Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי רכב שהמנוע מגיע אם טורבו ,שאלתי היא כזאת למה לא רשום ברשיון הרכב שקיים טורבו במנוע.

אני שואל בגלל המקרה שהיה במפגש של מועדון החמש ,ששם השוטרים הורידו רכבים משופרים,אם לא רשום ברשיון שהרכב יש בו טורבו מקורי אז איך השוטר יודע אם זאת התקנה מקומית או כך הגיע הרכב?

אשמח להבהרה בנושא

פורסם

אם השוטר מבין, אז הוא יודע שבסיוויק במקור לא מגיע טורבו. :wink:

אי אפשר לרשום טורבו לא מקורי ברישיון - זה שינוי מבנה שלא מקבל אישור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מדבר על הסיוויק!

השאלה שלי העם צריך להיות רשום ברשיון הרכב מנוע בנזין מודגש?

תראה את הודעה המקורית שלי שרשמתי, שברשותי רכב נוסף שמגיע אם טורבו מקורי מהמפעל ולא רשום ברשיון הרכב שום דבר בקשר למנוע שיש בו טורבו.

פורסם

מכן השאלה איך השוטר/בוחן אמור לדעת במקרה שהוא רואה טורבו ,והוא יודע מה זה טורבו.

שהרכב מגיע כך מהפעל והטורבו לא הותקן כאן בארץ באופן לא חוקי?

אני מדמיין מצב שאם הייתי מגיע למפגש והשוטר היה נתקל ברכב שלי איך הייתי מוכיח לו שהרכב הגיע כך מהמפעל ולא חוטף הורדה?

פורסם

זה בכלל לא תפקיד של שוטר לדעת מה זה טורבו ואם יש לך או אין לך טורבו, והאם הרכב הגיע ככה במקור.

זה תפקיד של בוחן רכב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמתי לב, אני לא יודע מה כלי העבודה של הבוחן, אבל אני יודע שזה לא תפקידו של השוטר ולכן הגבתי בנוגע לשוטר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תאורתית בוחן יכול להוריד לי את הרכב ואז אני צריך לבזבז זמן כדי להוכיח את חוקיות הטורבו במנוע,זה נשמע לי מתאים למדינת ישראל.

פורסם

מה חשבת? שהוא עושה איזו שאילתה מול מאגר נתונים ומוודא שאכן בדגם XYZ יש טורבו מקורי מהיצרן?

אבל קח בחשבון שבוחן יודע פחות או יותר אילו רכבים גודשים מהיצרן, ובנוסף - השתלה של טורבו, ברוב המקרים, בולטת לעין (זה לא "נקי" ומסודר כמו מנוע שהגיע כך מהיצרן).

פורסם

ללא קשר לטורבו, אם הבוחן יהיה נחוש להוריד אותך מהכביש הוא תמיד יכול לטעון שהמסגרת של הלוחית רישוי לא מקורית מהיצרן ואת זה לא כתוב בשום מקום - גם לא בתוכניות המקוריות של המהנדס של הרכב במפעל שייצר אותו בחו"ל.

מצד שני, אני הוכחתי לשופטת בבית משפט שפילטר אויר פתוח (פריט לא מקורי מהיצרן) הוא לגיטימי לחלוטין להתקנה ברכב ואינו מהווה שינוי מבנה והיא פסקה לטובתי מול הבוחן ומשטרת ישראל שילמה לי פיצוי על הוצאות בית משפט, הפסד ימי עבודה וימים שהרכב היה מושבת.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אני לא מדבר על הסיוויק!

השאלה שלי העם צריך להיות רשום ברשיון הרכב מנוע בנזין מודגש?

תראה את הודעה המקורית שלי שרשמתי, שברשותי רכב נוסף שמגיע אם טורבו מקורי מהמפעל ולא רשום ברשיון הרכב שום דבר בקשר למנוע שיש בו טורבו.

אצלי ברכב עם טורבו מקורי, כן רשום טורבו ברישיון.

פורסם

בוקי איזה רכב יש לך שרשום ברישיון?

אני קבלתי את bmw x1 20i שיש בו טורבו אבל לא מצוין ברשיון,יכול להיות שטעו ברישיון בזמן שהוצאתי את הרכב מיבואן?

• תוכן חדש...