להתמודד עם הבעיה.

אתה מסתכל על המכירה אבל ה סתכלות הנכונה היא הרווח הכולל (רכב חדש שנמכר+ יחסי ציבור ופרסום+ לקוח מרוצה וחוזר). אם הוא ימכור לבד יש סיכוי טוב שהוא לא יקנה שוב מהם בגלל הסיפור הזה.

חברה נבונה מתדרכת את הסוכנים שלה להפעיל שיקול דעת. לא פעם אני סופג טעויות של לקוחות שלי או עוזר להם להיפטר ממוצר לא מתאים שלהם שיוצר במיוחד בשבילם כי לקוח מרוצה שווה הרבה יותר מלקוח לא מרוצה והוא גם משלם יותר תמורת השירות והשקט הנפשי הזה.

פורסם

בתאוריה אתה צודק. בפועל, זו עסקת הפסד לחברה. אין סיבה שחברה תפסיד, אחרת אין לה סיבת קיום.

בתור שירות ללקוח המקסימום שאפשר לעשות זה להציע טרייד. אין סיבה שחברה שמוכרת רכבים חדשים, תנסה למכור ללקוחות רכב של לקוח. זה הופך את החברה למאוד לא מקצועית, והפגיעה תהיה במספר לא ידוע של לקוחות שבאו מראש לקנות רכב חדש ויצאו עם הצעה לרכב יד שנייה בן חודשיים בהפרש קטן במחיר. עדיף במקרה הזה לא להפסיד בשביל הלקוח ( לקוח אחד מול כמה אחרים ).

ישנן עסקאות שאני מסכים שלעיתים חברה יכולה לצאת ללא רווח בשביל לקדם אינטרסים. פה לא מדובר במקרה שדורש צעד קיצוני שכזה.

עם כל הצער שבדבר, אני מניח שגם ההודעה הזו בפורום לא גרמה לאף אחד לחשוב - אני לא אכנס יותר לסוגנות של לובינסקי. ככה שאין פה סיכון מבחינת החברה "להפסיד לקוח". וכמה שזה נשמע רע, זה לא שווה את המאמץ להשאיר אותו בלובינסקי.

פורסם
בתאוריה אתה צודק. בפועל, זו עסקת הפסד לחברה. אין סיבה שחברה תפסיד, אחרת אין לה סיבת קיום.

בתור שירות ללקוח המקסימום שאפשר לעשות זה להציע טרייד. אין סיבה שחברה שמוכרת רכבים חדשים, תנסה למכור ללקוחות רכב של לקוח. זה הופך את החברה למאוד לא מקצועית, והפגיעה תהיה במספר לא ידוע של לקוחות שבאו מראש לקנות רכב חדש ויצאו עם הצעה לרכב יד שנייה בן חודשיים בהפרש קטן במחיר. עדיף במקרה הזה לא להפסיד בשביל הלקוח ( לקוח אחד מול כמה אחרים ).

ישנן עסקאות שאני מסכים שלעיתים חברה יכולה לצאת ללא רווח בשביל לקדם אינטרסים. פה לא מדובר במקרה שדורש צעד קיצוני שכזה.

עם כל הצער שבדבר, אני מניח שגם ההודעה הזו בפורום לא גרמה לאף אחד לחשוב - אני לא אכנס יותר לסוגנות של לובינסקי. ככה שאין פה סיכון מבחינת החברה "להפסיד לקוח". וכמה שזה נשמע רע, זה לא שווה את המאמץ להשאיר אותו בלובינסקי.

אני לא מסכים איתך כי הרכב שלו ממילא מתחרה על אותם הלקוחות שנכנסים להתעניין בחדש כך שאם אני עוזר לו אני לא מפסיד מכירה (אם הוא ימכור את הרכב שלו הוא יקנה אצלי חדש ואם לא אז ממילא הוא לא יקנה). בינתיים הם הפסידו לפחות אותו.

• תוכן חדש...