Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מתלבט ב) החלפת ממיר של הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי מג'יק רגיל , ואני שוקל האם כדאי לשלם עוד 10 ש"ח בחודש ולהחליף אותו במג'יק-HD .

האם משתלם לעבור? מבחינת איכות הצפייה? וההקלטה? והמחיר ?

פורסם

כדאי להתנתק מהוט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה הגודל של הטלוויסיה שלך,

מה המרחק שממנו אתה צופה בה,

מה רוב התוכן שאתה רואה?

אם אתה רואה רק 2 ו 10 אין טעם לדוגמה.

בכל מקרהב אצלי בבית החלפתי את כל הממירים למקליטים ו hd. הרבה יותר איכותי ואני ממליץ גם.

פורסם

תודה על התשובה.

הטלויזיה כרגע 32, בעתיד הלא רחוק תהיה גדולה יותר.

התוכן הוא מגוון ולא רק ערוץ 2 ו- 10 .

פורסם

תנסה להוציא בחינם. שלח הודעת בקשה להתנתק דרך האתר NETEK ויחזרו אליך לאחר מספר ימים עם הצעות טובות יותר וזולות יותר.

פורסם

MagicHD הוא ממיר לא הכי מוצלח בעולם ולא קרוב ללהיות מהיר ויציב כמו המג׳יק הרגיל.

אם אתה יכול לקבל את הממיר החדש שלהם - אז תיקח אותו. (פיבר משהו ...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין לי צורך בפייברבוקס מאחר ויש לי כבר אינטרנט.

ודווקא הבנתי שיש שיפור משמועתי במג'יק HD לאחר עידכון התוכנה שיצא בתחילת 2014 .

פורסם

יש לנו 3 ממירים כאלו בבית,

אגב ההבדל בינו לבין הHD הרגיל הוא בעובדה שמתקינים לך במקום הרדיסק 2.5" בתוכו (מאוד קל להרכיב ולפרק).

הממיר איטי להחריד. אצלי בחדר הממיר עושה לעצמו משום מה ריסט בלי קשר לכלום איזה פעם או פעמיים ביום, אני לא זוכר שבמג'יק הרגיל זה היה קורה.

הYES MAX HD הרבה יותר מוצלח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה שיש לך אינטרנט בנפרד לא קשור. הממיר עצמו הרבה יותר מוצלח וברמה אחרת לגמרי מהMagic HD.

להורים שלי יש את המג׳יק HD כבר שנתיים שלוש ושונאים אותו - וכל העדכונים לא עזרו.

יש להם ב2 חדרים אחרים מג׳יק רגיל והם הרבה יותר מרוצים ממנו (פשוט בסלון עם 50״ דרוש משהו יותר נורמאלי מבחינת איכות תמונה).

that said - לי אין הוט או יס כבר 6 שנים.

אפל טיוי + עידן פלוס + netflix + hulu והשאר השלמות מהאינטרנט וסגרתי את הפינה.

(כמובן שלא רלוונטי למי שרואה ספורט או בעיקר תוכן מערוצי הכבלים הישראליים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המג'יק HD פשוט נוראי פשוט זוועה,תישאר עם המג'יק הרגיל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הציעו לנו להחליף לממיר מקליט בעלות של 10 ש"ח לחודש.

שווה?

הממיר לא איטי\עושה בעיות ?

גם לי הציעו את זה.

לאור התגובות כאן,כנראה שאשאר עם המג'יק הרגיל.

תודה רבה לכל המגיבים! עזרתם הרבה!

• תוכן חדש...