Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי נורת ABS דולקת כבר מספר חודשים ברכב (גולף V5 שנת 2001).

הנורה נדלקה לאחר תאונה בצד ימין הקדמי של הרכב וכללה החלפה של כל העסק שם

(אני לא מבין גדול אבל הוחלפו המון דברים, גלגל ג'אנט דיסק ציריה ובערך כל מה שמאחורי הגלגל שם..)

נורת הABS נדלקה לאחר התאונה (נוסה מספר פעמים כיבוי המנורה דרך התחברות למחשב אך היא נדלקת בשנית כחצי שעה לאחר מכן),

לא היה לי זמן לטפל בזה מאז ובשבוע האחרון הלכתי לחשמלאי מוסמך שניסה החלפת חיישנים אך זה לא עזר,

למישהו יש רעיון לתקלות אחרות שיכולות לנבוע מתאונה שם? (יכול להיות שצריך שיפוץ מחשב כתוצאה מתאונה?)

בנוסף אני מאיזור ירושלים, האם יש למישהו המלצה על מוסך טוב\הוגן וכדו' באיזור?

תודה מראש!

פורסם

יש רכבים שהזר שיניים או זר מגנטים של החיישן מהירות גלגל הם על הצייריה אז אם החליפו לצייריה לא מקורית או לא מתאימה זה בדיוק התקלה שתקבל

פורסם

אבקש שיבדקו..

יש עוד רעיונות מה יכול להידפק אחרי תאונה במקום שציינתי ויגרום לנורה להידלק?

ויש המלצה ממישהו למוסך באזור?

פורסם

כיון גלגלים, המוח של הabs מקבל חיוי איפה כל כפגלגל עומד ולפי זה מפעיל את המערכת, במקרה שלך הוא לא מקבל חיוי נכון אז נדלקת לך נורה שה abs לא פעיל. דרך אגב חיברת מחשב?

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

עשיתי כיוון לאחר התאונה, וגם לפני כחודש החלפתי צמיגים ועשו שוב כיוון פרונט (אם לזה הכוונה ב"כיוון גלגלים"..)

החשמלאי שהייתי אצלו חיבר למכשיר וכיבה את הנורה אך לא קיבל מידע לגבי התקלה, ונדלקה שוב אחרי כחצי שעה..

ניראה לי שהמכשיר היה קטן ולא מהמשוכללים שיש, בגלל זה גם ביקשתי אם יש למישהו הכוונה למוסך טוב באזור

פורסם

הייתי אצלו מספר פעמים, והוא מצוין..

הבעיה היא שלא עברתי טסט כבר לפני יותר מחודש בגלל הנורה הזאת (דרשו ממני גם קבלה ממוסך מורשה)

ואני מעדיף לא לנסוע בלי טסט מרחק כזה

• תוכן חדש...