Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים כשקניתי את האוטו שלי פיג'ו 207 שחורה, היו כמה שריטות שדי בלטו וישדעתי שאעשה פוליש ווקס בקרוב.

עכשיו הגיע הזמן, קיבלתי הצעה 450 שקל לפוליש ווקס וציפוי טפלון הבחור נשמע מקצועי, אבל די יקר לי.

מה אתם אומרים לשלם הרבה בשביל עבודה איכותית ככל הנראה, או שאפשר למצוא בזול יותר?

פורסם

450 ש"ח-מדובר בחיפוף גמור,אולי אולי אולי עבודת הפוליש תעשה בצורה סבירה כמובן לא עם חומרים איכותיים, אבל ציפוי הווקס יהיה שטות גמורה (וטפלון זה חרטא), בקיצור אם אתה רוצה משהו איכותי שיחזיק להרבה זמן,פנה למקום מקצועי,שלם יותר אבל תדע שאתה בידיים טובות.

אם אתה רוצה תוצאה פשוטה לך למכון שטיפה הזה.

Miata ND2

פורסם

Dan , אני ממליץ לך להתעניין יותר בתהליך עצמו, כך תוכל להבין מה אתה מקבל בעבודה שמוצעת לך.

שלבי התיקון - פוליש חד/דו שלבי.

שלבי הגנה - ווקס/אוטם/ציפוי- משך זמן הגנה

אציין שאני לא מכיר שום ציפוי טפלון.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

לפותח השרשור- פוליש לבד גם לא ממליץ לך. אולי יעלה יותר זול (לא מכיר כמה עולה להשכיר ציוד פוליש) אבל כנראה שאין לך מושג איך לעשות את זה וסיכוי סביר שרק תהרוס.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא מסכים. הוא בהחלט יכול לבצע פוליש לבד עם חומר עדין ופד ספוג. כמו כן השכרת מכונת DA עולה 100 ₪ באוטוסטור כך הבנתי מהפורום פה.

שיצפה בכמה סירטוני יוטיוב על פוליש לרכב וצא לעבודה.

1.מכונת DA

2. פוליש עדין דוגמת ה-אולטימת קומפאונד של מגוויר'ס

3. פד עדין עדיף ספוגי

4. מטליות מיקרופייבר לניגוב

פורסם (נערך)

2. פוליש עדין דוגמת ה-אולטימת קומפאונד של מגוויר'ס

הקומפאונד הינו פוליש גס.

עריכה אחרונה על ידי tolik_tal_k
פורסם

לפי דעתי , זה הפורום שהכי חזק מבחינת חובבנים ואנשי מקצוע שמשתפים מהידע שלהם ועוזרים בכול הנושא שקשור לדיטיילינג .

מצד שני, הפורום הזה כבר לא פעיל כול כך כפי שהיה בעבר , ולא פעיל כמו שאר הפורומים .

פורסם (נערך)

אני לא חושב שיש קשר בין התופעה המיותרת של הפיכת שמות השרשורים לבדיחה, למה שהיה אז עם המנהל שחיפש דיטיילינג.

באותו נשימה אני יכול להגיד לך שהוא מצא אנשים רציניים שיבצעו את העבודה בשבילו, הוא שלח לי הודעה פרטית לגבי מה הוא מעוניין (חזר על מה שנאמר בהודעה הכללית בפורום), סיפר מאיפה הוא, וקיבל זמן קצר אחר כך הודעה ארוכה מדוייקת ומפורטת עם כל אחד מהשלבים שהייתי מבצע לרכב שלו, כשבעה שמונה שלבים סהכ (עריכה: תשעה), כולל פירוט של מה כולל כל שלב וכמה זמן זה יקח -.

קיבל הצבעת מחיר, קיבל טלפון, כל מה שהוא צריך.

מאז נדם קולו.

אז מי לא הרציני בסיפור הזה?

ספויילר: אותו אחד שלהעלות תמונת מצב של הרכב שלו, לא יכל.

בכל מקרה, קשה להשוות את פעילות הפורום הזה לפורום אחר שקשור לעולם רכב, תחום הדיטיילינג עדיין בחיתוליו.

וגם אז, זה תחום מותרות.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...