Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נוסע בת"א בשעות העומס ומחפש חניה.

עושה כמה סיבובים סביב אותו בלוק במשך כמה דקות עד שמתמזל מזלך ומישהו מאותת בחניה שהוא הולך לצאת ממנה.

בד"כ לוקח 10 שניות עד שיוצאים מהחניה, וזה מקובל על רוב האנשים שימתינו בשבילך, אבל הפעם הנהג עסוק ומשתהה.

הרחוב חד-סיטרי כמובן.

האם לגיטימי לחסום את התנועה למשך זמן ארוך יותר מ-10 שניות?

למשל, דקה? דקה וחצי? ואולי גם 5 דקות זה בסדר?

אתמול הייתי בסיטואציה שכזו, והמתנתי דקה בדיוק, אבל לנהגים מאחורי זה נראה כמו נצח, ולמרות שאותתי וסימנתי גם עם היד, הם המשיכו לצפור.

נהגת ג'יפ אף הגדילה ראש ועלתה על המדרכה ועקפה אותי משמאל.

כמה זמן אתם הייתם מעכבים מאחוריכם את התנועה בהמתנה לחניה?

האם יש חוק שמתייחס למקרה?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הנהג של הרכב שעדיין חונה נכנס לרכב ומתחיל להתעסק בטלפון או לא יודע במה וזה נמשך מעל לכמה שניות בודדות, תפסיק לעכב את התנועה. אם העיכוב נובע מקושי של הנהג לצאת מהחנייה, שי*דיינו בסבלנות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זו התנהגות מגעילה, אתה לא יכול עכשיו במשך דקה לחסום רחוב שלם רק כי סוף סוף מצאת משהוא שאולי הולך לפנות לך חניה.

צריך להיות סובלניים ולחכות קצת אבל דקה זה מוגזם, תחשוב שבזמן שאתה נוסע יש רכב שחוסם את הכביש למשך דקה כי הוא מחכה לחנית.

משאית זבל שחוסמת את הרחוב כי היא מפנה זבל אפשר להבין, אמבולנס שעצר באמצע הרחוב אפשר להבין אבל סתם בנאדם שאומר כולם על הזין שלי אני יחסום את הכביש עד שתתפנה החניה זה כבר ממש מעצבן.

פורסם

על פניו הוא לא מחויב לצאת מחניה זה שהוא יושב ברכב או לא, לא אמור להוות אינדקציה בשבילך,לא חושב שיש חוק שיכול להתייחס לזמני יציאה מחניה :shock:.

מה שנקרא "ענייני בן אדם לחברו",יתכן שזה שהוא סימן לך שהוא יוצא מהחניה גרם אצלך לצפות שהוא יצצא מיד והוא עוד לא היה מוכן לצאת לנסיעה,ומן הסתם הוא לא יעשה הכל בשביל שתוכל לחנות בנחת.

TDI POWER

פורסם

חרא התנהגות.

הייתי צופר עד שהייתה יוצאת לך הנשמה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הנהג היה ברכב, ושאלתי אותו.

אמר תכף יוצא.

ה"תכף" נמשך דקה.

לדעתי כמובן זה היה לגטימי להמתין.

אין ספק שבשעות עומס שאנשים לחוצים להגיע לאן שהם צריכים, הם יותר עצבניים והיד קלה על הצופר.

ומה תגידו על נהג מונית שמסיע קשישים ומוריד אותם צמוד לבית?

הוא חוסם כמובן את הרחוב, ועד שהקשישים משלמים ויוצאים חולפות להן שתי דקות.

אז מה נראה לכם? שצפרתי? לא! ברור שהמתנתי.

לרוב באזורים עם מצוקת חניה שכזו נהוג לכבד את מי שמעוניין לחנות.

הפעם המקרה היה מעט שונה, אבל מה יעזור להם לצפור?

פורסם

הדבר היחיד שיוציא לי את הנשמה זה המורל טמפו שמנגן אצלי :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
חרא התנהגות.

הייתי צופר עד שהייתה יוצאת לך הנשמה.

במקרה כזה אתה מעניש את כל השכנים, הלוואי שלכל אחד כזה יישרף הצופר יחד עם הרכב.

אם הנהג של הרכב שעדיין חונה נכנס לרכב ומתחיל להתעסק בטלפון או לא יודע במה וזה נמשך מעל לכמה שניות בודדות, תפסיק לעכב את התנועה. אם העיכוב נובע מקושי של הנהג לצאת מהחנייה, שי*דיינו בסבלנות.

בדיוק כך, נכון.

פורסם
מורל טמפו זה מה שמוציא לך את הנשמה ? :lol::lol::lol:

תקשיב אני עולה לאט לאט,זה עדיף מהרמקולים המקוריים :wink:

פורסם

ואם ה"תכף" הזה היה נמשך 2-5 דקות?

זה לא נהוג ולא מקובל בשום מקום בארץ שבנאדם שרוצה להחנות יחסום עכשיו את התנועה לכל כך הרבה זמן.

נהג מונית שמוריד קשישים שלא מסוגלים לרדת מהר מהמונית עוד אפשר להבין, אבל אתה לא נהג מונית ולא הורדת קשישים ליד הבית שלהם.

אתה התנהגת כמו(אני לא צריך לציין כמו מה) ושמת זין על כולם כי אדוני הנכבד רוצה להחנות את הרכב שלו, כמובן שגם לצפור לא יעזור אבל שאנשים מרגישים חסרי אונים, וזה האמצעי היחידי שלהם לידע אותך שאתה מפריע לכולם ושתזוז כבר.

פורסם

כמו שאתה כבר מבין מחלק מהתגובות, אתה חי בלב אוכלוסיה אזיאטית-לוונטינית חסרת נימוס בסיסי.

במדינות מתוקנות שבהן חיים בעלי תרבות מנומסים, אין שום בעיה להמתין אפילו 3-4 דקות ואף אחד לא יעיז לצפור.

ואל תשלה את עצמך שמישהוא ממהר לפגישה, אף אחד לא ממהר לשום מקום, פשוט זאת התרבות פה שגורמת לכולם ישר לחבר את האגו לזמבורה בקטע של "למה מי מת שאני עכשיו אעמוד בגלל המ*%אק הזה"?

יש לזה עשרות דוגמאות, אחת היא כמובן החניה, או למשל שהמעלית/רכבת מגיעה ובמקום לתת לך לצאת מהמעלית מזנקים כמו ברברים פנימה ומפריעים לך לצאת, מה שסה"כ יפנה להם מקום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגיטימיות: אפילו לא שנייה אחת, יש חנייה פנויה? כנס, אין חנייה פנויה? תמשיך לחפש.

עכשיו שביססנו את זה שזה לעולם לא לגיטימי לחסום רחוב בשביל לחנות, השאלה היא אינדיבידואלית, כמה זמן אתה תרגיש בנוח עם עצמך שאתה עושה מעשה לא לגיטימי?

גילוי נאות: יש לציין שאני מעולם לא התמודדתי עם בעיה כזו באופן יום-יומי, אבל אני בהחלט סובל מאנשים כאלה בדרך לעבודה או מהעבודה.

מהם, ומאלה ששמים 4 וינקרים וקופצים שנייה לקנות סיגריות או למשוך כסף, או נהג מונית שמחכה לנוסעים,, או נהג אוטובוס שיוצא מהמפרץ תחנת אוטובוס אבל עוצר לספור את הכסף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...