Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היחיד שחושב שהנהג שהשתהה ביציאה מהחניה הוא קצת לא בסדר?

ברור שאין עליו שום חובה לנסוע מייד, אבל באיזור עם מצוקת חניה אם מישהו מסמן לי שהוא ממתין לחניה אני אניע ואצא מהחניה כדי לא לעכב. טיפה התחשבות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזור עם מצוקת חנייה הייתי פשוט מזרז את הנהג המתעכב לצאת מהחניה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כמו שאתה כבר מבין מחלק מהתגובות, אתה חי בלב אוכלוסיה אזיאטית-לוונטינית חסרת נימוס בסיסי.

במדינות מתוקנות שבהן חיים בעלי תרבות מנומסים, אין שום בעיה להמתין אפילו 3-4 דקות ואף אחד לא יעיז לצפור.

+1.

תמתינו בסבלנות. עד שהבן אדם מצא חניה מותר לו לעכב את התנועה אחרת הוא יצטרך להמשיך עם הסיבובים הללו לנצח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תהליך כניסה שלי לרכב באופן מהיר לוקח כחצי דקה:

* פתיחת הרכב, הכנסת התיק / דברים שלי פנימה, התיישבות, חגירת חגורה, הקשת קוד, התנעה.

* הוצאת הסלולר מה-Case שלו ולשים אותו בזרוע ולחבר לטעינה.

* הדלקת GPS ו-BT בסלולר.

* הפעלת Waze והקשת הכתובת (או כתובת שמורה)

* הפעלת דיבורית BT.

* שילוב להילוך והורדת בלם יד.

עדיף לעשות את כל הפעולות האלה כשהרכב בעמידה, גם אם זה מעכב מישהו שרוצה להיכנס במקומי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שלא לדבר על זה שלרוב, זה שיושב מאחוריך וקורע לזמבורה את הצורה, בסה"כ רוצה להלחיץ אותך שהחניה שהיה שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
חרא התנהגות.

הייתי צופר עד שהייתה יוצאת לך הנשמה.

ממש דאבל גבר בפיתה.

לגופו של עניין, אני דווקא חושב, שבכל הכבוד, דקה המתנה זה זמן סביר ואם זה מה שמעכב את כל העולם ואחותו והורס להם את היום, ש****.

קצת סבלנות עוד לא הרגה אף אחד.

בן .

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הנהג היה ברכב, ושאלתי אותו.

אמר תכף יוצא.

ה"תכף" נמשך דקה.

לדעתי כמובן זה היה לגטימי להמתין.

אין ספק שבשעות עומס שאנשים לחוצים להגיע לאן שהם צריכים, הם יותר עצבניים והיד קלה על הצופר.

ומה תגידו על נהג מונית שמסיע קשישים ומוריד אותם צמוד לבית?

הוא חוסם כמובן את הרחוב, ועד שהקשישים משלמים ויוצאים חולפות להן שתי דקות.

אז מה נראה לכם? שצפרתי? לא! ברור שהמתנתי.

לרוב באזורים עם מצוקת חניה שכזו נהוג לכבד את מי שמעוניין לחנות.

הפעם המקרה היה מעט שונה, אבל מה יעזור להם לצפור?

יש דברים שלגיטימי לעכב את התנועה עבורם, למשל הורדת קשיש במיקום קרוב לביתו ככל הניתן, יש דברים שלא לגיטימי לעכב עבורם את התנועה, בינהם המתנה לחניה שתתפנה.

כל עוד נהג הרכב החונה אינו משתהה יתר על המידה, כלומר נכנס לרכבו, ״אירגונים״ בסיסיים (משקפיים, ארנק, נייד לדיבורית וכו׳) ואז מניע ויוצא- סביר בהחלט להמתין לו, נניח 15-30 שניות לתהליך.

ברגע שהבנת שהנהג משתהה מעבר לכך- זו בדיוק הנקודה שנגמרה הלגיטימציה שלך שכן אתה לא יודע אם תדרש להמתין דקה או 4 דקות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
ואם ה"תכף" הזה היה נמשך 2-5 דקות?

אבל זה לקח דקה (וגם 2 דקות לא היו הורגות אף אחד).

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אבל זה לקח דקה (וגם 2 דקות לא היו הורגות אף אחד).

בן.

אתה מבין ש-X דקות, עבור כל X חיובי זה מספר שרירותי?

היום דקה זה מקובל, מחר שתיים, מחרתיים 10.

על הכביש אין איזורים אפורים, זה לא עובד עם ישראלים, אם לגיטימי לחכות לחנייה דקה, מבחינתו לגיטימי שיחכו 5 דקות שיוציא כסף ו-10 דקות שיקנה סיגריות.

מה שונה לתפוס חנייה מלהוציא כסף?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ממש דאבל גבר בפיתה.

לגופו של עניין, אני דווקא חושב, שבכל הכבוד, דקה המתנה זה זמן סביר ואם זה מה שמעכב את כל העולם ואחותו והורס להם את היום, ש*****

קצת סבלנות עוד לא הרגה אף אחד.

בן .

גבר

אתה לא יכול להגיד לכולם ש****. הוא לא בסדר.

אני חוזר אחרי יום לימודים,עייף,לפעמים עצבני ורעב. זה מעניין לי את ה**** שהוא מחכה לחניה. מצידי שהוא **** ויעוף לי מהדרך.

גילוי נאות:אני לא מכיר את פותח השרשור ואני בטוח שהוא אחלה בחור אבל אם אני הייתי בסיטואציה כזאת הייתי באמת לא מפסיק לצפור עד שהוא לא היה עף משם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפעמים עצבני ורעב..

זאת מילת המפתח!

אתה עצבני? קח רסקיו, אל תוציא את זה על אנשים אחרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמו שאתה כבר מבין מחלק מהתגובות, אתה חי בלב אוכלוסיה אזיאטית-לוונטינית חסרת נימוס בסיסי.

במדינות מתוקנות שבהן חיים בעלי תרבות מנומסים, אין שום בעיה להמתין אפילו 3-4 דקות ואף אחד לא יעיז לצפור.

ואל תשלה את עצמך שמישהוא ממהר לפגישה, אף אחד לא ממהר לשום מקום, פשוט זאת התרבות פה שגורמת לכולם ישר לחבר את האגו לזמבורה בקטע של "למה מי מת שאני עכשיו אעמוד בגלל המ*%אק הזה"?

יש לזה עשרות דוגמאות, אחת היא כמובן החניה, או למשל שהמעלית/רכבת מגיעה ובמקום לתת לך לצאת מהמעלית מזנקים כמו ברברים פנימה ומפריעים לך לצאת, מה שסה"כ יפנה להם מקום.

כמובן שאתה צודק.

כל אחד פה עם דחיפות של מג"ד ברמת הגולן עם הסורים על הגדרות, ובדקה אבודה הוא היה מחסל מחלקה של האוייב...

כמו כל דבר, זה עניין של פרופורציות, אבל דקה כל אחד יכול לחכות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני חוזר אחרי יום לימודים,עייף,לפעמים עצבני ורעב. זה מעניין לי את ה**** שהוא מחכה לחניה. מצידי שהוא **** ויעוף לי מהדרך.

אה, אתה לומד...

גיבור ישראל.

באמת כל הכבוד!

מעניין את הכוכביות שאתה עייף ועצבני ואתה ללא ספק האבטיפוס של הבהמה הישראלית המצויה. אם אתה עייף, אז צריך לפנות לך את הדרך.

גועל נפש מזוקק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני היחיד שחושב שהנהג שהשתהה ביציאה מהחניה הוא קצת לא בסדר?

ברור שאין עליו שום חובה לנסוע מייד, אבל באיזור עם מצוקת חניה אם מישהו מסמן לי שהוא ממתין לחניה אני אניע ואצא מהחניה כדי לא לעכב. טיפה התחשבות...

אתה לא היחיד.

אני גר בכפר סבא, ומאחורי הבית שלי יש חניון ציבורי חינם שבבוקרים יש בו 0 מקום פנוי ואנשים משתגעים כדי לחנות שם. זה כבר נוהל קבוע עבורי, אני מחפש מישהו ואומר לו שיעקוב אחריי כי אני יוצא, ואני יוצא מיד מהחניה, עומד בצד ורק אז מפעיל וייז, מכוון מזגן, בוחר מוסיקה. למה לא להתחשב אם אפשר??? כל עוד זה לא גורם לי אי נוחות... אני שמח לעזור.

לגופו של עניין, אם הנהג שיוצא חניה באמת עושה פעולות על מנת לצאת כמו להניע ולהתכונן לנסיעה, שכולם ימתינו. מצד שני ברחוב עמוס וצפוף אם כל אחד עכשיו יעצור את התנועה לכמה דקות זה לא כיף.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

זה רק אני או שכל מילות הגנאי / כוכביות בשרשור הזה מבחילות עוד יותר מהנהגים בכביש??

די.

לגופו של עניין,

המתנה של עד דקה נראת לי הגיונית. יותר מכך, כבר לא.

מצד שני,

אמנם החוק לא מחייב, אבל אם אתה נכנס לרכב ורואה שמישהו ממתין - תניע ותזיז את הרכב. כל כך קשה?

קצת אדיבות.

ומה תגידו על נהג מונית שמסיע קשישים ומוריד אותם צמוד לבית?

עם כל הסימפתיה לקשישים, ויש לי המון, הייתי אולי צופר. אבל לא לקשישים,

לנהג המונית שצריך היה למצוא מקום ראוי לעצירה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...