Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי רכב בשבוע שער מחברה טרייד אין גדולה(בסקתטרייד אין שבה רתי את רכבי הוספתי כסף ורכשתי מהם).

עשר דקות אחרי שיצאתי מהמגרש עם הרכב החדש נתקעתי עם הרכב(כמובן שלקחתי את הרכב מיוזמתי לבדיקה במכון מורשה מטעמי, כל ליקוי שיצא בבדיקה הוחלף ע"י החברה).

מאז עבר כמעט שבוע שבו הרכב נכנס ויוצא מהמוסך ללא הפסקה(הוחלף קלאץ, בוצע ניקוי בית מצערת ועכשיו כנראה שמשאבת הדלק שבקה חיים).

לזכותה של חברת הטרייד אין יאמר שהם העמידו רכב שכור לטובתי מיד, הרכב מטופל במוסך מורשה ולא במוסך מטעמם והם ממש לא מתנערים מאחריות.

השאלה שלי היא האם אני יכול לבטל את העסקה לפני שיעברו 14 ימים?

אני כבר לא מעוניין ברכב שרכשתי כל הסיפור עם התקלות שלו ממש הוציא את הטעם וחשק ממנו ואני מפחד ממה שעוד יכול לצוץ ממנו.

ובנוסף אם אני ירצה לעשות איתם טרייד אין על הרכב החדש שרכשתי, האם מלפנים משורת הדין עליהם לזכות אותי במחיר מחירון שלו??

תודה רבה לכל העונים פשוט אני עובד עצות.

פורסם

ביטול עסקה תוך 14 יום אינה ישימה לעסקת קניית רכב.

נסה לנצל את המצב לטובתך: בקש הגדלת תקופת האחריות על הרכב, בקש לבצע בדיקה ע"י גורם אובייקטיבי לגבי איכות התיקונים.

העובדה שחברת הטרייד אין מטפלת בכל התקלות על חשבונה היא חיובית ואמורה להקטין את החשש שלך ממה שיצוץ בעתיד.

לא ציינת באיזה דגם ושנתון מדובר ומה ההסטוריה של הרכב (קילומטרז', הסטוריית טיפולים, עלות קודמת וכו').

• תוכן חדש...