Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל זה לקח דקה (וגם 2 דקות לא היו הורגות אף אחד).

בן.

גם דקה זה יותר מידי זמן בשביל לחסום רחוב שלם, עם כל הכבוד הבחור לא ראש הממשלה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הסימפתיה לקשישים, ויש לי המון, הייתי אולי צופר. אבל לא לקשישים,

לנהג המונית שצריך היה למצוא מקום ראוי לעצירה.

ברור!

שיחנה בסוף הרחוב ושהקשישים האלה, שכבר מזמן היו צריכים למות שילכו את כל המרחק ברגל כי לכבודו לא מתאים להמתין דקה במיזוג באוטו.

סימפטיה לקשישים אעלק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אה, אתה לומד...

גיבור ישראל.

באמת כל הכבוד!

מעניין את הכוכביות שאתה עייף ועצבני ואתה ללא ספק האבטיפוס של הבהמה הישראלית המצויה. אם אתה עייף, אז צריך לפנות לך את הדרך.

גועל נפש מזוקק.

לפנות לי את הדרך? למה לחסום לי אותה מלכתחילה? זה שהוא מצא חניה שעומדת להתפנות מתישהו לא אומר שאני צריך לעמוד.

אתה חוצפן בדיוק כמוהו,הייתי ממשיך לענות לך בכוכביות אבל אתה כנראה תגרום לחסימה שלי אז אני אוותר על התענוג.

מאחל לך המון בריאות,אני מהשרשור הזה פרשתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ברור!

שיחנה בסוף הרחוב ושהקשישים האלה, שכבר מזמן היו צריכים למות שילכו את כל המרחק ברגל כי לכבודו לא מתאים להמתין דקה במיזוג באוטו.

סימפטיה לקשישים אעלק!

ציניות, עוד מעלה של העם היהודי...

אפשר בהחלט למצוא מקום ראוי לעצירה שיהיה קרוב מאד לדלת / היעד של אותם קשישים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אתה לא היחיד.

אני גר בכפר סבא, ומאחורי הבית שלי יש חניון ציבורי חינם שבבוקרים יש בו 0 מקום פנוי ואנשים משתגעים כדי לחנות שם. זה כבר נוהל קבוע עבורי, אני מחפש מישהו ואומר לו שיעקוב אחריי כי אני יוצא, ואני יוצא מיד מהחניה, עומד בצד ורק אז מפעיל וייז, מכוון מזגן, בוחר מוסיקה. למה לא להתחשב אם אפשר??? כל עוד זה לא גורם לי אי נוחות... אני שמח לעזור.

לגופו של עניין, אם הנהג שיוצא חניה באמת עושה פעולות על מנת לצאת כמו להניע ולהתכונן לנסיעה, שכולם ימתינו. מצד שני ברחוב עמוס וצפוף אם כל אחד עכשיו יעצור את התנועה לכמה דקות זה לא כיף.

ככה גם אני פועל.

לדעתי במידה והבן אדם מתמהמה יש לוותר ולהמשיך הלאה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לפחות אני לא צופר לקשישים שיוצאים בקצב שלהם מהאוטו.

תרשה לי להקדיש לך סרטון?

פורסם
לפנות לי את הדרך? למה לחסום לי אותה מלכתחילה? זה שהוא מצא חניה שעומדת להתפנות מתישהו לא אומר שאני צריך לעמוד.

זה בדיוק מה שזה אומר.

אתה תעמוד דקה למרות שכל היום חירפת נפשך בלימודים ואתה רעב ועייף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי,

המתנה לחניה ( ובנסיבות של ת״א וחניה, על אחת כמה וכמה), של דקה או שתיים, איננה דרה באותה הכפיפה עם אותו אחד שעוצר נתיב או רחוב שלם בשביל סיגריות או בשביל לפרוק וכו׳ (ובכל מקרה זה בד״כ לוקח הרבה יותר זמן). הסיבה לכך זה הצורך והאיזון בין כל המעורבים. בעוד שבעניין החניה מדובר בצורך לגיטימי וברור, בנושא השני מדובר בבריונות ובאי התחשבות כלפי האחרים.

ולצופר הגדול, שיבושם לך. בגלל שכמותך, יש נשים מסכנות (או סתם מישהו יותר חלש) שלא ימצאו חניה לעולם ובמקרים גרועים יותר שהופכים שכיחים לצערנו, גם מקרי אלימות.

בסופו של דבר, הכל עניין של פרופורציות. ולי אישית, במקום להוציא אגרסיות ולקבל ריגוש של שניה כי מישהו הפריע לי לרגע (עייף, רעב, חרמן, תתגבר...), יש סיפוק להיות זה שלא לחץ סתם, או אפילו להיות זה שעצר לפני מעבר חציה (או אפילו לא לפני מעבר חציה) כשכולם היו ״עייפים״ מידי ולקבל חיוך וברכת תודה מזה שעבר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לפחות אני לא צופר לקשישים שיוצאים בקצב שלהם מהאוטו.

תרשה לי להקדיש לך סרטון?

ראשית,

תדייק, רשמתי אולי. הכל תלוי בנסיבות. במידה ומדובר ברחוב חד סטרי של נתיב אחד ואין כל אפשרות אחרת הרי שהייתי ממתין בסבלנות,

במידה ומדובר בנהג מונית עצלן שעוצר באמצע הכביש במקום להיצמד לימין רק כדי להוריד את הנוסעים מהר יותר ולהמשיך לדרכו - זה כבר סיפור אחר.

שנית,

לא לקשישים, לנהג המונית.

בהקשר של הסרטון, מגיע לו.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

חבר שלי נוהג בסיירה נוואדה עם וו גרירה, כל פעם שאיזה גאון כזה מתחיל לצפור לו בעצבנות, כל מה שצריך לעשות זה לשלב לרוורס, ללטף בעדינות את הגז, מה שבד"כ מתבטא בשלולית גדולה של נוזל קרור + גריל+רדיאטור+מכסה מנוע+טמבון לשיפוץ.

ועכשיו גם לך תוכיח שהוא נסע ברוורס כי הוא בטח לא יודה בזה.

לא שאני מעודד את ההתנהגות שלו, היא מכוערת בדיוק כמו ההתנהגות של הצופר אבל בעולם של "כל דאלים גבר", כאשר אתה מתנהג כמו ברברי, צריך לזכור שזה שמולך אולי קצת יותר ברברי.

פורסם (נערך)

מעט מטרידות התגובות כאן. מסתבר שאפילו בעיר המגדלים מוכת הצפיפות ומקומות החניה הנדירים, מי שממתין לחניה מתפנה, הוא חוצפן וחסר התחשבות באלו שעומדים מאחוריו וצופרים בזעם, אלו שבתורם יגיעו גם הם לחניה מתמהמהת וירוצו אחר כך לפורום כזה או אחר ליילל על הבהמות הצופרות מאחורה.

לניסיוני המעט מצומצם ממקומות אחרים בעולם המתנה לחניה עירונית, גם ברחוב חד סטרי צפוף היא ענין רגיל והעומדים מאחור מגלים התחשבות, גם כשהענין נמשך זמן רב, למעט כמובן מקרים של חירום כמו אמבולנס או משהו מסוג זה, שאז הפלא ופלא גם הממתין המתוסכל יודע שהוא זז ומיד. וכל הענין הוא תולדה של עיקרון ההדדיות שלמרבה ההפתעה אם מאמצים אותו, הוא משתלם. אבל אנחנו כתמיד יודעים טוב מכולם איך נכון וראוי להתנהג.

את הענין ממחיש יותר מכל לטעמי החבר כאן בעל הניק שנקרא כמו מולקולה מורכבת שגם לא רואה הבדל בין מי שעוצר את האוטו באמצע הכביש בכדי לקנות משהו או לתת חיבוק ליוכבד שיושבת על המקיאטו בקפה ליד, למי שממתין בסבלנות לחניה מתפנה. קשה להבין, באמת שקשה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
חבר שלי נושא סכין, כל פעם שאיזה גאון כזה מציק לו, כל מה שצריך לעשות זה לשלוף את הסכין, לקרוע בעדינות את הבגד של המציק, מה שבד"כ מתבטא בשלולית גדולה של דם.

ועכשיו גם לך תוכיח שהוא דקר כי הוא בטח לא יודה בזה.

ברשותך ערכתי, אומנם הסתייגת מדרך פעולתו של חברך אך לטעמי מוטב לא לנפנף בהתנהגות בהמתית וברברית כי שחבר שלך בעל וו הגרירה ו"חבר שלי" בעל הסכין מציגים.

נכון שזה מאוד תרבותי לעמוד בצורה מנומסת ולהמתין בלי לצפצף עם סבלנות אין קץ שהרכב שחוסם לך את הדרך יפנה אותה.

מצד שני- זה גם מאוד תרבותי לא להיות סוציומט ולחסום רחוב שלם למשך 5 דקות כי "יתהפך העולם אתה תחנה פה".

לגיטימי לעכב את התנועה לכמה שניות ארוכות ואפילו דקה במצב בו הרכב כבר מתחיל לתמרן כדי לצאת מהחניה, זה אפילו מעיד על היותך משתמש דרך מתורבת כי אתה מעכב את התנועה ובכך מאפשר לרכב שבחניה לתמרן בזהירות את היציאה מהחניה ולהשתלב אל הכביש בביטחה- שאפו.

לחסום את התנועה כי ראית מישהו יושב במושב הנהג של אחד הרכבים החונים מבלי לדעת תוך כמה זמן הוא יצא? אוקיי, מקובל למשך כמה שניות.

הבנת אחרי איזה חצי דקה שהאדון לוקח את זמנו ויתכן שיצא ממנה בעוד 2 דקות או 5 דקות או אולי 15?

זה השלב בוא אתה, הנהג התרבותי אמור לשחרר את התנועה, עם או בלי צפירות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חבר שלי נוהג בסיירה נוואדה עם וו גרירה, כל פעם שאיזה גאון כזה מתחיל לצפור לו בעצבנות, כל מה שצריך לעשות זה לשלב לרוורס, ללטף בעדינות את הגז, מה שבד"כ מתבטא בשלולית גדולה של נוזל קרור + גריל+רדיאטור+מכסה מנוע+טמבון לשיפוץ.

ועכשיו גם לך תוכיח שהוא נסע ברוורס כי הוא בטח לא יודה בזה.

לא שאני מעודד את ההתנהגות שלו, היא מכוערת בדיוק כמו ההתנהגות של הצופר אבל בעולם של "כל דאלים גבר", כאשר אתה מתנהג כמו ברברי, צריך לזכור שזה שמולך אולי קצת יותר ברברי.

בזכות חכמים כאלה יש היום מצלמות רכב, וחבר שלך נשמע כמו בחור שמחפש לגמור את החיים שלו מהר.

פורסם

במסעותי בעולם התרבותי נתקלתי רבות בנהגים שלא צופרים ויהי מה. אך בשום מקום לא נתקלתי בנהג שחוסם רחוב שלם לזמן ארוך כי יש מישהו שבא לו על חנייה שמתפנה לאט.

בנוסף, לגיטימי לחלוטין לשבת ברכב עד שסיימת להתארגן ולהגדיר את הווייז לאן שצריך בלי שמישהו ישב לך על הראש.

פורסם

כל מי שכתב שלא לגיטימי לחכות דקה, או שתיים או יותר שהחניה תתפנה, לא חי בת"א. אז ממילא אין לו מה לחפש עם האוטו בת"א.

ומי שכן חי בעיר הזאת, יחכה בסבלנות שהחניה תתפנה ואתה תחנה.

כי יש דברים שהם קדושים - כמו חניה פנויה.

והכי גרוע זה שאחרי שהסתובבת 40 דקות, ומצאת חניה במרחק שלושה רחובות, תוך כדי שאתה מעצבן את ההוא מרעננה שלא בא בזין שלו לשלם על חניון כשהוא לוקח את חברה שלו לסרט אז הוא מחפש חניה ברחובות הקטנים וצופר לך במשך שתי דקות רצוף, ואז אתה הולך ברגל עם התיק מהעבודה והקניות, ואים שאתה מגיע הביתה אתה רואה שמישהו יוצא מחניה ממש על השער של הבית...

אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...